اختصاصی مازندشورا: در یادداشت قبلی از واکنش به قرار گرفتن در لیستهای جناحی گفته بودیم و در پایان به اینکه چقدر میتوانیم اعتماد کنیم به کاندیداهایی که هراس از قرار گرفتن در لیست های سیاسی دارند.
اما در این مطلب درباره هوشیاری و آگاهی مردم اشاره می کنم مردمانی که به خیل عظیمی از اطلاعات و خبر که هر روزه به صورت موثق و غیر موثق دسترسی دارند و تمامی نگاههای سیاسی را خوب میفهمند و درک میکنند.
بسیار دشوار خواهد بود تعامل داشتن با چنین مردمانی که سیاه و سفید رنگها و سرد و گرم روزگار را چشیده اند.
در اینجا سر صبحت با مردمانی است که آرزوی بهترین خدمت و کیفیت خدمات شهری را در سر میپرورانند.
هنوز کسانی هستند با صرف هزینههای کلان در صف انتظار خدمت شما در پست مدیریت شهری به سر میبرند، هزینههایی از قبیل شامهای آنچنانی و اهدای هدایای تبلیغاتی و کارتهای هدیه بانکی و غیره...
که ای کاش این چنین اتفاق نمی افتاد و مردم ما را چیزی غیر از انسانهای نیک و با فرهنگ و آگاه به مسائل نمی پنداشتند.
چقدر سخت است باور اینکه برای خدمت باید تاوان هزینه های سنگینی را پرداخت کرد. آیا لزومی دارد این همه هزینه و وقت برای رسیدن به یک پست مدیریت و آن هم از نوع شهری و یا اینکه موضوع مهم دیگری در میان است و ما و مردم ما از آن خبری ندارند.
از واکنش بی پرده در قرار گرفتن لیست تا هزینه های سنگین همه اینها آیا میتواند بهای خدمت خالصانه در حوزه مدیریت شهری و کیفیت مطلوب خدمات رسانی به مردم خوب شهر و کشورم باشد. بعید میدانم و مردم نیز دور از عقل میدانند.
در یادداشت قبلی از نگاه پوپولیستی گفتیم نگاهی که نامزدهای انتخاباتی یا کسانی به بهانه ورود به حوزه مدیریت ملزم به گزینش راههای نه چندان مناسب با شان مردم شهر و کشورم در نظر میگیرند .
نگاهی که بسیار خطرناک برای منافع ملی است و افرادی که با این تفکر وارد کارزار انتخابات می شوند. و مردم ما در دوره های قبل تجربه کردند هم در ریاست جمهوری و هم در شورای شهرها.
اما در انتخابات پیش رو یعنی ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا که در 29 اردیبهشت اتفاق می افتد.هواسمان هست و بخوبی از تجربه های نه چندان دور استفاده خواهیم کرد.
سر سخن با کسانی است که با این نگاه وارد عرصه انتخابات می شوند .آنها خوب می دانند و اصلا هم برایشان چپ و راست بودن مهم و مورد ملاک نیست .اهمیتی که این بستر برای آنها دارد توانمندی در ثروتی که باید برای خدمت مردم هزینه شود و از سویی دیگر داشتن قدرت در حیطه مدیریت برای توجیه اعمال و کارهای غیر انسانی زر اندوزی و ایجاد طبقه اقتصادی در بین مردم سرزمینمان ایران.
افرادی که در سیاست هوشمند هستند و در ظاهر فریبنده و مهم ترین شاخصه های آنها و آفت و عواقبی که میتوان نام برد ایجاد فاصله زیاد مردم با نظام سیاس، شخصیتهای که هیچ وابستگی نه به نظام سیاسی و نه به توده مردم دارند و فقط منافع شخصی آنها ملاک و لازمه ورود به جریانهای انتخاباتی و حوزه های مدیریتی است.
در پایان فرایند خدمت خالصانه به مردم ایران پرداخت هزینه های گزاف و تبلیغات آنچنانی نیست . فرایند ایثار را می طلبد برای ساخت ایرانی آباد، شهری آباد و روستایی آباد.