مازند شورا: سید علی قاسمی صبح امروز در جلسه کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری در سالن شماره دو استانداری مازندران، اظهار داشت: برای استقرار دولت الکترونیک، باید تجهیزات و امکانات و نیروی انسانی مورد توجه باشد.
وی با بیان اینکه پذیرش این نگاه از سوی مدیران دستگاهها هم باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: باید توجه کنیم کارکنان دستگاهها چه اندازه نگاه فنی و کارشناسانه به استفاده از سیستم الکترونیک دارند.
قاسمی با اشاره به اینکه باید بررسی کنیم که نیروها در چند سال اخیر تا چه اندازه بر اساس نیاز دستگاه، جذب شدند، خاطر نشان کرد: عدالت مجریان، نیاز دولت الکترونیک است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه توجه به اخلاق و آموزش باید نهادینه شود، افزود: در غیر این صورت، دولت الکترونیک ابزاری میشود برای ورود افرادی که کسانی را در سیستم دارند.
وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که بسترهای دولت الکترونیک را فراهم نکنیم در تحقق این عمر، موفق نمیشویم.
مدیر مرکز رشد دانشگاه مازندران در این نشست، اظهار داشت: ایران از میان 185 کشور دنیا در حوزه فضای کسب و کار، رتبه 145 دارد.
حسنعلی آقاجانی با بیان اینکه در بحث برون سپاری بخشی از کارهای دولت الکترونیک باید آمادگی ذهنی مدیران را مورد توجه قرار دهیم، تصریح کرد: بخشهایی باید برون سپاری شود که فضای کسب و کار در آنها بهتر است.
وی با ابراز گلایه از روند پژوهش و نگاه به تحصیلات تکمیلی، اظهار داشت: پژوهش تبدیل شده به مقالاتی که در نهایت راهی کتابخانه دانشگاه میشود./ فارس