مازندشورا: ما تقریبا ٣٥ کد درآمدی پایدار داریم که از همه اینها علی رغم اینکه قانونی بود بهره برداری خوبی نشده و متاسفانه شوراهای موجود فقط نسبت به اینکه دولت مطالبات شهرداری را نداده انتقاد کردند. یکی از آنها حتی حاضر نشد به دلیل آنکه دولت با شهرداری همکاری نمی کند یا ارتباط خوب و موثری بگذارد یا استعفا بدهد و کنار برود و بگوید من نتوانستم هزینه های شهر را به شکل قانونی از دولت بگیرم.
رویکرد جدید مدیریت شهری؛ مهمترین دغدغه ای است که این روزها بعد از مشخص شدن اعضای شورای پنجم شهر تهران به آن پرداخته می شود. این موضوع به هر حال شهر نیازمند نگاه نو و جدید است. نگاهی که تنها یه موضوعات زیر ساختی و عمرانی نپردازد.
به همین دلیل سوالی که مطرح می شود این است که در شهر تهران نقاطی که مقفول مانده اند کدام اند؟ مطالبات مردم چیست؟ اولویت هایی که شورای شهر پنجم و شهرداری که روی کار خواهدآمد به آن بپردازند باید چه مواردی باشد؟ برای یافتن پاسخ این سوالات سراغ محسن طباطبایی مزدآبادی، دبیر انجمن علمی اقتصادی شهری ایران و آذر تشکر، جامعهشناس شهری و کارشناس مطالعات اجتماعی رفتیم.
واکاوی های شورای پنجم شهر تهران تا زمانی که مردادماه فرابرسد همچنان ادامه دارد. به طوری که صحبت ها، نظریه ها و خبرهایی جسته و گریخته به گوش می رسد که نمی تواند چندان به صحت و سقم آنها امیدوار بود. به طوری که دبیر انجمن علمی اقتصادی شهری ایران در این زمینه می گوید: «علی رغم آنکه ممکن است اعضای شورا با هم همسو نباشد احتمال اینکه همچنان از آقای قالیباف به عنوان شهرداری تهران دعوت به همکاری شود در زمزمه ها احساس می شود. اما نمی توان به طور قطع به یقین درباره چنین موضوعاتی اظهار نظر کرد.»