چند سالی است که دیدن بنرهای تبریک با لقب ها، تاکیدات، کنایه ها و... زمانی که مسئولی، برای خدمتگزاری انتخاب شد و یا یک وظیفه خود را به درستی انجام داد، برای مردم عادی شده است.
به گزارش مازند شورا به نقل از جویبار نیوز، اگر مرکزی تحت عنوان مرکز ملی ثبت بنرها و تبریکات راه اندازی شود، میتواند کمک بسیاری برای پژوهش در زمینه تاریخ یک سرزمین باشد، چرا که ثبت "بنریسم" به عنوان یک علم و قرار دادن ردیف بودجه برای آن، در آینده دسترسی به تاریخ مکتوب یک سرزمین را برای محققان آسانتر میکند.
جالب آنکه این مسئله، به اندازهای برای برخی مهم شده است، که پا را از توصیه به دوستان برای نصب بنر فراتر گذاشته، تا جایی که خودشان هم اقدام میکنند. برای نمونه میتوان به نصب بنر تبریک انتخاب شهردار، توسط اعضای شورای شهر اشاره کرد.
در این بنر "انتخاب بجا و شایسته" بخشی را به عنوان شهردار به خود آقای بخشی تبریک گفتهاند(!) نکته ای که باید به آن توجه کرد، آن است که، شهردار را چه کسی انتخاب میکند، غیر از این است که اعضای شورای شهر باید در جلسه ای رایگیری و کسی که بیشترین آرا را کسب نمود، انتخاب نمایند؟
شایسته بودن انتخاب را زمان و همت آقای بخشی باید ثابت کند؛ و اینکه چرا شورایشهر و شهرداری (!) به خودشان تبریک میگویند، سوالی است که نیاز به پاسخ دارد.
تبریک گفتن شهرداری و شورای شهر با بنر در سطح شهر و آن هم برای انتخاب شهردار با چه انگیزهای میتواند باشد؟
نصب چنین بنرهایی که خواست مردم نیست و منفعتی هم برای عموم ندارد، امیدواریم از هزینه بیت المال نبوده و شخصی پرداخت شده است، اما آیا هر کسی میتواند در این نقطه از شهر بنر تبلیغاتی نصب کند؟ هزینه نصب این بنرها دریافت شده است و برای آبادانی شهر استفاده میشود؟ اعضای شورای شهر نمیتوانستند در جلسات به شهردار تبریک بگویند و اگر اینگونه تبریک نمیگفتند، مردم فکر میکردند شورای شهر و شهردار با هم مشکل دارند؟
در همین راستا، شورایشهر می توانست در یک بنر انتخاب شهردار جدید را به مردم اطلاع رسانی و یا پیامی از دکتر بخشی به عنوان شهردار جدید نصب نماید تا ضمن تشکر از شهردار قبلی، پیام همدلی و همکاری از طرف شهردار جدید را نیز برسانند، نه اینکه خودشان به خودشان تبریک بگویند!
برخی از اعضای فعلی شورایشهر آنچنان که در مطالب قبلی اشاره شد، به دلیل کم تجربگی و نداشتن علم مدیریت شهری، تاکنون کارنامه خوبی از فعالیتهای خود بر جای نگذاشته و جای اینکه وکیل مردم و پایبند به رای آنان باشند، درگیر جناح بندیها و باندبازیهای سیاسی شدهاند. که اگر تا پایان دوره در سمت خود باقی بمانند یقینا ریزش رای زیادی برای انتخابات بعدی خواهند داشت؛ چرا که رسوایی سیاسی که در انتخاب شهردار توسط اعضای شورای شهر اتفاق افتاد، هرگز از خاطر مردم جویبار نخواهد رفت.
گفتنی است، با توجه به حاشیه هایی که در انتخاب شهردار وجود داشته است و همچنین ابهاماتی که درباره عملکرد برخی اعضای شورایشهر به چشم میخورد، اولین مسئلهای که از اعضای فعلی شورایشهر سوال خواهد شد و باید پاسخگوی مردم باشند این است که: چرا فایل صوتی جلسه انتخاب شهردار را منتشر نمیکنند تا بنا به گفته نیکنژاد فرماندار سابق این مسئله برای افکار عمومی شفافسازی شود؟