مازندشورا:حسن خیریانپور در گفتگویی بهسازی نانوایی ها ، درجه بندی خبازی ها ، مراقبت بر بهداشت فردی و بهداشت محیط نانوایی ها ، تقویت بازرسی از نانوایی ها ، گماردن بازرسان افتخاری ، اعمال سیستم تشویق و تنبیه در نانوایی ها را از جمله مکانیزم های مهم در خصوص ارتقاء کیفیت نان عنوان کرد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با تاکید بر استراتژیک بودن نان بر موضوع طرح کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نان بعنوان یکی از پروژه های مهم اقتصاد مقاومتی استان مازندران به همه فرمانداران و بخشداران و مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط ،اظهارداشت: در خصوص ارتقاء کیفیت نان و کاهش ضایعات نان در مازندران توان و مراقبت ویژه ای را متمرکز کنند.
خیریانپور با بیان اینکه کیفیت نان در استان مازندران مطلوب نیست، تصریح کرد: باید با مراقبت ویژه بر روند آرد و کارخانجات آرد استان کیفیت نان را ارتقاء دهیم.
وی همچنین در خصوص ارتقاء کیفیت نان مازندران اذعان داشت: با توجه به ۴ هزار و ۲۰۰ واحد نانوایی درمازندران ،با ایجاد یک عزم همگانی و بهره گیری از همه ظرفیت های موجود می توان کیفیت نان را ارتقاء داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران خاطرنشان کرد: باید فرمانداران بر این مهم تمرکز بیشتری اعمال و شخصا با شرکت در جلسات روند اجرای این پروژه مهم را پیگیری نموده و از طریق استانداری عملکرد شهرستان ها را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.
خیریانپور با تاکید بر اجرای آموزش جهت کارکنان خبازی ها از طریق اداره فنی و حرفه ای گفت: مقرر بود از طریق شرکت غله استان ۵۰۰ نفر از خبازان آموزش داده شوند که تاکنون ۷۰۰ نفر آموزش دیدند.
وی بهسازی نانوایی ها را از دیگر ضرورت ها عنوان کرد و افزود:طبق برنامه ریزی باید در سال جاری ۳۸ نانوایی بهسازی می شد که تاکنون ۲۷ واحد بهسازی کامل و مابقی در حال اقدام می باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با اشاره به درجه بندی نانوایی های استان، گفت: در خصوص درجه بندی ۴۲۰۰ واحد نانوایی مازندران که خوشبختانه برای انخستین بار این کار انجام و به اتمام رسید متاسفانه فقط ۴ درصد نانوایی های این استان درجه یک هستند که باید آمار نانوایی های درجه یک را افزایش دهیم.
خیریانپور در ارتباط با دوگانه سوز شدن نانوایی های مازندران، اظهارداشت برای نخستین بار تمام نانوایی های مازندران دوگانه سوز شدند تا در مواقع بحران و حوادث تعطیلی نداشته باشیم.