اختصاصی مازندشورا: مراسم عزاداری حضرت فاطمه (س) در مسجد شکوهی ساری با حضور محمد رضا باهنر (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام) برگزار شد و دکتر باهنر و علی بابایی کارنامی (مشاور وزیر اقتصاد دولت فعلی و مدیرکل اداره تعاون سابق) که ازسخنرانان این مراسم بودند به تبیین دیدگاههای رهبر انقلاب در حوزه شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل پرداختند.
به گزارش خبرنگار مازندشورا، این مراسم در حالی برگزار شد که داخل و بیرون مسجد شکوهی پر از جمعیت بود و علاوه بر اقشار مختلف مردم با محوریت جمعیت کارگری، برخی مسئولان و اعضای شورای شهر ساری، علی اصغر یوسف نژاد (عضو هیات رئیسه مجلس)، فعالان سیاسی جناح های مختلف و برخی نامزدهای احتمالی شورای شهر ساری حضور داشتند.
محمدرضا باهنر، با بیان اینکه در این مجال، قصد ارائه کارنامه نظام جمهوری اسلامی را ندارم، گفت: درباره نظام بسیار گفتند و شنیدیم اگرچه به نظر من، ناگفته های نظام بیشتر از گفته های آن است و نسل سوم و چهارم نظام که امروز دوران رشد و جوانی خود را می گذرانند و در شرف تشکیل خانواده هستند نیاز است بدانند که چه بودیم و چه شدیم.
وی، افزود: اگر بخواهیم توانمندی های نظام را با صبر و بزرگواری برشماریم و بر اساس تفکرات ژرف اندیشانه وبصیرت رهبر معظم انقلاب بیان کنیم زمان بسیاری خواهد برد اما نیاز است این نکته را در ابتدا عرض کنم که ملت بزرگ ایران، پس از امام راحل، با تبعیت از فرامین و رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب از پس همه فشارهای بزرگ و کوچک همواره سربلند و پیروز بیرون آمد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به توصیه قران کریم مبنی بر اینکه در همه لحظات خدا را درنظر داشته باشیم و تنها به او اعتماد کنیم، تصریح کرد: حضرت امام یکی از آن شخصیت ها بود و ایشان بارها فرموده بودند که در تمام عمر شریف شان از هیچ کس غیر از خدا نهراسیدند و به غیر خدا اعتماد نکردند اگرچه شخصیت هایی که همواره خدا را درنظر دارند معمولا متحمل هجمه های فراوان قرار می گیرند اما گاهی شاهد آن هستیم که برخی به جای خدا به کدخدا اعتماد می کنند که زیبنده نظام نیست و اگر به دنبال کدخدا باشیم همانی می شویم که قبل از انقلاب بودیم.
باهنر در ادامه به قدرت نظامی ایران پرداخت و گفت: ما به هیچ وجه قصد حمله نظامی به دیگر کشورها را نداریم و تاکنون حتی یک گلوله به ناحق شلیک نکردیم. اما در مقابل استکبار جهانی تا آخرین نفس ایستادگی می کنیم و امروز اگر می بینیم دولت هایی چون آمریکا و اسرائیل حتی فکر حمله و تجاوز به ایران را در سر نمی پروانند به خاطر این است که می دانند ما ظلم را نمی پذیریم،دستهای متجاوزان را قطع می کنیم و پاسخ ما سخت و کوبنده خواهد بود.
وی تصریح کرد: اگرچه ما امروز بسیاری از فرماندهان و سرداران اوایل انقلاب را به دلیل شهادتشان در دفاع از اسلام و ایران در اختیار نداریم و در طول این سال ها گاها ریزش هایی را در نیروهای انقلابی شاهد بودیم ولی عملا می بینیم که رویش ها خیلی بیشتر از ریزش ها بوده است و رشادت های فرزندان ما در دفاع از حریم اهل بیت نمونه آن است.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امروز مشکل و معضل استکبار و برخی کشورها که در منطقه جنگ نیابتی به راه انداختند همین ایستادگی و دفاع جانانه جوانان این مرزوبوم و مدافعان حرم است، گفت: عوامل استکبار در منطقه، به خوبی می دانند که اگر یک اقدام خرابکارانه در ایران انجام دهند از اربابان خود، دستمزد و پاداش عظیمی دریافت خواهند کرد اما دستشان کوتاه هست و در طول سال های مختلف ناکام مانده اند، نه اینکه نخواهند بلکه توانایی آن را ندارند. چون نیروهای ما کاملا آنها را زیرنظر دارند با تناسب موقعیت، اقدامات درخور را جهت مقابله با آنها انجام می دهند.
باهنر، پیشرفت نظام در عرصه های مختلف را بزرگ و قابل توجه توصیف کرد و افزود: تولید علم، توسعه نظامی و ساخت پهبادهای گوناگون، گوشه ای از پیشرفت های کشور است.
وی، تصریح کرد: هم نسلان من به خوبی می دانند که قبل از انقلاب در کشور با کمبود پزشک مواجه بودیم و پزشکان کشورهای هند، بنگلادش و ... مردم ما را معالجه و مداوا می کردند ولی امروز بیش از ظرفیت مورد نیاز کشور، پزشک داریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اظهار اینکه قبول داریم در کشور برخی اشکالات جدی وجود دارد، گفت: اینکه معضل بیکاری که جوانان و خانواده های آنها را آزار می دهد شایسته نظام نیست ومتاسفانه حدود 5 میلیون دانشجو و فارغ التحصیل بیکار در کشور وجود دارد که بخشی از آنها را پزشکان جامعه تشکیل می دهند و این موجب شرمندگی ماست نیاز است.
باهنر، همچنین به معضلات جاده ای کشور، اشاره کر و ادامه داد: هر ساله چندین هزار نفراز هموطنان ما در جاده ها جان خود را از دست می دهند، اگرچه بخشی از آن ناشی از خطاهای انسانی است اما باید بپذیریم بخشی از این تلفات ناشی از اشکالات فنی محورها و وسایل نقلیه است و این بد است که با وجود رشد فراوان و ساختن پهباد، هنوز نتوانستیم مشکل پراید را در کشور حل کنیم
وی، با بیان اینکه نیاز است جهت رفع این معضلات تدابیر ویژه ای اندیشیده شود و برنامه های جامع درنظر گرفته شود، افزود: دولت در عرصه های مختلف خدماتی ارائه کرد و زحماتی متحمل شد اما نیاز است به صورت جدی تر به معضلات جامعه بپردازیم و با ارائه راهکارهای درخور و تعیین شاخص های معین، جانمایی های لازم را انجام دهیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه، دو انتخابات پیش روی کشور (ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا) را مهم و حیاتی خواند و گفت: بنده هم به این سخن حضرت امام (ره) اعتقاد راسخ دارم که میزان رای ملت است و این مردم هستند که تصمیم گیرنده هستند که درنظام ما به صورت مستقیم یا غیرمستقیم خدمتگزاران خود را در شورا، ریاست جمهوری و... انتخاب می کنند.
باهنر، با بیان اینکه تعدد نامزدها در هر دو انتخابات نشان از حضور و نقش اقشار مختلف جامعه در کشور است، گفت: برای انتخابات ریاست جمهوری از جبهه مردمی انقلاب اسلامی21 نفر جهت کاندیداتوری اعلام آمادگی کردند که در آنجا به مزاح عرض کردم که در کشور در نهایت یک رئیس جمهور خواهیم داشت و می توانیم بقیه نامزدها را به دیگر کشورها صادر کنیم.
وی، ادامه داد: بنده فردی سیاسی هستم اما شورا را سیاسی نمی دانم بلکه آن را فنی و تخصصی می دانم که جای افراد دلسوز، کارآمد و کاربلد است تا شهر را خوب مدیریت کنند، شهردار کاربلد و قابل را انتخاب کنند و با اتحاد و انسجام در راستای خدمات دهی به شهر و شهروندان گام بردارند.
نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی، با اشاره ای کوتاه بر کارنامه شوراهای اسلامی شهر و روستا، بیان کرد: در طول این چهار دوره شاهد رشد شوراها در عرصه های مختلف بودیم اما شورا هنوز یه جایگاه واقعی خود نرسیده است که امیدواریم این اتفاق روی دهد و ما بتوانیم برخی نهادهای مربوطه را به شوراها بسپاریم.