مازند شورا: سید علی قاسمی تروجنی ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: به دنبال تقویت و پایداری گویش محلی در مدارس هستیم و همکاران در حوزه تولید محتوا پیگیر این موضوع بوده تا برخی دروس با گویش مازندرانی در مدارس تدریس شود.
وی افزود: پیشنهاد شد که برخی از دروس به مدیریت استان و شهرستانی واگذار تا با توجه به شرایط بومی و اقتضائات و شرایط محلی تدریس شود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: هیچ مدیری نمی تواند با اجبار از والدین مبلغی اخذ کرده و برخلاف مقررات و دستور العمل اجرایی بوده و با مدیران متخلف در صورت گزارش برخورد جدی می شود.
قاسمی با بیان اینکه اداره بهتر مدارس با مشارکت مردمی صورت خواهد گرفت، تصریح کرد: با توجه شرایط موجود اقتصادی مدیران،مدارس جهت اداره بهتر با رغبت والدین کمک و مشارکت های مردمی را دریافت می کنند لذا فضا و امکانات موجود با این مشارکت ها اداره می شوند.
وی از نحوه فعالیت کمیته انتصابات در این اداره کل گفت: کمیته ای متشکل از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت، معتمدین، اساتید دانشگاه و نخبگان بوده که بیش از 130 پارامتر برای افراد در گزینه های مدیریتی در نظر گرفته شده، مورد بررسی قرار می دهند تا بهترین و شایسته ترین اشخاص در پست های سازمانی در سطح استان و شهرستان قرار گیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: امتحانات پایان سال تحصیلی از 27 اردیبهشت شروع و دوره ابتدایی از سوم خرداد شروع تا 20 خرداد همزمان با آغاز مسابقات ادامه و پایان خواهد یافت.
وی افزود: امسال از سوی مقام معطظم رهبری سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامیده که ا از سوی آموزش و پرورش کارگروه اقتصاد و فرهنگ تشکیل و جلسه ای با حضور اعضای فرهنگی شورای اسلامی شهرستان ها برگزار تا مراسم تجلیل از معلمان به عنوان اساس تحول و رشد پایدار مورد توجه دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران بیان کرد: توسعه و رشد یک جامعه بدون معلم امکان پذیر نبوده و همه آحاد جامعه باید خود را موظف به تجلیل و تکریم از معلمان بدانند./تسنیم