امروز پنج شنبه 18 آذر 1395 ساعت 17:45:07

آرشیو ارتباط با ما ثبت نام کاندیدا

مازندشورا - مدیریت شهری و شوراهای اسلامی استان مازندران

کد مطلب : 10501 -تاریخ انتشار : چهار شنبه 03 آذر 1395 -ساعت : 14:44

چاپ به اشتراگ گذاشتن
ورژن جدید راهنمای تغذیه در حال طراحی است

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‎های مواد غذایی:

ورژن جدید راهنمای تغذیه در حال طراحی است

مازندشورا: مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‎های مواد غذایی سازمان غذا و دارو گفت: ورژن فعلی راهنمای تغذیه‎ای تقلیدی از اروپا بوده است، لذا در حال طراحی ورژن جدید و بومی هستیم و حتی انگلستان نیز از مشتریان این طراحی است.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از بهشهر، بهروز جنت بعد از ظهر امروز در همایش ملی برچسب‎گذاری فرآورده‎های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با بیان اینکه سازمان غذا و داروی ایران سابقه 100 ساله دارد، اظهار کرد: مفهوم سیب سبز در آرم غذا و دارو را باید به دانش‎آموزان تفهیم و المان‎ها را معرفی کنیم و اکنون نشان ایمنی و سلامت و چراغ راهنما نیز برای این است تا به مردم بگوییم چه کالایی را مصرف کنند.

 وی با اشاره به دستورالعمل‎های ارسالی و ضرورت اجرای آن، افزود: یکی از آفت‎های امروز در بحث اجرای این دستور‌العمل‌ها کاهش عرق دست‎اندرکاران حوزه غذا و دارو به حوزه کاری است.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‎های مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بیان کرد: صدور پروانه ساخت، مجوز تأسیس و بهره‎برداری نباید هدف اصلی باشد تا اگر کمرنگ یا اتوماسیون شود، هدف نیز کمرنگ شود.

این مسؤول با اشاره به وجود 3 هزار بازرس حوزه غذا و دارو در کشور، این تعداد را کافی ندانست و گفت: تنها در مازندران از ابتدای سال‌جاری تاکنون 60 هزار بازرسی انجام شده است که کار طاقت‎فرسایی بود.

جنت با بیان اینکه استفاده از سیستم‎های بازرسی پیشرفته و برخط نیز توسط بازرسان انجام می‎شود، افزود: این اطلاعات بلافاصله به سازمان مرکزی انتقال می‎یابد و تصمیمات مطابق با آن صادر می‎شود.  

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‎های مواد غذایی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ورژن فعلی راهنمای تغذیه‎ای تقلیدی از اروپا بوده است، تصریح کرد: در حال طراحی ورژن جدید و بومی هستیم و حتی در شرایط فعلی، انگلستان نیز از مشتریان این طراحی است تا در کشور خود پیاده کند.

وی در پایان گفت: لازم است تا فرهنگ‎سازی دقیقی در راستای اهمیت برچسب‎ها و چراغ راهنمای تغذیه‎ای صورت بگیرد و در این زمینه باید از کودکان آغاز کنیم تا فرزندان بدانند چه ماده غذایی را باید از فروشگاه‎ها خریداری کنند که به سلامتی آنها لطمه نزند.

انتهای پیام/ 86001/خ30


منبع : فارس - مازندران


لینک کوتاه مطلب :


برچسب ها : غذایی - فرآورده‎های - مدیرکل - اینکه - راهنمای - طراحی - نظارت - ارزیابی - کمرنگ - تغذیه‎ای - بازرسی - افزود - می‎شود - آرایشی - امروز - آشامیدنی - بهداشتی - اشاره - اجرای -

نظر شما در مورد : ورژن جدید راهنمای تغذیه در حال طراحی است

*

*


http://mazandconf.ir/

آخرین اخبارپربازدیدها

کانال آپارات مازندشورا