مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان چالوس، انوشیروان محسنی بندپی بعد از ظهر امروز در جمع پرسنل اداره بهزیستی شهرستان چالوس گفت: با توجه به اینکه حجم کار و سختی کار پرسنل بهزیستی را کسی نمیدانست در این دولت بهزیستی چندکار همزمان را شروع کرد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته فقط سلامت را در جسم میدیدیم در حالیکه رکن اساسی سلامت جامعه است، افزود: نگاهی به آسیبها و مسائل حاشیهنشینی شرایطی فراهم کرد که سلامت اجتماعی جامعه در حد بحران قرار گرفت.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به تلاش مددکاران بهزیستی خاطرنشان کرد: در سال گذشته تعداد 4 هزار و ۲۲۰نفر را از انجام عمل خودکشی بازداشته شدند و در واقع با اینکار یک خانواده را از بحران و استرس نجات دادیم.
این مسؤول با بیان اینکه سرمایه انسانی در سازمان بهزیستی وجود دارد، افزود: هیچ سازمانی به اندازه بهزیستی نیروی متخصص و کارشناس در حوزه آسیبهای اجتماعی وجود ندارد.
محسنی از اجرای طرح پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی خبر داد و افزود: نظام مراقبتهای اجتماعی دانشآموزان را در قالب طرح« نماد» توسط سازمان بهزیستی بهصورت پایلوت اجرا شد.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد معلولیتها ژنتیکی است، اظهار کرد: در گذشته ۳۰ هزار کودک معلول در سال متولد میشد و با توجه به اینکه این مشکل قابل پیشگیری بود در دولت مطرح شد.
رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه پرونده ۴۰ هزار زوج جوان بررسی شد، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۳۰ درصد از آنها نیاز به آزمایش داشت و ۷۰ درصد نیز نیاز به مشاوره نداشتند که این امر بار نگرانی خانوادهها را کاهش داد.
این مسؤول از اجرای طرح ثبت طلاق الکترونیکی برای نخستینبار با هدف پایش مسأله طلاق در شهرهای مختلف کشور خبر داد و گفت: در سال گذشته ۹۰ سفر استانی در کشور داشتیم که در این سفرها با استقرار معاونتهای مختلف در نقاط مختلف کشور بهصورت میدانی به بررسی و رفع مشکلات بهزیستی کشور پرداختیم.
محسنی با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه سازمان بهزیستی تولیت یافته و محوریت و سازمانگری را به سازمان بهزیستی دادند، افزود: برای نخستینبار قوه قضایی پای کار آمد و به کمک ما شتافت.
وی با بیان اینکه الگوی دادگاه درمانمدار را در ۶ استان پایلوت کردیم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ثبت الکترونیکی طلاق را راهاندازی کردیم، چالوس هم میتواند پایلوت غربالگری ازدواج و ثبت الکترونیکی طلاق شود.
رئیس سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: بازنگری حقوق و مزایا، توسعه کمی و کیفی اورژانس اجتماعی، افزایش مستمری مددجویان و تولیت سازمان بهزیستی از جمله برنامههایی بود که در برنامه ششم توسعه در نظر گرفته شد.
این مسؤول با تأکید بر اینکه سازمان بهزیستی تنها متولی حل مشکلات و آسیبهای اجتماعی نیست، تصریح کرد: این مسؤولیت چندوجهی است و باید همه دستگاههای اجرایی و فرهنگی پای کار بیایند.
محسنی با اشاره به اینکه برای نخستینبار مستمری مددجویان بهزیستی ۲۰ درصد افزایش یافت، گفت: در سالجاری قرار است تعداد ۱۴۰ واحد اورژانس اجتماعی در شهرهای کشور مستقر شود.
انتهای پیام/۸۶۰۲۸/ع40