مازند شورا: محمدتقی حسین زاده شامگاه دوشنبه در مراسم افتتاح طرح تقویت جمع آوری فاضلاب در آمل گفت: هم اکنون مطالعات طرح جمع آوری بهداشتی فاضلاب در حدود 90درصد شهرهای واجد شرایط مازندران انجام و تا پایان سال 94 در حدود در این شهرها با تامین منابع مالی مورد نیاز اجرا خواهد شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران، از اجرایی شدن طرح های جمع آوری بهداشتی فاضلاب امسال در9شهر استان ونیز اجرایی شدن فاضلاب در سه شهر دیگر استان تا پایان امسال خبر داد و اعتبار مورد نیاز بخشی از این شهرها تامین و توسط پیمانکاران مربوطه در حال اجرا است.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران، با بیان اینکه مطالعات اجرای طرح جمع آوری فاضلاب در آمل به پایان رسیده و جذب اعتبار 30میلیارد ریالی اجرای آن نیز در حال پیگیری است، تصریح کرد: پیمانکار مورد نیاز این طرح انتخاب شده و با تحویل زمین در ماه های آینده ، طرح جمع آوری ودفع بهداشتی فاضلاب شهر آمل اجرایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: برای اجرای این طرح در شهرستان آمل به 100میلیاردتومان اعتبار نیاز است وازمحل اعتبارهای ملی ونیز وام نیاز است که به همت بلند مسئولان استانی ونمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی است.
وی یادآور شد: همزمان با گرامیداشت هفته دولت طرح های آبرسانی وتقویت ۵ شهر آمل ، کلارآباد، کتالم و سادات شهر، شیرگاه، زیراب و مسکن مهر شیرگاه با بیش از ۳۳ میلیارد ریال وبهره مندی بیش از12هزار و۷۰۰خانوار شهری استان بهره برداری می شود.
مشکلات کم آبی سه هزارخانوار آملی برطرف شد
رئیس اداره آب وفاضلاب شهری آمل گف: با بهره برداری از یک حلقه چاه با آبدهی ۵۰ لیتر در ثانیه در ابتدای ورودی خیابان شهیدبهشتی آمل ، مشکلات کم آبی بیش از سه هزار خانوار شهری این خیابان اصلی وپرجمعیت و خیابانهای اطراف آن به طور کلی برطرف شد.
غلامحسین شفیع زاده افزود: برای اجرای این طرح که با هدف مقابله با بحران کمبود آب و افزایش توان تامین آب مطمئن در روزهای پرمصرف سال در این خیابانهای واقع در بافت قدیم شهر آمل، خط انتقال آب بطول ۳۵۰ متر ، خط انتقال نیرو به قدرت ۸۰ کیلو وات و بطول ۵۰ متر،احداث اطاقک چاه و محوطه سازی در ساخته وبهره برداری شد.
وی اضافه کرد: برای اجرای این طرح در مدت حدود یکسال چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
رئیس اداره آبفای آمل اضافه کرد: در سال گذشته با حفر سه حلقه چاه به عمق 120 تا 150متر در ورودی روستای " ترک کلا"، منطقه "چاکسر " و محوطه بندانحرافی هزارسنگر و انتقال آن به خیابان های پرجمعیت امام رضا (ع) ، امام خمینی(ره)، بلواربسیج ، شهیدبهشتی و میرزاهاشم آملی، مشکلات افت فشار و کم آبی مشترکان قبلی و جدید این مناطق برطرف شد.
وی میزان استحصال فعلی آب در شهر آمل را هم اکنون 940 لیتر در ثانیه اعلام واضافه کرد: با بهره برداری از سه حلقه چاه عمیق سال گذشته با ظرفیت استحصال 170لیتر در ثانیه مشکلات کم آبی شهر آمل حداقل تا یک دهه آینده برطرف شد.
رئیس اداره آبفای آمل به برنامه امسال اداره آب وفاضلاب شهری آمل برای حفر دو حلقه چاه جدید در داخل محوطه پنج هزار مترمکعبی " بوران " در قسمت شرقی و نیز در نزدیکی پل سوم این شهر اشاره کرد و ادامه داد: با بهره برداری ازاین دو چاه نیز ظرفیت استحصال 120لیتر در ثانیه را دارند..
شفیع زاده با اشاره به اینکه هم اکنون از حدود 600 کیلومتر شبکه توزیع آب درحوزه شهری آمل حدود 35 درصد این مقدار فرسوده است و نیاز به بازسازی وجایگزینی دارد و هم اکنون حدود 90هزارمشترک زیرپوشش اداره آب وفاضلاب شهری آمل هستند.
شهر آمل بیش از 250 هزار تن جمعیت دارد./ مهر