مازندشورا: رستم زرودی مدیرکل سابق مدیریت بحران استان مازندران و فرماندار سابق رامسر و تنکابن، با بیان اینکه شورا یک پارلمان محلی در نقاط مختلف و تمرین برای مردم و نامزدهاست که مسائل و مشکلات حوزه را مرتفع کنند، گفت: ممکن است مشکلات و ضعفهایی وجود داشته باشد ولی نقاط قوت آن بیشتر از نقاط ضعف آن است و نیاز است از لحاظ قانون و نظارت بازنگری شود.
وی، افزود: تحرکات انتخاباتی از یک ماه گذشته به صورت گروهها و شبکههای اجتماعی آغاز شده و در کنار آن نشستهای سنتی و حضور د رمحافل و مجالس و دیدار رودررو با مردم ادامه دارد. فعالان سیاسی نیز در حال تجزیه و تحلیل نامزدهای احتمالی و تحرکات انتخاباتی شهر هسستند.
فرماندار سابق رامسر، با اظهار اینکه رفتهرفته انتخابات شکل جدیتری به خود میگیرد، تصریح کرد: اعلام زمان ثبتنام انتخابات در اسفندماه تلنگر جدی به نامزدها زده است. افراد با سابقه و فعالان سیاسی وارد عمل شدند و مردم نیز در حال دستهبندیهای نامزدها به صورت آزمون و خطا هستند که مجموع آنها موجب داغی تنور انتخابات میشود. در مجموع پیشبینی میشود مشارکت مردم بالا باشد.
زرودی، ادامه داد: استقبال نامزدها در این شهر (همچون دیگر شهرهای مازندران) بیشتر از قبل بوده که دلایل متفاوتی چون نارضایتی از وضعیت موجود، تمایل جوانان به حضور در صحنه، عدم تامین رضایت بزرگان و فعالان سیاسی و اجتماعی، برآورده نشدن خواستههای مردم و ...دارد.
وی، با بیان اینکه بیشترین گروه شرکتکندگان از جوانان تحصیلکرده هستند، گفت: حضور پرشور جوانان محاسن و معایبی دارد.از یک طرف میتوان از انرژی ریسکپذیری جوانان در راستای توسعه شهر استفاده کرد از طرفی ممکن است انتخاب شورای جوان درنهایت به زیان شهر تمام شود و خطرناک باشد بهترین حالت تلفیق جوانی و تجربه هست.
مردم دلودماغ قضاوت عملکرد مدیریت شهری را ندارند
فعال سیاسی حوزه غرب مازندران، با اظهار اینکه آرای غرب مازندران قومیوقبیلهای است، بیان کرد: در انتخابات دوره قبل شوراها در برخی از شهرها (لیست 5 نفره عباسآباد و 4 نفر از لیست 5 نفره ساداتشهر کتالم) از طریق لیست وارد شورا شدند اما این لیستها، لیست محلات بوده نه لیست سیاسی. اگرچه برخی از افراد منتخب از افراد آن سیاسی نیز بودند.
زرودی افزود: رامسر حدود 20 محله دارد که ابریشممحله، لاتمحله، رضیمحله، آخوندمحله، نارنجبن و ... به دلیل جمعیت بالا و اتحاد و همبستگی مردم از محلات تاثیرگذار در انتخابات هستند.
وی، با بیان اینکه عملکرد مدیریت شهری به میزان درآمد، همدلی و هماهنگی شوراها و شهرداری بستگی دارد، گفت: شنیدهها حاکی از آن است که درآمد چندانی جذب نشده است بنابراین نباید انتظار کارهای بزرگ داشت. در حالت کلی چون در دل جلسات اعضای شورا و شهرداری حضور نداشتم نمیتوانم تحلیل جامعتری داشته باشم و به همین مقدار بسنده میکنم.
مدیرکل سابق مدیریت بحران استان مازندران در پایان اظهار کرد: مردم ما دل و دماغ قضاوت عملکرد مدیریت شهری را ندارند چون واقعا تحت فشار مالی و درگیر تامین معیشت هستند.