اختصاصی مازندشورا: با توجه به انتخاب اعضای جدید شوراهای اسلامی، همچون سایر شهرهای مازندران بحث انتخاب شهردار، در محافل و مجامع شهری و سیاسی شهر کیاسر نیز جریان دارد. اگرچه بسیاری عملکرد شهردار فعلی را نسبت به شهرداران قبلی مثبت و قابل دفاع ارزیابی میکنند اما اعضای جدید شورای شهر کیاسر، گویا نظر دیگری دارند و جهت تسریع در توسعه و بهبود اوضاع شهر، نظر به تغییر شهردار دارند. در ادامه سلسه گزارشهای مازندشورا در مورد کیاسر این بار به گزینههای احتمالی شهرداری میپردازیم.
خلیل الله انتظاری
خلیل الله انتظاری که از سال 92 شهردار کیاسر است، این روزها در تلاش است تا دوباره بر کرسی شهرداری این شهر بنشیند. وی که مدرک فوق لیسانس شهرسازی دارد، رئیس هیئت کبدی استان و عضو هیئت رئیسهی فدراسیون کبدی بوده است. انتظاری در روز تحلیف خود از گردشگری گفت و تاکید کرد باید مسافران را به نحوی وارد شهر کند، او در مصاحبهای که چند روز قبل با یکی از وب سایتهای محلی داشت، باز هم به همین موضوعات اشاره کرد. و گفت باید مسافران را به نحوی وارد شهر کرد. طرحهای انتظاری و همکارانش به بهسازی ورودی شهر، و ایجاد مسیر کالسکه برای جذب گردشگر ختم شده است و امیدوار است با شعارهای گردشگری رای اعتماد دوبارهای از اعضای شورای شهر بگیرد.
انتظاری در تماسی که روز گذشته با نگارنده داشته است از عملکرد خود قابل دفاع کرده و میگوید شهری بدهکار را تحویل گرفته ولی امروز کیاسر بدهی خاصی ندارد. انتظاری از گسترش طرح تفصیلی و بالا رفتن قیمت زمینهای اطراف کیاسر میگوید. همچنین شهردار فعلی کیاسر از رضایت همکاران و زیرمجموعهاش خبر میدهد.
حسن رادنیا
مهندس حسن رادنیا استاد دانشگاه است و مدرک فوق لیسانس عمران دارد. وی در رزومهی خود شهرداری مناطق 2 و 3 شهرداری ساری را در دوران مهدی عبوری میبیند. او دو سالی رئیس سازمان عمران قائم شهر در دوران مهندس حجازی بوده است. رادنیا به گونهای از نزدیکان دامادی نمایندهی مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی است. دامادی چند هفته قبل جلسهای با اعضای شورای شهر کیاسر داشته است.
سید حسین رضوی نوا
مهندس سید حسین رضوی نوا متولد سال 1344 است. وی فارغ التحصیل دانشکدهی هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. او سابقهی شهرداری در شهرهای فریدونکنار، فریم و گلوگاه را در کارنامه خود دارد. او در شهرداریهای آبعلی و رودهن هم مسئولیتهای مهمی داشته است. رضوی نوا مدرس دانشگاه امام محمد باقر ساری و دانشگاه رودهن هم بوده است.
سید سروش ساداتی جمالی
وقتی سروش ساداتی جمالی را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید درخواهید یافت سروش از نزدیکان قاسم قاسمی است. قاسم قاسمی را به گونهای می توان پدیدهی انتخابات استان نیز نامید. در پیروزی بزرگ قاسمی، ساداتی جمالی نیز نقش داشته است و احتمالا به عنوان گزینهی جبههی عملگرایی میخواهد شهردار کیاسر شود. سروش ساداتی که متولد 1367 است، در رزومهی خود ریاست سازمان دانش آموزی ساری و ریاست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساری را در کارنامه دارد. این مشاور شهردار گلوگاه را میتوان در میان گزینههای بومی جای داد و شناخت نسبی و خوبی از اوضاع سیاسی و مسائل مختلف منطقهدارد.
همت محمدنژاد
همت محمدنژاد کاندیدای مستعفی دورهی چهارم شورای شهر ساری است و در انتخابات اخیر ساری با رتبه بیست نهم نتوانست وارد شورای شهر ساری شود.
همت محمدنژاد متولد 1354 است و کارشناسی مدیریت و برنامهریزی آموزشی، کارشناس ارشد مدیریت آموزشی و دکتری تکنولوژی آموزشی دارد. در حال حاضر عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد ساری است که از همت محمدنژاد بیش تر یک چهرهی معلم دانشگاه دارد تا یک چهره ی اجرایی، سیاسی یا اجتماعی.
کریم برزگر
مهندس کریم برزگر کارشناس ارشد کشاورزی زراعت است. وی مدرس دانشگاه است و مدیرعامل شرکت تعاونی مازندگیاه ساری است. کیاسر با پتانسیلهایی که دارد میتواند تبدیل به یک برند در حوزهی کشاورزی شود. آیا اعضای شورای شهر کیاسر با تکیه با تواناییهای حوزهی کشاورزی برزگر به وی اعتماد خواهند کرد؟
حسین محمودی
حسین محمودی که عضو کانون مهندسین ساری و سازمان نظام مهندسی استان مازندران است با تکیه به تواناییهای دانش عمرانی خود را در قامت یکی از گزینه های شهرداری کیاسر میبیند. محمودی دارای گواهینامه مدیریت جامع سوانح طبیعی است که با مشکلات جغرافیایی کیاسر هم خوانی دارد. او ایجاد درآمد پایدار و توسعهی شهری را محور برنامه های خود معرفی می کند.
سایر گزینههای مطرح
به نظر میرسد محمدحسن محمدی کیادهی، مهدی رضایی فرح آبادی دو کاندیدای شهر ساری که موفق به حضور در شورای شهر ساری نشدند، هم رایزنیهایی با اعضای شورای شهر کیاسر داشتند. برخی از بزرگان کیاسر هم سعیدی کیاسری و رضایی کلانتری که سابقهی مسئولیت در سطح شهرستان را داشتند، پیشنهاد کردند که با موافقت آنها همراه نبوده است همچنین سلطانی معاون عمرانی انتظاری شهردار فعلی کار بسیار سختی برای مجاب کردن اعضای منتخب شورای پنجم شهر کیاسر دارد.
یکی از معاونتهای شهرداری های اطراف ساری نیز رایزنیهایی با اعضای شورای شهر داشته. وی که در زمینهی روابط عمومی تجربه دارد میتواند کیاسر را آن گونه که باید معرفی نماید و به نوعی کیاسر را برند کند.
کیاسر شهر کوچکی است اما باید در نظر داشت که نباید کیاسر را شروع فعالیت سیاسی و اجتماعی در نظر گرفت. شهردار آتی این شهر روزهای سختی را پیش رو خواهد داشت. حال باید دید، معین رضایی کلانتری، محمدطاهر سعیدی کیاسری، محمدابراهیم ابراهیمی کیاسری، روح الله یوسفی کیاسری و سید حسن موسوی کیاسری چه کسی را به عنوان جانشین انتظاری معرفی میکنند؟