مازندشورا:به گزارش خبرنگارمهر، غلامرضا رضوی، عصر پنجشنبه در جلسه هماندیشی با هیئت کوهنوردی قائمشهر با تأکید بر تدوین تقویم ورزشی کوهنوردی توسط گروهها، اظهار کرد: به منظور ساماندهی و برنامه ریزی هدفمند، گروههای کوهنوردی تقویم کاری خود را بصورت سالانه تنظیم و به هیأت کوهنوردی ارسال کنند.
وی ادامه داد: کوهنوردی، کوهپیمایی، گلگشت و طبیعت گردی هر کدام تعریف خاصی دارند که براساس نیاز، عموم مردم میتوانند از این ورزش سالم و مفرح استفاده کنند.
رئیس اداره ورزش و جوانان قائمشهر با اشاره به حمایت خیرین از کوهنوردی، عنوان کرد: به لحاظ اینکه کوهنوردی ورزشی مدال آور و قهرمانی نیست و همه مخارج و هزینه های آن به عهده ورزشکار خواهدبود، خیران میتوانند جهت ایجاد انگیزه بیشتر برای ورزش کوهنوردی، این هیأت را یاری دهند.
رضوی در ادامه سخنان خود، با اشاره به وجود امکانات بسیار کم در کوه دماوند گفت: تا وقتی در مالکیت و مدیریت این کوه بین استانهای تهران و مازندران اختلاف است، بلندترین قله ایران از نبود امکانات مناسب برای کوهنوردان، رنج میبرد.
وی از تیدیل گروههای کوهنوردی به باشگاه، خبر داد و گفت: بر اساس قانون جدید گروههای کوهنوردی باید بصورت باشگاه رسمی ادامه فعالیت دهند.
نوربخش رئیس هیئت کوهنوردی قائمشهر نیز در این جلسه با بیان اینکه این شهرستان کوهنوردان بسیار خوبی دارد، اظهار کرد: در قائمشهر ۱۲ گروه کوهنوردی بصورت رسمی فعالیت میکنند که در مجموع ۲۵۰ نفر ساماندهی شده و بیش از ۶۰۰ نفر بصورت متغیر به ورزش کوهنوردی میپردازند.
وی تصریح کرد: گروههای آزاد فراوانی در قائمشهر، کوهنوری میکنند که درخواست میکنیم بصورت هویت دار و در قالب گروههای مجاز، به کوه بروند.