اختصاصی مازندشورا: علی عباسی در گفتوگو با مازندشورا پیرامون مسائل و مشکلاتی که در دفن زباله در منطقه چهاردانگه بوجود آمده است گفت: بحث زباله باید مدیریت شود نه اینکه در فضای آزاد به این شکل باشد چرا که شیرابهها به مرکز شهر سرازیر خواهد شد. کارشناسان اگر بررسی کنند قطعا به این نتیجه خواهند رسید که چشمههای ما که از بالا به پایین میآیند به همراه خود شیرابهها را خواهند آورد. قطعا این شیرابهها دامنگیر سلامت فرزندان ما خواهد شد.
عباسی با اشاره به اینکه باید هر چه زودتر جلوی زباله گرفته شود، گفت: زبالهها باید به یک نحو بهداشتی سوزانده شود نه به این صورت که شیرابهها به سفرههای زیر زمینی راه پیدا کند.
وی افزود: در حال حاضر با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ابزارهای جدید، در کشورهای پیشرفته زباله را به نام طلای کثیف میشناسند و خریداری میکنند و تبدیل به برق میکنند اما متاسفانه ما از این ظرفیت هیچ استفاده مفیدی نمیکنیم و باعث گرفتاری مردم چهاردانگه و پشتکوه هم شده است.
علی عباسی افزود: همانقدر که برای ما انرژی هستهای ارزش قائل میشویم، باید بحث زباله هم اهمیت داشته باشد چرا که هم اشتغالزایی است و هم درآمد زایی و هم کمکی به محیط زیست کمک میکند اما در حال حاضر زباله مشکلات عدیدهای برای ما و آیندگان بوجود میآورد.
رئیس دفتر یکی از نمایندگان اسبق شهرستان ساری، افزود: از یک طرف هزینههای حمل و نقل که سالانه بالغ بر 12 میلیارد تومان است و هم بیش از ده سال است که باعث ناراحتی ساکنین چهاردانگه شده است و از طرفی هم در جاده چندین نفر در زمان حمل آشغال کشته شدهاند.
عباسی با اشاره به امکان حل مشکل زبالهسوز با همگرایی مسئولین، گفت: ما از دوستان میخواهیم همفکری بکنند چون در حال حاضر در بین مسئولان استان هم فکری وجود ندارد و هر کسی ساز خودش را میزند. اگر آقایان با هم همدلی بکنند این اتفاق زباله ساز در این منطقه به راه میافتد و اگر استانداردها و مسائل محیط زیست رعایت شود هم مشکلات ناشی از زباله حل خواهد شد و هم باعث اشتغالزایی میشود.