مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، جعفر احمدی شامگاه یکشنبه در جلسه ارائه تسهیلات خود اشتغالی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی در نکا اظهار داشت: با وجود اینکه مسئله بیکاری عواقب بسیار مخربی در عرصه اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی در سطح جامعه به دنبال دارد باید برای جلوگیری از پیامدهای منفی و مخرب این معضل اجتماعی راهکاری مثمرالثمر اندیشیده شود.
وی افزود: دولت تمام سعی خود را به کار بسته تا با ارائه تسهیلات خوداشتغالی و مشاغل خانگی به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی بخش اعظمی از آثار مخرب بیکاری را کاهش دهد.
فرماندار نکا با اشاره به روند افزایشی خوداشتغالی و اشتغال خانگی در این شهرستان تصریح کرد: خوشبختانه سال گذشته با توجه ویژه به امر اشتغال روند بسیار خوبی را در این حوزه از جانب روستائیان علی الخصوص زنان سرپرست خانوار شاهد بودیم که به مراتب توسعه اشتغال و رونق تولید را افزایش دادند.
احمدی با بیان ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی در سند چشم انداز توسعه گفت: همانطور که اشتغال بخشی از سند چشم انداز شهرستان ایجاد اشتغال پایدار است لذا در این راستا با همدلی، همبستگی و ارائه راهکار باید با فراهم آوردن زمینه های ممکن کارآفرینی نوین را در حوزه روستایی و شهرستانی ارتقا دهیم.
نماینده عالی دولت خطاب به بانک های عامل متذکر شد: بانک های عامل برای جذب اعتبارات از سرپرستی خود اقدامات لازم در جهت تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان همکاری داشته باشند و شرایط پرداخت اعتبارات مورد نیاز در این زمینه را بیش از پیش تسهیل کنند.
وی اضافه کرد: بانک ها مشکلات موجود در زمینه واگذاری تسهیلات به متقاضیان را به کارگروه شورای اشتغال ارائه کنند تا در صورت عدم امکان حل آنها فرد و یا افراد دیگری جایگزین شوند تا از این طریق بتوان از اعتبارات موجود در نظر گرفته شده برای شهرستان، بهترین و بیشترین بهرهبرداری را داشته باشیم.
فرماندار نکا خاطرنشان کرد: تسهیلات خود اشتغالی علاوه بر مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی به جوانان دارای مهارت لازم و کارآفرینان، با رعایت ضوابط مربوط اعطا شود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نکا در ادامه بر اولویت قرار دادن برنامه ی توسعه ای تامین اشتغال نیروهای آماده به کار اشاره و بیان کرد: بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری زمانی شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل عملیاتی می شود که کار آفرینی و اشتغال پایدار برای نیروهای آماده به کار با مهارت های در دسترس ایجاد شود.
ابوالقاسم سلیمانی همچنین با اشاره به اهمیت مشاغل خانگی و کارگاه های کوچک زود بازده افزود: در مورد مشاغل خانگی و خوداشتغالی باید طبق روش های نوین عمل کرد همانطور که همیشه سرمایه گذاری در کارگاه های بزرگ محدود و خلاصه نمی شود در این حوزه نیز با شناسایی و آموزش نیروهای کارآفرین می توان کارگاه های کوچکی را در منازل ایجاد کرده که در نتیجه می تواند بر میزان بیکاری کاهش و اشتغال پایدار را افزایش دهد.