اختصاصی مازندشورا: فرزین محمودی سخنگوی شورای شهر آمل در گفتوگوی اختصاصی با مازندشورا پیرامون مشکلاتی که با تفکیک بخشها در شهرستان آمل بوجود آمد، گفت: از سال 89 یک اصلاح بخشهایی در شهرستان آمل اتفاق افتاد و متاسفانه این کار کارشناسی شده نبود و یکی دو بخش جدید بوجود آوردند که این محدوده بخشهایی از محدودهی قانونی آمل را هم گرفت. طبق قانون، شهر آمل و حریمش باید در بخش مرکزی شهرستان آمل باشد اما الان بخشی از امامزاده عبدالله در بخش دابودشت است. این یکی از معضلاتی است که درگیرش شدیم و پیگیر هستیم آن را حل کنیم که در این امر با فرماندار و نماینده محترم هم رایزنیهایی شده که همراهی کنند.
محمودی پیرامون اولویتهای کاری در سال 95، عنوان کرد: در بحث تعریض معبر، بازگشایی فاز اول خیابان امام رضا (ع) که بیش از 40 سال است که بحث تعریضش مطرح است را در دستور کار داریم. همچنین کارهایی در راستای احیای بازار قدیم آمل از جمله تکمیل سقف بازار است که در حال انجام است. این کار از دو جنبه اقتصادی و جلب گردشگر میتواند قابل توجه باشد.
عضو شورای شهر آمل افزود: پروژه پیادهرو سازی در بخش مرکزی شهر آمل در حال انجام است. همچنین از اولین سال دوره چهارم آمل سعی کردیم هر سال حداقل 4 تا پارک در داخل شهر بسازیم که سرانه فضای سبز را بالا ببریم.
فرزین محمودی با اشاره به تغییر سبک زندگی امروزی که عموما فضاها به سمت زندگی آپارتمانی سوق پیدا کرده، گفت: در این راستا توسعه فضاهای سبز را در دستور کار قرار دادیم و امسال هم احداث 4 تا پارک را در نظر داریم که در نقاط مختلف شهر تاسیس شوند. همچنین یک کار نویی هم که بین شهرهای استان شروع کردیم، بحث همسانسازی تابلوهای سر درب مغازههای سطح شهر است که فاز دوم آن در حال انجام است و مردم هم استقبال خوبی کردند.
سخنگوی شورای شهر آمل با اشاره به دو منطقهای کردن شهر آمل، گفت: کمتر از دو ماه است تقسیم شهر به دو منطقه را آغاز کردیم و دو تا شهردار ناحیه انتخاب شدند و انشاالله در آیندهای نزدیک به طور رسمی شروع به فعالیت کنند.
محمودی با اشاره به مشکل شهرداریها که اصلا بودجه فرهنگی ندارند، گفت: طبق قانون شهرداریها نمیتوانند بودجه فرهنگی داشته باشند. اما ما پیگیری کردیم و اجازه تاسیس سازمان فرهنگی-ورزشی را دریافت کردیم و آن را در دستور کار قرار دادیم. طبیعتا زمانی که این سازمان بوجود بیاید در بحث هزینه کرد در امور فرهنگی قویتر عمل خواهیم کرد.
وی در انتها با اشاره به جشنواره فرهنگی تی تی در آمل، گفت: سعی کردیم یک بخشی از کار را برعهده بگیریم و به نوعی حداقل نیمی از کار را شهرداری متقبل شده و به همراه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان این جشنواره برگزار شد.