اختصاصی مازندشورا: جمیله (هاجر) احمدی کارشناس ارشد فلسفه اسلامی است که سال ها به عنوان یک معلم در عرصه آموزش و پرورش شهرستان بابل مشغول به خدمت است. احمدی در سال های 92 و 93 به عنوان معلم نمونه استان و شهرستان انتخاب شد.
سالها فعالیت به عنوان کارشناس مدیریت و برنامه ریزی آموزشی از ایشان یک چهره شناخته شده فرهنگی و اجتماعی ساخته است. جمیله احمدی یکی از داوطلبین ورود به شورای اسلامی شهر امیرکلا نیز هست. به همین مناسبت گفت و گویی با ایشان انجام دادیم که در ادامه میخوانید:
در ابتدا یک معرفی کلی از خود و سوابق کاری و تحصیلی و فعالیت های اجتماعی خود بفرمایید
جمیله (هاجر) احمدی هستم متولد 1341 در شهرامیرکلا. کارشناس ارشد فلسفه و کارشناس مدیریت آموزشی. 33 سال سابقه تدریس در مدارس بابل و امیرکلا داشته ام و در تمام این سالها سعی ام بر این بوده که درس را با نگاهی عملی وارد زندگی شاگردانم کنم ، به همین دلیل همواره ارتباط مناسبی با آنها برقرار کرده و همین تجربه باعث شناخت واقع بینانه تری از دغدغه های عمومی مردم در من است .
محورهای توسعه و ظرفیت ها و پتانسیل های مغفول مانده شهر امیرکلا را چه می دانید؟ راه های برون رفت و مقابله با ضعف ها و تهدیدات این شهر چیست؟
تاسیس شهرداری امیرکلا در سال 1332 نشان دهنده وجود یک پتانسیل دیرینه فرهنگ شهر نشینی است ، اگر چه امیرکلا بیش از پنجاه سال سابقه شهری دارد اما از نظر توسعه شهری تقریبا در همه ابعاد عقب است و بجز مواردی انگشت شمار قدمی در راه توسعه آن برداشته نشده است و این در حالیست که امیرکلا هم به لحاظ سرمایه انسانی و هم اقتصادی در سطح خوبی قرار دارد. در واقع مشکل عمده این شهر نداشتن یک برنامه جامع برای اداره و توسعه است. به عقیده من در گام اول می بایست با ایجاد یک برنامه چشم انداز توسعه در همه ابعاد (فرهنگی _ اقتصادی) و با نظر داشت زمانی کوتاه ، میان و بلند مدت می توان قدم در راه توسعه یکپارچه و پایدار رسید .
آیا از نظر شما مجموعه مدیریت شهری امیرکلا (شهرداری و شورای شهر چهارم) عملکرد قابل قبولی داشتند؟
خروجی عملکرد شورای شهر به عنوان (برنامه ریز و ناظر) بر اعمال شهرداری و همچنین خود شهرداری به عنوان (مجری و اداره کننده سخت افزاری) شهر را می توان به خوبی بر پیکره شهر نظاره کرد. همانطور که در سوال قبل اشاره کردم این شهر به نسبت قدمت و پتانسیلهای ذاتی اش به دلیل نوع مدیریت شهری حاکم بر آن در جایگاه خوب و مناسبی برای زندگی شهروندان قرار ندارد .
چه کمبودهایی در بحث مدیریت شهری امیرکلا مشاهده کردید که داوطلب شورای شهر امیرکلا شدید؟
آنچه از تجربه سی سال فعالیت در زمینه مشاوره کسب کرده ام و همچنین نام مبارک شورا که معنای روشنی دارد بمن خاطر نشان می کند که که باید در امور گوناگون مشورت کرد و از نظرات کارشناسان استفاده نمود. یکی از مهترین انگیزه های من برای حضور در این عرصه دخالت دادن مردم در امور است. نمیتوان بر جایگاه اداره شهر نشست اما به خواست و توقع مردم توجه نداشت. قطعا در جایگاه شورای شهر می توان با استفاده از نظرات مردم و ارجاع آن به کارشناسان خبره به برنامه ریزی درستی که مبتنی بر فرهنگ بومی منطقه باشد دست پیدا کرد .
چه برنامه هایی برای ایجاد نشاط در میان شهروندان و افزایش روحیه در شهروندان دارید؟
در برنامه های انتخاباتی ام توجه بسیار ویژه ای به موضوع نشاط اجتماعی داشته ام و در صورت ورود به شورا با ایجاد مصوبه و پیگیری فوری نسبت به آن اقدام خواهم کرد که بخشی از آن به بوسیله تجهیز پارکها و بوستانها به تجهیزات ورزشی و ترويج فرهنگ ورزش صبحگاهي اجرایی خواهد شد.