مشکل معیشتی معلمان باید حل شود/حمایت مجلس از دانشگاه فرهنگیان

مازندشورا: نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی در مجلس شورای اسلامی گفت: آرزو داریم آموزش و پرورش ما در شرایطی قرار بگیرد که یک معلم مشکل معیشتی نداشته باشد.

مازندشورا: عبدالله رضیان در حاشیه نخستین هم‌اندیشی مشترک اعضای هیأت رئیسه دانشگاه فرهنگیان کشور با نمایندگان استان‌های شمالی در مجلس شورای اسلامی که در محل اردوگاه مجتمع فرهنگی تفریحی شهید رسولی نوشهر برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان نوشهر، اظهار کرد: وضعیت خروجی دانشگاه‌ها زیاد است اما فضای اشتغال مناسب نیست.

وی افزود: هر وزیری که سکان آموزش و پرورش را در دست گیرد ولی امکانات لازم را نداشته باشد نمی‌تواند توفیقات مناسبی داشته باشد.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ضرورت وجود دانشگاه فرهنگیان برکسی پوشیده نیست، تصریح کرد: باید شرایط تربیتی و گزینشی برای آموزش و پرورش ایجاد کنیم و کسانی وارد آموزش و پرورش شوند که واقعاً عاشق باشند.

این مسؤول با اشاره به اینکه مجلس در کنار آموزش و پرورش قرار دارد و دانشگاه فرهنگیان را هم حمایت می‌کند، تأکید کرد: آرزو داریم آموزش و پرورش ما در شرایطی قرار گیرد که یک معلم مشکل معیشتی نداشته باشد.

رضیان با بیان اینکه بازنشستگان مراجعات زیادی به آموزش و پرورش دارند، افزود: نگاه مجلس ایجاد شرایط مناسب برای آموزش و پرورش است.

* این دانشگاه کمترین امکانات را از حیث شاخص‌های آموزش و پرورش را دارد

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه در جهان، دانشگاه‌ها مأموریت‌گرا شدند، اظهار کرد: مأموریت دانشگاه فرهنگیان، تأمین معلمان مورد نیاز کشور برای آموزش، دانشگاه فرهنگیان است.

نورمحمد تربتی‌نژاد با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان دارای 65 هزار دانشجو در سراسر کشور و 850 مدرس است، تصریح کرد: این دانشگاه کمترین امکانات را از حیث شاخص‌های آموزش و پرورش را دارد ولی در ردیف مهم‌ترین دانشگا‌ه‌های کشور است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان با کمبود اساتید روبه رو است، اظهار کرد: در ایران به ازای هر 20 دانشجو یک استاد وجود دارد ولی در دانشگاه فرهنگیان به ازای هر 76 نفر یک استاد داریم.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تربیت بیش از حد دانشجو از مشکلات کشور است و الان فارغ‌التحصیلان روی دست کشور ماند‌ه‌اند و بیکار هستند و بنابراین باید فرمولی ایجاد شود تا براساس نیاز، دانشجو تربیت کنیم.

وی با تأکید بر اینکه در دانشگاه فرهنگیان باید واقعاً مستعدترین و متعهدترین دانشجو وارد شود، گفت: جذب دانشجوی بومی مهم است چون هزینه کمتری دارد و همه باید کمک کنیم دانشگاه‌های کشور به استانداردهای لازم برسند.

عبدالله رضیان معلمان فرهنگیان