مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، خلیل حنیف شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اظهار داشت: ارزیابی فضای عمومی دستگاههای اجرایی باهدف ایجاد همدلی و همافزایی در تمام استانهای کشور در حال انجام است و تمامی اطلاعات مربوط به دستگاههای مجموعه این وزارتخانه در سطح کشور هم از خود دستگاه، هم از استانداریها و هم از سایر منابع در اختیارداریم و با اطلاعات کامل به استانها میآییم.
حنیف ادامه داد: خوشبختانه وضعیت مدیریتی مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مازندران از میانگین کشوری بالاتر است و کارکرد مدیریتی و کاری است و حاشیهها نسبت به گذشته بسیار کم است و اهداف سازمانی بسیار پررنگتر شده است.
مدیرکل امور استانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره بر ضرورت ارزیابی خاطرنشان کرد: بیان نظرات و انتقادات شمارا کمککننده میدانیم بهعنوان ارزیابی از خود تلقی میکنیم و با دریافت موارد مهم نقص کار خود را ریشهیابی کرده و دید خود را کامل خواهیم کرد.
وی بیان داشت: اعتقادداریم اگر صف و ستاد دارای یک نگاه اصلاحطلبانه نسبت به یکدیگر نباشند، هر دو افول خواهند کرد زیرا این کشور دارای ۳۱ استان است که مانند ۳۱ قطعه از پازل و همه مکمل هم هستند و باید به دنبال همافزایی باشند.
این مسئول با تأکید بر رضایت از مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران افزود: برآیند کاری استان بسیار خوب است، مدیران زحمتکش و کم حاشیه هستند و روند کار نسبت به گذشته بسیار عالی شده است.
وی با تأکید ضرورت ارائه خدمات مطلوب به جامعه در این وزارتخانه، اظهار داشت: حداقل ۶۴ درصد از مردم کشور بهطور مستقیم با این مجموعه سروکار دارند و بقیه مردم نیز بهصورت غیرمستقیم با ما در ارتباط هستند و این مهم کار راکمی سخت میکند و ما باید اهمیت جایی که در آن کار میکنیم را بدانیم و در ارائه خدمات دقت نماییم.
مدیرکل امور استانهای وزارت متبوع تصریح کرد: تأکید جناب آقای دکتر ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همواره بر استفاده از کارشناسان و نیروهای متخصص درونسازمانی در ردههای مدیریتی است و قطعاً این نگاه موجب توسعه سازمان شده است و عملکرد چند سال گذشته در سراسر کشور گواه این مهم است.
کامران اصغری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه ضمن تقدیر از کارشناسان ارزیابی وزارتخانه با اشاره به ارزیابی فضای عمومی اظهار داشت: با این ارزیابی دستگاهها از نقاط قوت و ضعف خودآگاه میشوند و این منجر به شناسایی فرصتها و تحدیدهای درونسازمانی میگردد و باعث افزایش کارایی و اثربخشی کارکنان مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و درنهایت موجب افزایش بهرهوری میگردد.
وی افزود: ما در استان مازندران بهصورت مستمر و هرماه جلسات شورای هماهنگی را با جدیت و با دستور کارهای مختلف پیگیری میکنیم و خرسندیم از اینکه توانستیم در سال ۹۵، ۴۱ مصوبه داشته باشیم که حدود ۹۵ درصد مصوبات اجرایی گردید.
اصغری با اشاره به عملکرد مطلوب اعضای شورای هماهنگی خاطرنشان کرد: اعضای شورای هماهنگی بسیار همدل و هم سو با یکدیگر کار میکنند و این نشان از تعامل بالای درون دستگاهی اعضا و کارکردن بهصورت دلسوزانه برای جامعه هدف خانواده تعاون کار و رفاه اجتماعی در سطح استان است.
وی در ادامه افزود: ما با تمام قوا درصدد اجرایی نمودن منویات مقام معظم رهبری و ابلاغیات از وزیر و ستاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستیم.