ذینفعان؛ ادبیات انتخابات شورای شهر را احصا و مرور کنند

اختصاصی مازندشورا: مطمئنا از هزاران ساعت سخنرانی و هزاران صفحه نوشته صدها پیشنهاد کاربردی و مناسب و صدها انتقاد قابل اعتنا بیرون می‌آید که ذینفع ترین نهادها (شهرداری و شورای شهر) باید به مستند سازی و بهره برداری از این مشورت های رایگان اما ذی قیمت اهتمام بورزند

اختصاصی مازندشورا:  مبارزات انتخاباتی شورای شهر به واسطه این که کاندیداها در بحبوحه آن می‌کوشند تا افکار، نگرش‌ها و دیدگاه‌های خود را برای جلب نظر شهروندان بیان کنند زمینه ساز تولید انبوه پیشنهادات، انتقادات، نگاه‌ها و دیدگاه‌های مربوط به حوزه مدیریت شهری و شورای شهر است. نوشته‌ها و گفته‌های انتخاباتی کاندیداها که اصطلاحا ادبیات انتخابات را شکل می‌دهند علاوه بر کارکرد اولشان که جلب نظر، حمایت و رای شهروندان است کارکرد مهم دیگری هم دارند که شاید زیاد به چشم نیاید و زیاد جلب توجه نکند. اینجانب ضمن این که به مردم شریف و هم شهریان گرامی ساروی پیشنهاد میکنم به عمق و ماهیت ادبیات کاندیداها  برای شناخت میزان اهلیت آنها برای شورای شهر التفات و عنایت ویژه مبذول نمایند، مایلم به کارکرد دوم ادبیات انتخاباتی که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد اشاره ای داشته باشم. در توصیف این کارکرد دوم روی صحبتم با ریاست و اعضای محترم شورای شهر و شهردار گرامی ساری است.

با عنایت به پیچیدگی و گستردگی موضوعات و مسائل شهری، شورا و شهرداری محترم ساری برای پیشبرد اهداف نهادهای تحت مدیریت خود نیاز وافر به مطالعه و جلب مشورت کارشناسان  خبره حوزه مدیریت شهری دارند. این در حالیست که انتخابات شورای شهر فرصت فراخی فراهم می‌کند تا افراد برای انتخاب شدن بهترین و جدی ترین حرف‌ها و نظرات خود را در خصوص مدیریت شهر ساری به دفعات و با زبان‌های مختلف و از همه تربیون‌های ممکن بیان کنند. به نظر اینجانب کارکرد دوم ادبیات انتخاباتی ارائه انبوهی از نظرات و پیشنهاداتی است که می‌تواند پشتوانه تصمیمات آتی شورای شهر و شهرداری محترم باشد. لذا پیشنهاد می‌کنم کارگروهی در شورای شهر ماموریت پیدا کند تا تمامی نوشته‌ها و سخنرانی‌های کاندیداها را احصا، دسته بندی و پالایش کند و مجموعه منسجم و پالایش شده حاصل را با ذکر نام پیشنهاد دهندگان  تحت عنوان " ادبیات انتخابات ۱۳۹۶" آماده بهره برداری اعضای محترم شورا و سایر مسولان محترم حوزه مدیریت شهری کند. اقدام شایسته دیگر می‌تواند تقدیر و تشویق کاندیداهایی باشد که بهترین نظرها را  داده‌اند. شاید حتی بتوان از کاندیداهایی که رای نمی‌آورند اما نظرات صائب و راهگشا دارند به عنوان مشاوران صاحب نظر در حوزه شهری استفاده کرد. مطمئنا از هزاران ساعت سخنرانی و هزاران صفحه نوشته صدها پیشنهاد کاربردی و مناسب و صدها انتقاد قابل اعتنا بیرون می‌آید که ذینفع ترین نهادها (شهرداری و شورای شهر) باید به مستند سازی و بهره برداری از این مشورت های رایگان اما ذی قیمت اهتمام بورزند.

ذینفعان؛ ادبیات انتخابات شورای شهر را احصا و مرور کنند منصورنیستانی