مازند شورا: سید محمد محمدیتاکامی بعدازظهر امروز در نخستین همایش مدیران مدیریت بحران شهرداریهای استان مازندران، که به میزبانی شهرداری و شورای اسلامی شهر رویان برگزار شد، اظهار کرد: دستورالعمل تشکیل ستاد مدیریت بحران در شهرداریها به استناد ماده 55 قانون شهرداری و قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور و آییننامه اجرایی قانون مذکور و در راستای شرح وظایف سازمان مدیریت بحران کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور برای اجرا در شهرداریهای کشور تهیه و تدوین شده است.
وی هدف اصلی از تهیه این دستورالعمل را ایجاد ساختار سازمانی برای اجرای وظایف قانونی شهرداریها در مراحل چهارگانه مدیریت بحران شامل پیشبینی و پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی و بازتوانی و همکاری و تعامل درونسازمانی و برونسازمانی با سایر سازمانها و دستگاههای مرتبط عنوان کرد.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران ادامه داد: چهار کارگروه ایمنی، آتشنشانی و امداد و نجات، کارگروه سیلابهای شهری، تدفین و کار گروه اطلاعرسانی و هشدار با حضور نمایندگان سازمانها و دستگاههای ذیربط در شهرداریها و در ذیل ستاد مدیریت بحران شهرداری تشکیل میشود.
این مسئول تصریح کرد: به موجب این دستورالعمل، مسئولیت هماهنگی، هدایت و نظارت بر ستادهای مدیریت بحران شهرداریهای کشور بر عهده سازمان مدیریت بحران کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور خواهد بود.
محمدیتاکامی افزود: ایران جزء 10 کشور اول بلاخیز دنیا و مازندران جزء پنج استان اول کشور است که همه بلایای طبیعی را شاهد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر شهرهای مازندران در ایام سال در شرایط بحران قرار دارد و ستاد مدیریت بحران در شهرداریها با هدف آمادگی بیشتر تشکیل و هماهنگی و مدیریت بحران در شهرها را به عهده دارد و این امر نافی ماموریتها و وظایف شوراهای هماهنگی مدیریت بحران فرمانداریهای شهرستانها نیست.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران از دبیران ستاد بحران شهرداریهای مازندران خواست تا پایان شهریور همه ابلاغها زده شود و حداقل یک جلسه هماهنگی برگزار شود.
تاکامی در پایان با تاکید بر اینکه ستاد مدیریت بحران شهرداری کمک میکند بقیه دستگاهها در کنار شهرداری قرار گیرند، از انجام مانور آمادگی در پنجم دیماه سالجاری خبر داد./فارس