مازندشورا - مدیریت شهری و شوراهای اسلامی استان مازندران

کد مطلب : 47711 -تاریخ انتشار : سه شنبه 14 فروردین 1397 -ساعت : 07:18

چاپ به اشتراگ گذاشتن
معدوم‌سازی 100 کیلو فرآورده‌های خام ‌دامی‌ فاسد در سوادکوه

رئیس اداره دامپزشکی سوادکوه‌ و سوادکوه‌شمالی خبر‌ داد

معدوم‌سازی 100 کیلو فرآورده‌های خام ‌دامی‌ فاسد در سوادکوه

مازندشورا: رئیس اداره دامپزشکی شهرستان‌های سوادکوه‌و سوادکوه‌شمالی از معدوم‌سازی حدود 100 کیلوگرم فرآورده‌های خام‌دامی‌شامل مرغ‌های تاریخ‌گذشته و گوشت‌قرمز فاسد وغیر‌قابل‌مصرف در سوادکوه‌شمالی خبر‌ داد.

مازندشورا:سیدمحمد حسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان سوادکوه با اشاره به وظایف نظارتی دامپزشکی، گفت: معدوم‌سازی حدود 100 کیلو فرآورده‌های خام‌دامی‌فاسد وغیرقابل مصرف در سوادکوه‌شمالی انجام‌ شد.

وی از معدوم‌سازی حدود 100 کیلوگرم فرآورده‌های خام‌دامی‌شامل مرغ‌های تاریخ‌گذشته و گوشت‌قرمز فاسد و غیر‌قابل‌ مصرف در سوادکوه‌شمالی با اقدام‌های کنترلی‌و نظارتی اداره دامپزشکی شهرستان‌های سوادکوه‌ و سوادکوه‌شمالی در نوروز 1397 و برای حفظ‌ و صیانت از سلامت‌ و امنیت غذایی جامعه و مسافران‌ و گردشگران نوروزی بازدیدی به‌همراه کارشناسان واحد‌نظارت دامپزشکی شهرستان از یک واحد رستوران بین‌راهی واقع در محور سوادکوه داشتم که مقدار‌ قابل‌ توجهی فرآورده‌های خام‌ دامی و طیور غیر‌ بهداشتی کشف‌ و ضبط‌ شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان‌های سوادکوه‌و سوادکوه‌شمالی با بیان اینکه فرآورده‌های خام‌دامی‌ و طیور کشف‌ و ضبط‌ شده شامل مرغ‌های تاریخ‌گذشته و گوشت‌قرمز فاسد و غیر‌قابل‌ مصرف به مقدار حدود ۱۰۰ کیلوگرم بود، افزود: تخلف بهداشتی صورت‌گرفته از سوی متصدی واحد پذیرایی مورد‌ نظر از نظر بازرسان و مأموران اداره دامپزشکی شهرستان، تهدید جدی بر علیه سلامت‌ و بهداشت عمومی جامعه تلقی شد که با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سوادکوه‌ شمالی نسبت به معدوم‌سازی بهداشتی تمامی محموله ضبط‌ شده اقدام‌شد و با دستور مقام قضایی، کارشناسان دامپزشکی شهرستان به عنوان ضابطان‌ خاص دادگستری با همکاری نیروی انتظامی شهرستان سوادکوه‌شمالی اقدام به پلمب رستوران متخلف  تا اطلاع ثانوی کردند.

حسینی گفت: اکیپ‌های نظارتی کشیک ثابت‌ و سیار این اداره از تاریخ ۲۴ اسفند‌ماه 1396 تا ۱۴ فروردین‌ماه 1397 به‌صورت  مستمر‌و ویژه اقدام به کنترل‌ و پایش واحدهای پذیرایی‌ و رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، قصابی‌ها، مرغ‌فروشی‌ها در سطح شهرستان‌های سوادکوه‌و سوادکوه شمالی می‌کنند و با متخلفان احتمالی برخورد‌ قانونی می‌شود.

86015/ع


منبع : فارس - مازندران


لینک کوتاه مطلب :


برچسب ها : دامپزشکی - سوادکوه‌شمالی - شهرستان - اداره - فرآورده‌های - معدوم‌سازی - سوادکوه - بهداشتی - شهرستان‌های - نظارتی - سوادکوه‌ - اقدام - رستوران - کارشناسان - سوادکوه‌و - عمومی - شمالی - تاریخ‌گذشته - کیلوگرم - حسینی - مرغ‌های - گوشت‌قرمز - سلامت‌ - غیر‌قابل‌ - جامعه -

نظر شما در مورد : معدوم‌سازی 100 کیلو فرآورده‌های خام ‌دامی‌ فاسد در سوادکوه

*

*


آخرین اخبارپربازدیدها