اختصاصی مازندشورا: در سلسله گفتگوهای موثق با اعضای شورای اسلامی استان مازندران، این بار به سراغ محمدعلی رحیمی رفتیم که با 44 سال سن، 25 سال سابقه فرهنگی دارد و 3 سال است به عضویت شورای شهر جویبار درآمده است و اکنون ریاست شورای این شهر را برعهده دارد. ضمن اینکه وی 8 سال شورایار منطقه بوده است و در شورای استان نیز در دو کمیسیون فرهنگی و عمران فعالیت میکند.
دولت، شوراها را بازوی خود نمیدانند
رحیمی، درباره مهمترین مشکلات شوراها، اظهار کرد: مشکل اصلی شوراها این است که مجموعه دولت و مجلس، شوراها را بازوی خود نمیدانند بلکه آن را روبروی دولت قرار میدهند در حالی اصل تاسیس شورا برای این بوده است که شورا به عنوان نمایندگان محلی، کمک کار دولت برای حل مشکلات مردم باشد. وی، افزود: قوانین ناکارآمد و گاها دست و پاگیر، دست شوراها را بسته و به جای همکاری و همیاری، عملا شوراها را در مقابل نهادها قرار داده است
قوانین شوراها ناکارآمد است
عضو شورای استان، با بیان اینکه اگر ابهامات قانونی رفع شود شوراها میتوانند در کنار نهادها بسیار موفقتر عمل کنند، گفت: نیاز است دولت و مجلس به گونهای عمل کنند که قوانین دست و پاگیر موجود اصلاح شود که اگر چنین شود به جرات میتوان گفت بیشتر مشکلات محلات، شهرها و استانها نیز حل خواهد شد.
رحیمی، درباره فعالیت خود در شورای استان، بیان کرد: بنده از سال 94 عضو شورای استان شدم و در 2 کمیسیون فرهنگی و عمران فعالیت میکنم. وی، با اشاره به عضویت کوتاه خود در شورای استان، تصریح کرد: در این مدت در کمیسیون عمران 3 جلسه برگزار کردیم که یکی از آنها در رابطه با عمران شهری بوده است، جلسه دوم ما با آقای نبیان معاون عمرانی استاندار در راستای رفع موانع عمرانی استان بوده و جلسه سوم نیز با مدیران جهاد راجع به مشکلات سوخت کشاورزان بوده است که نتایج خوبی حاصل شد. نائب رئیس کمیسیون فرهنگی، ادامه داد: در رابطه با مشکلات فرهنگی و اجتماعی شهرها نیز جلساتی مدیران ارشاد و مدیرکل اجتماعی استانداری برگزار کردیم صحبتهایی شد و به نتایج تنگاتنگی با اداره ارشاد جهت کارهای فرهنگی رسیدیم و امیدواریم در جلسات آینده به نتایج مطلوب برسیم.
محرومیت جویبار از ابتداییترین امکانات
رحیمی، در ادامه گریزی به مشکلات شهر جویبار زد و گفت: در جویبار مشکلات فراوانی داریم ابتداییترین امکانات برای زندگی آب و راه هست که ما هیچکدام را نداریم. رئیس شورای شهر جویبار، با بیان اینکه در زمستان و تابستان با مشکل کمبود آب شرب مواجه هستیم، افزود: در بحث آب کشاورزی در زمستان به دلیل سرازیر شدن آب از بلندیها و کوههای سوادکوه با مشکل پرآبی مواجه هستیم اما در تابستان با کمبود آب کشاورزی مواجه هستیم.
وی، عدم تخصیص بودجه کافی و فرسوده بودن زیرساختهای آب شرب را باعث بروز مشکلات عدیده دانست و گفت: مسئله بعدی جادههای دسترسی باریک شهرستان است که هرساله مخصوصا تابستانها باعث ازدست دادن دهها تن ازعزیزان میشود که متاسفانه هیچ گوش شنوایی در این باره وجود ندارد.
اقدامات فرمالیته راه و شهرسازی
رحیمی، با اشاره به اقدامات فرمالیته راه و شهرسازی، تصریح کرد: سال گذشته برای جلوگیری ازاعتراضات مردمی برخی از جادهها را روکش زدند که این موضوع باعث افزایش سرعت وسائل نقلیه و تصادفات بیشتر گردیده است. رئیس شورای شهر جویبار، در پایان گفت: حل این معضلات، توجه ویژه مسئولین را میطلبد و حتی برگزاری جلسات متعدد با مسئولان مربوطه نتایح چندانی در بر نداشت چون حل آنها نیاز به راه حل اساسی و اعتبارات کافی دارد.
این مطلب در شماره دوم سوم هفته نامه موثق (3 مرداد 95) منتشر شده است