مازندشورا: مسلم آهنگری جمعه شب در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود : از این شکارچیان دو فروند قایق پارویی مخصوص صید و شکار پرندگان نیز توقیف شده است.
به گفته وی این سلاح ها از شکارچیان در شهرستان های بهشهر، جویبار، ساری، بابل، محمود آباد و بابلسر توقیف شده است.
وی اضافه کرد : شکارچیان در این استان با وجود ممنوعیت شکار به دلیل شیوع آنفلوانزای پرندگان ، همچنان به کارشان ادامه می دهند.
آهنگری تاکید کرد که با شیوع آنفلوانزا حاد پرندگان در برخی مناطق این استان، پروانه تمامی شکارچیان تا اطلاع ثانونی به حالت تعلیق در آمد و هر گونه شکار در طبیعت این خطه شمال کشور ممنوع است و با متخلفان برخورد می شود.
* تایید درگیری شکارچیان با محیط بانان ساروی
رئیس یگان حفاظت محیط زیست مازندران در مورد درگیری شکارچیان غیرمجاز ساروی با محیط بانان گفت که تعدادی از شکارچیان با وجود اخطار دامپزشکی مبنی بر ممنوعیت شکار، قصد قرق شکنی در چند نقطه مناطق شهر ساری را داشتند که با حضور به موقع محیط بانان شکارچیان موفق به قرق شکنی نشدند.
آهنگری افزود : برخی از این شکارچیان با محیط بانان درگیری فیزیکی نیز داشتند که دو نفر از محیط بانان ما دچار جراحت سطحی شدند ، ولی از شکار این افراد جلوگیری شد.
به گفته وی ، ضاربان محیط بانان شناسایی و پرونده برای برخورد قانونی در اختیار دستگاه قضایی قرار می گیرد.
آهنگری گفت : از این شکارچیان 14 قبضه اسلحه شکاری کشف و به همراه پرونده برای برخورد قانونی به دستگاه قضا سپرده می شود.
در 9 ماهه سال جاری حدود 650 قبصه سلاح شکاری از شکارچیان غیرمجاز در مازندران توقیف و پرونده شکارچیان غیرمجاز نیز به دستگاه قضایی ارسال شد.
از اوایل آذرماه سال جاری با شیوع آنفلوانزا حاد پرندگان در مازندران و چند استان دیگر کشور، دامپزشکی هر گونه شکار را ممنوع کرد و به دنبال آن محیط زیست نیز پروانه شکار تمام شکارچیان را به حالت تعلیق در آورد.
مازندران سه تالاب ملی و بین المللی و 800 آببندان و آبگیر دارد که در زمستان 150 گونه از پرندگان مهاجر زمستان گذران با جمعیت 1.5 میلیون بال به این مناطق پناهنده می شوند.
براساس آمار رسمی در سال حدود 250 تا 300 هزاربال پرنده از سوی شکارچیان دارای پروانه و غیرمجاز شکار می شوند.
خبرنگار : حسین فلاحتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6982/1654