مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از بهشهر، بهروز جنت بعد از ظهر امروز در همایش ملی برچسبگذاری فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با بیان اینکه سازمان غذا و داروی ایران سابقه 100 ساله دارد، اظهار کرد: مفهوم سیب سبز در آرم غذا و دارو را باید به دانشآموزان تفهیم و المانها را معرفی کنیم و اکنون نشان ایمنی و سلامت و چراغ راهنما نیز برای این است تا به مردم بگوییم چه کالایی را مصرف کنند.
وی با اشاره به دستورالعملهای ارسالی و ضرورت اجرای آن، افزود: یکی از آفتهای امروز در بحث اجرای این دستورالعملها کاهش عرق دستاندرکاران حوزه غذا و دارو به حوزه کاری است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بیان کرد: صدور پروانه ساخت، مجوز تأسیس و بهرهبرداری نباید هدف اصلی باشد تا اگر کمرنگ یا اتوماسیون شود، هدف نیز کمرنگ شود.
این مسؤول با اشاره به وجود 3 هزار بازرس حوزه غذا و دارو در کشور، این تعداد را کافی ندانست و گفت: تنها در مازندران از ابتدای سالجاری تاکنون 60 هزار بازرسی انجام شده است که کار طاقتفرسایی بود.
جنت با بیان اینکه استفاده از سیستمهای بازرسی پیشرفته و برخط نیز توسط بازرسان انجام میشود، افزود: این اطلاعات بلافاصله به سازمان مرکزی انتقال مییابد و تصمیمات مطابق با آن صادر میشود.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای مواد غذایی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ورژن فعلی راهنمای تغذیهای تقلیدی از اروپا بوده است، تصریح کرد: در حال طراحی ورژن جدید و بومی هستیم و حتی در شرایط فعلی، انگلستان نیز از مشتریان این طراحی است تا در کشور خود پیاده کند.
وی در پایان گفت: لازم است تا فرهنگسازی دقیقی در راستای اهمیت برچسبها و چراغ راهنمای تغذیهای صورت بگیرد و در این زمینه باید از کودکان آغاز کنیم تا فرزندان بدانند چه ماده غذایی را باید از فروشگاهها خریداری کنند که به سلامتی آنها لطمه نزند.
انتهای پیام/ 86001/خ30