مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نوشهر، مهدی اسحاقی صبح امروز در بازدید کارشناسان سازمان میراث فرهنگی کشور از روستای گردشگری کندلوس با اشاره به اینکه ظرفیتهای بسیار زیادی در حوزه گردشگری روستایی در بخش کجور وجود دارد، اظهار کرد: ظرفیتهای گردشگری در حوزههای مختلف روستاهای کجور به ویژه «بومگردی» باید شناسایی شده و برای اجرایی شدن آن گام برداشت.
وی با بیان اینکه بسیاری از روستاهای بخش کجور همچنان بافت بکر و طبیعی خود را حفظ کردهاند، افزود: وجود سازههای کاهگِلی با معماری خاص قدیمی در کنار طبیعت سرسبز و پاکیزه روستا جزء بسترهای بالقوه و بسیار ارزشمند به منظور فعالکردن صنعت «بومگردی» در راستای ایجاد رشد و توسعه گردشگری در این حوزه همراه با اقتصاد و درآمد پایدار از این صنعت گردشگری با رویکرد «بومگردی» در روستاها است.
وی با اشاره به انتخاب روستای گردشگری کندلوس جزء 73 روستای برتر و منتخب گردشگری کشور از سوی سازمان میراث فرهنگی، تصریح کرد: در اینباره تیمی از کارشناسان مجرب در حوزههای مختلف سازمان میراث فرهنگی به کندلوس سفر کرده تا برای اجرای طرح ضربتی تولید و اشتغال، از نزدیک با ظرفیتها و استعدادهای مختلف این روستا آشنا شوند که البته مورد توجه آنان نیز قرار گرفت.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نوشهر با بیان اینکه کندلوس به عنوان نخستین روستای برتر و هدف گردشگری مازندران نیز محسوب میشود، تصریح کرد: این روستا در طول سال پذیرای شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی است و این نشان از اهمیت و جایگاه مهم روستای کندلوس در صنعت گردشگری کشور دارد.
این مسؤول تأکید کرد: وجود موزه مردمشناسی که همچون تاریخی زنده در برابر دیدگان عموم مسافران و گردشگران قرار دارد، بافت با ارزش و قدیمی روستا، طبیعت بکر همراه با چشمهساران با آب زلال و گوارا و ویژگیهای خاص دیگری که در خود دارد گویای این است که کندلوس قابلیت پایلوت قرار گرفتن در بحث «بومگردی» در حوزه صنعت توریسم روستایی را دارد.
اسحاقی افزود: اداره میراث فرهنگی شهرستان نوشهر با اهالی این روستا به منظور گسترش فعالیت و توسعه صنعت «بومگردی» همکاریهای بسیار نزدیک و خوبی را دارد و سرعتبخشی در صدور مجوز «بومگردی» به مردم این روستا را در دستور کار خود قرار داده و تاکنون نیز تعداد قابل توجهی مجوز در این زمینه صادر شده است.
وی پایان گفت: انتظار ما از تمامی دهیاران روستاهای بخش کجور این است توسعه صنعت «بومگردی» را که سبب شکوفایی و رونق اقتصادی خانوارها در روستاها نیز میشود جدی بگیرند و همکاریهای لازم را با میراث فرهنگی شهرستان نوشهر داشته باشند.
انتهای پیام/86019/ع20