مازند شورا: نخستین مناظره انتخاباتی شورای شهر ساری با اجرای دفتر خبرگزاری فارس در مازندران و گروهی از فعالان فرهنگی، سیاسی و رسانهای مرکز مازندران امروز در مسجد ابوالفضل (ع) شهرستان ساری برگزار شد.
سئوالات خبرگزاری فارس برای هر یک از کاندیداهای حاضر در این مناظره مشترک بود.
استفاده از توانمندیهای نخبگان
شریف بوشهری، نخستین نامزد انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر ساری بود و دلیل کاندیداتوری خود را اینگونه تشریح کرد.
یکی از دلایلی که به عنوان یک قشر فرهنگی با 29 سال سابقه کاری وارد عرصه انتخابات شدهام، رفع دغدغههای فرهنگی در مرکز مازندران است.
وی افزود: استفاده از توانمندیهای نخبگان یکی از اصولی است که برای تعالی یک شهر باید مورد توجه قرار گیرد که در مرکز مازندران این رویکرد وجود ندارد.
این نامزد چهارمین دوره شورای اسلامی شهر ساری که سابقه خود را در فرهنگ و تربیت دانشآموزان میداند، تصریح کرد: ساری 37 نخبه کشوری دارد که تاکنون از خلاقیت و توانمندیهای آنان استفاده نشده است.
انتخاب شهردار فعلی ساری سبب کسب رضایت شهروندان شد
سید مهدی احمدی، دومین نامزد چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر ساری حاضر در این مناظره بود و دلیل کاندیداتوری خود را در دو دلیل خلاصه کرد و گفت: دلیل نخست تجربهای در دورههای قبلی کسب کردم و با شرح و وظایف کار شورایی آشنایی دارم، با این آگاهیها برای توسعه شهری و حقوق شهروندی مؤثر خواهم بود.
وی، دومین دلیل حضور خود را انتخاب شهردار اصلح از سوی شورای سوم عنوان کرد و ادامه داد: تنها عضو شورای اسلامی شهر ساری بودم که برای شهردار شدن مهدی عبوری، شهردار فعلی ساری تلاش کردم و این تلاش سبب موفقیت شهر و رضایت شهروندان شد.
این عضو فعلی شورای اسلامی شهر ساری، تصریح کرد: انتخاب شهرداری جوان برای مرکز مازندران باعث شد تا یک سال باقی مانده به پایان عمر شورای سوم جهشی در توسعه شهری ایجاد شود.
هنوز دغدغهام در مورد شهرم تمام نشده است
محمدحسن محمدی کیادهی، سومین نامزد چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر ساری بود که در این مناظره حضور یافت و دلیل کاندیداتوری خود را فعالیت چندین ساله در دفتر امور شهری استانداری و کار در شهرداری دانست.
وی با بیان اینکه 30 سال در ادارات این استان کار کردم و از تمام محدودیتها آگاهی دارم، افزود: آگاهی کاملی از تمام پروژههایی که در مرکز مازندران اتفاق میافتد، آگاهی دارم و کولهباری از تجربه هستم.
کیادهی که عضو فعلی شورای اسلامی شهرساری است و در شورای دوم هم منتخب مردم ساری بود، بیان داشت: هنوز دغدغهام در مورد شهرم تمام نشده است، اعتمادی که مردم به من دارند وظیفه خود دیدم تا نامزد شورای چهارم شهر ساری شوم.
وی افزود: اگر در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ساری رأی بیاورم، خدمات خود را همچون دو دوره پیش به همشهریانم دریغ نمیکنم.
حقوق شهروندی باید مغتنم شمرده شود
چهارمین نامزد انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر ساری، حسین برزگر ولیکچالی بود که پیشینه خود را در فرهنگ، فعالیت در دانشگاه پیام نور و فعال رسانهای عنوان کرد و گفت: ورود من به عرصه شورای شهر قدرتطلبی نیست.
وی افزود: من به عنوان فردی منتقد و چهرهای فرهنگی برای شهرم احساس خطر کردم، شهر ساری به سمت مسائل سیاسی در حال حرکت است.
برزگر با تأکید بر اینکه درجه فرهنگی شهر ساری باید بالا رود، بیان داشت: حقوق شهروندی باید مغتنم شمرده شود.
وی با اشاره به اینکه شهر نباید به دست سیاسیون سپرده شود، بیان داشت: اعضای شورای شهر تهران فارغ از هرگونه جناح سیاسی فعالیت میکنند.
برزگر افزود: من به عنوان یک روزنامهنگار اوضاع و احوال شهر را به طور دقیق رصد میکنم، ما شورای پاکدست و سالم میخواهیم که وابسته به کانون ثروت و قدرت نباشند.
میتوان به شورای سوم نمره قبولی داد
فرامرز نقیبی، پنجمین کاندیدای انتخابات شورای چهارم شهر ساری بود و توضیحات خود را در مورد حضور در عرصه انتخابات شورای شهر بیان کرد و گفت: برما تکلیف شد تا با تجربیات و آگاهیهای تخصصی که در زمینه توسعه شهری داریم با ورود به شورای شهر آن را اجرا کنیم.
وی، شورای سوم را نسبت به دو دوره فعالیت شورایی موفق دانست و ادامه داد: میتوان به شورای سوم نمره قبولی داد و با اعضای جدیدی که در قالب شورای چهارم شورای شهر ساری را در دست میگیرند، فعالیتهای بهتری برای توسعه شهری داشته باشیم.
شورای شهر جایگاهی برای شهرت نیست
علیجان شمشیربند، ششمین کاندیدای حاضر در این مناظره بود و دلیل حضورش را عوامل متعدد دانست و گفت: فعالیتهای کار اجرایی در سطح کشور و استان سبب شد، این توانمندی را در خود ببینم و در عرصه شورایی گام بردارم.
وی که سرداری سپاه را در پیشینه فعالیت کاری خود به ثبت رسانده است، تصریح کرد: با استفاده از توانمندیهای متخصصان در امور شهری و فرهنگی شورای شهر عملکرد مطلوبتری خواهد داشت.
شمشیربند با بیان اینکه شورای شهر برای ما که 30 سال کار اجرایی کردهایم، جایگاهی برای شهرت نیست، افزود: تجربیات ما باید در کنار افراد متخصص امور شهری سبب توسعه مرکز استان شود تا از عقب افتادگی خارج شود.
جایگاه قانونی شورا باید در جامعه تبیین شود
مسعود پیری که هفتمین نفر در پاسخ دادن به نخستین سئوال انتخاب شد، دلیل آمدنش در عرصه کاندیداتوری شورای شهر را ارائه خدمات ناشی از توانمندیها و تفکرات افراد جوان در پارلمان شهری عنوان کرد و گفت: 14 سال از تشکیل سن شورای شهر در کشور گذشته است، اما هنوز به بلوغ نرسید، جای دارد برای رشد و شناساندن فعالیتهای شورایی از تفکر قشر جوان جامعه استفاده شود.
وی افزود: جایگاه قانونی شورا باید در جامعه تبیین شود و محفلی برای همگرایی باشد.
پیری خاطر نشان کرد: شورای شهر باید جایگاه سیاسی خود را به دست آورد تا به صورت تخصصی فعالیت کند.
وی در پایان اذعان داشت: شورا به فهم من و به لحاظ خاستگاه قانونی یعنی بکار گرفتن ظرفیت تخصصی و برآیند نخبگان و برگزیدگان در تصمیمسازیها برای بهبود وضعیت مدیریت واحد شهری همگرا کردن همه اطراف و اکناف شهر برای ترقی و تعالی آن در توسعه شهری است.