مانع تعطیلی کارخانه‌ی بزرگ کیافرین شدیم/ بخشی از حریم شهر بین امیرکلا و بابلسر معلق است/ قول تسهیل سه کار را از آقای وزیر گرفتیم

اختصاصی مازندشورا: سخنگوی شورای امیرکلا، بیان کرد: در شورای چهارم جلوی چند اتفاق ناخوشایند را گرفتیم یکی کارخانه‌ی بزرگ کیافرین بود که احتمال آلودگی زیست محیطی آن می‌رفت و ممکن بود 400 خانواده ارتزاق‌کننده امیرکلایی با بسته شدن آن از کار بیکار شوند که وارد عمل شدیم و شبهات موجود را برطرف کردیم

مازندشورا: محسن قائمی امیری با بیان اینکه امیرکلا با قدمت تاسیس حدود 70 ساله‌ی شهرداری یکی از قدیمی‌ترین شهرهای مازندران است، گفت: این شهر وسعت تقریبی این شهر 1350 هکتار متر مربع (850 هکتار متر مربع محدوده شهری و 530 هکتار حریم شهری) وسعت فضای فیزیکی شهری است.

وی، افزود: امیرکلا دارای پتانسیل‌های فرهنگی- اجتماعی-تاریخی متعددی از جمله کارخانه‌های صنعتی بزرگ رنگینه شمال، محصولات متنوع اکسید روی، تولید ضدیخ، و ...) هست و از جمله مراکز علمی این شهر می‌توان به دانشگاه آریان، امام صادق (ع)، بیمارستان کودکان شفیع‌زاده امیرکلا و مرکز تحقیقات ژنتیک مرحوم هاشمی اشاره کرد.

سخنگوی شورای امیرکلا، تصریح کرد: درجه شهرداری امیرکلا هشت است و جمعیت این شهر بین 32 تا 40 هزار نفر می‌باشد و مسجد چهل‌ستون با قدمت 400 سال از اماکن تاریخی این شهر است.

قائمی، با اشاره به اقدامات شورای چهارم امیرکلا، بیان کرد: نخستین اقدامی که در زمینه عمران شهری به آن اصرار داشتیم اتمام بلوار ساحلی یا جاده کنارگذر است که از پل چهل‌ستون تا ورودی شهرک به طول یک کیلومتر زیرسازی و آسفالت و سیستم روشنایی آن تعبیه شد. آزادسازی فاز دوم بلوار در حال انجام است.

وی، اجرای طرح سرای مهر برای بازنشستگان در اوقات استراحت و بارندگی‌ها و ... از دیگر پروژه‌های در دست اقدام نام برد و گفت: پارک بانوان در ضلع شمالی بازار ساحلی به وسعت تقریبی 2 هزار متر است که حصارکشی آن انجام و نقشه اولیه آماده شده و زمینه در اختیار است و تاکنون 20 درصد کارها نیز انجام شد.

سخنگوی شورای امیرکلا، ادامه داد: طرح دیگر تفکیک زباله از مبدا است که به پیمانکار بخش خصوصی سپردیم. تنها راه استفاده بهینه از طلای کثیف طرح تفکیک زباله از مبدا است که در چهارگوشه‌ی شهر زباله‌های خشک را تفکیک کنند.

قائمی، با اشاره به برگزاری یک جلسه حضوری با آقای دکتر صالحی وزیر دولت یازدهم، گفت: سه کار از وی خواستیم یکی احداث و تکمیل بلوار ساحلی که قول کمک 10 میلیاردی دادند که امیدواریم تخصیص پیدا کند. برای مبلمان شهری و ساختمان بخشداری هم بودجه ویژه در نظر گرفته شد که در صورت تایید کارشناس مربوطه انجام می‌شود.

وی، اضافه کرد: در شورای چهارم جلوی چند اتفاق ناخوشایند را گرفتیم یکی کارخانه‌ی بزرگ کیافرین بود که احتمال آلودگی زیست محیطی آن می‌رفت و ممکن بود 400 خانواده ارتزاق‌کننده امیرکلایی با بسته شدن آن از کار بیکار شوند که وارد عمل شدیم و شبهات موجود را برطرف کردیم.

سخنگوی شورای امیرکلا، تصریح کرد: پروژه دیگر در دست اقدام ما، سالن ورزشی غیر مسقف در بلوار ساحلی است ضمن اینکه در ملامحله مدرسه‌ای جمع شده بود آن مکان را تبدیل به پارک محله کردیم. برای احداث ساختمان تامین اجتماعی مذاکرات لازم با دکتر صالحی (وزیر دولت) انجام شد زمین آن توسط وراث مرحوم حاج باقر اشرفی اهدا شد. یکی از کارهای خوب ما ساماندهی و هدایت مکان فیزیکی جمعه بازار بود که موجب ترافیبک خیابان وحدت می‌شد.

قائمی، با اعلام اینکه بودجه سال گذشته شهرداری 12 میلیارد تومان بود که صددرصد محقق شد، گفت: بودجه امسال را با رشد 10 درصد درنظر گرفتیم که تاکنون 45 درصد آن محقق شده است.

وی، افزود: برای طرح جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی در حال احداث کانال‌های مختلف هستیم که این طرح کمی زمانبر است. یکی از اقدامات خوب ما تشکیل اتاق فکر بود از کارشناسان فرهنگی عمرانی استفاده کردیم. از طرح سنجش سالمندان حمایت کردیم طرح رایگان برای سنجش سلامت افراد بالای 60 سال داریم.

سخنگوی شورای امیرکلا، تصریح کرد: کمبود منابع بخش دیگری از مشکلات ما است بخشی از حریم شهر و بدنه شهر امیرکلا به بابلسر اختصاص یافت و فعلا نمی‌شود کاری در آن انجام داد که امیدواریم این مشکل به زودی مرتفع شود.

قائمی، زباله را یکی از معضلات شهر امیرکلا دانست و گفت: فعلا جایگاه دپوی موقت زباله داریم.

وی، در پایان وحدت بین شورا و شهرداری را خوب و رضایتبخش توصیف کرد.  

محسن قائمی سخنگوی شورای امیرکلا کارخانه کیافریم امیرکلا شورای امیرکلا شهرداری امیرکلا