مازندشورا:حبیبالله قلیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان نور، اظهار کرد: تأسیس کمیته امداد تنها 22 روز پس از پیروزی انقلاب به فرمان امام(ره) با همه مشکلات، فشار سیاسی و امنیتی نشاندهنده توجه امام راحل به نیازمندان جامعه بود.
وی افزود: این موضوع برگرفته از آیات و روایات و توجه رسول اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) به نیازمندان است چنانچه امام حسین(ع) میفرمایند:«همانا نیازهای مردم به سوی شما، نعمت خداوند است پس از نعمت خدا خسته نشوید».
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نور خیران و مؤسسات خیریه را کمککار امداد در رسیدگی به نیازمندان دانست و اضافه کرد: اینها از ما جدا نیستند و ما دست دوستی به سویشان دراز میکنیم زیرا فرصت مناسب برای ما و نیازمندان جامعه هستند.
این مسؤول از زیرپوشش قرار داشتن 2 هزار و 763 خانوار، 177 یتیم، 117 بیمار سرطانی و صعبالعلاج، 47 بیمار نیازمند نگهداری، 265 دانشآموز، 53 دانشجو و یکهزار و 673 سالمند خبر داد و افزود: 2 هزار خانوار مستمری دریافت میکنند.
قلیپور بیان کرد: خانوادهها در زمان ورود به امداد دستهبندی میشوند، برخی افراد در گیر و دار زندگی گیر میکنند و مانند پیچ زنگزده هستند که با کمی روغنکاری باز میشود اگر کمی کمک شوند به حالت عادی برگشته و روی پای خود میایستند.
وی ادامه داد: امداد تنها به معیشت خانوادهها فکر نمیکند بلکه با نگاه توانمندسازی خانوادهها قدمهای بسیار بزرگی برای توانمند کردن خانوادهها برداشته است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نور دغدغه امداد را افزایش ورودی اعلام کرد و گفت: مشکلات اجتماعی و اقتصادی در جامعه سبب افزایش درخواست و ورود به جمع مددجویان شده است و این درحالی است که منابع امداد اعم از کمکهای دولت و مردم پاسخگویی همه نیازهای افراد زیرپوشش نیست و اگر مسؤولان به این امر درست نپردازند عوارض اجتماعی آن عمق جامعه را میگیرد.
این مسؤول این نهاد را بهعنوان نشانگر برای مسؤولان دانست و افزود: اگر ورودی به کمیته امداد زیاد باشد مسؤولان بدانند که مشکلات اجتماعی زیاد است.
قلیپور بر ترویج فرهنگ «کمک به همنوع» در جامعه تأکید کرد و گفت: مسؤولان فرهنگی با تجربه دیگر کشورها که با حمایت از مؤسسات خیریه و تشویق افراد برای عضویت در آن به کمک نیازمندان اقدام کنند.
وی شاه کلید اقتصاد مقاومتی در امداد را توانمندسازی و اشتغال خانوادهها دانست و افزود: شاید برخی پرداخت تسهیلات را نپسندند ولی ما معتقدیم با این تسهیلات هر چند کم فرصتهای شغلی و خود اشتغالی ایجاد و درآمد خانوار و امید به زندگی افزایش مییابد و با روی پای خود ایستادند نیاز به کمک معیشتی امداد ندارند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نور به وجود 23 هزار صندوق بزرگ و کوچک جمعآوری صدقات و کمکهای مردمی در سطح شهرستان اشاره کرد و افزود: در 11 ماه امسال 710 میلیون تومان در آمد حاصل که بدون دخل و تصرف، برای حمایت از مددجویان این شهرستان هزینه میشود.
این مسؤول تصریح کرد: یکهزار و 100 نفر حامی از 177 یتیم حمایت میکنند که در 11 ماه گذشته 350 میلیون تومان کمک کردند و از این مبلغ ماهانه به هر یتیم 180 هزار تومان پرداخت میشود.
قلیپور خاطرنشان کرد: 129 خانوار در سالجاری یکمیلیارد و 700 میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی دریافت کردند که یکهزار و 150 طرح اشتغال فعال شد.
وی 101 مورد تعمیرات مسکن با هزینه 180 میلیون تومان، هشت مورد احداث و تکمیل مسکن، آموزش بهداشت و مراقبتهای بهداشتی برای 950 نفر با هزینه 38 میلیون تومان، کمک 15 میلیون تومانی برای هزینه درمان سرپایی، پرداخت 165 میلیون تومان هزینه درمان به مددجویان، پرداخت 275 میلیون تومان برای تأمین اجتماعی 336 مددجوی زیرپوشش را از دیگر خدمات امداد این شهرستان در 11 ماه گذشته عنوان کرد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نور از پرداخت 510 میلیون تومان تسهیلات کارگشایی به 289 نفر، 102 میلیون تومان برای آموزش، بهداشت و اردوهای زیارتی، 220 میلیون تومان برای جهیزیه 85 نوعروس، 150 میلیون تومان برای یکهزار 500 مورد کمکهای موردی در 11 ماه گذشته خبر داد.
قلیپور در پایان گفت: در ایام پایانی سال در نمایشگاههای فروش بهاره، مجتمعهای تجاری و فروشگاهها سبد مهربانی مستقر و علاقهمندان کمکها و هدایای خود را برای کمک به نیازمندان در این سبدها گذاشته و پس از جمعآوری در بین مددجویان توزیع تا شادی و مهربانی تقسیم شود.
انتهای پیام/86023/ع30