اختصاصی مازندشورا:سالهاست مازندران مظلوم جور اختلافات سلیقه ای و عدم همگرایی در درک اولویت ها را توسط مدیران و مسئولان خود در سطوح مختلف بر دوش می کشد و ساکنان این سرزمین رویایی هرگز نتوانستند از مواهب خدادادی خود آنگونه که باید بهره مند شوند.
نگاه شخصی و گروهی و اهتمام به جریان سالاری همیشه مانع بزرگ توسعه در مازندران بوده است.
در این میان شاید بتوان ساری را قربانی بزرگ این کشمکش های سلیقه ای دانست.
کشمکش هایی که اگر تداوم یابد از ورای آن هیچ چشم انداز امیدوارکننده ای برای ساکنان این شهر زیبا و مستعد نمی توان متصور بود.گاهی اصلاح طلبان و گاهی اصول گرایان و در روزگار ما شاید اعتدال گرایان. انگار فرقی نمی کند.
اما باید فرقی کند. مرکزنشیننان استان لااقل از مسئولان و نمایندگان خود چنین انتظاری دارند. نباید تا ابد در هوای تبلیغات و تسویه حسابهای انتخاباتی ، فرصت توسعه را از مرکز استان گرفت.
خط پایان این سوء برداشتها باید خیلی سریع ترسیم شود و نقطه ای برای آغاز فصل جدید همدلی نشانه گذاری گردد.این تحول بزرگ از منظر شهروندان نشانه بزرگی برای خدمت صادقانه است.
تردیدی وجود ندارد استعداد و سرمایه انسانی ساری بسیار بیشتر و قوی تر از سرمایه طبیعی آن است البته اگر از ورای همگرایی،هم افزایی و درک درست اولویتها به نقطه مطلوب برسد .واقعیت این است که شهروندان ساروی به همان میزان که از توسعه زیرساختهای شهری خوشحال و مسرور می شوند، از تعامل و همدلی فرزندان خدوم این شهر مشعوف و خرسند می شوند.
و این همان پاشنه آشیل توسعه در ساری و البته مازندران است.
تامل در اقتصاد مازندران و فرآیند توسعه در این استان بی نظیر نشان می دهد که تفرقه و انشقاق گروههای مرجع و تاثیرگذار در تصمیم سازی و سیاستگذاری، مهمترین دلیل رکود و واماندگی این خطه مستعد از جریان توسعه است.
نگاه قومی ،قبیله ای و شهرستانی آفت بزرگ مازندران در مسیر توسعه است.
آنچه مهم است تا زمانیکه اینگونه نگاه غیر منطقی و غیر علمی فضای ذهنی مدیران و مسئولان ما را تسخیر کرده باشد،چشم انداز امیدوار کننده ای از توسعه و رونق اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی را در هیچ نقطه مازندران نمی توان متصور بود.نقطه آغاز رویش فقط از پرتو نگاه دلسوزانه و سرشار از همدلی و محبت و به دور از هرگونه تکبر و خودشیفتگی حاصل خواهد شد.
فرآیند بسیار مهمی که شهروندان ساروی پس از برگزاری انتخابات پرحاشیه و پراسترس 29 اردیبهشت بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز دارند.بی گمان برای توسعه ساری بیشتر از منابع مالی و اعتباری به عزم جزم مدیران و مسئولان و فرزندان بزرگ ساروی برای همدلی و هم افزایی نیاز داریم.
آنهاییکه امروز بر صندلی های بلند پایه تری نشسته اند باید به ذکاوت دریابند که هزینه جلوس آنان بر کرسیهای مهم کشوری را همین شهروندان ساده و صمیمی پرداخته اند. فرزندان ساری در هر کسوت و جایگاهی که باشند مرهون و مدیون شهروندان این شهر پرآوازه در تاریخ ایران کهن هستند.
واقعیت این است که شهروندان هوشمند ساروی هرنوع اقدامی که از سوی مسئولان و مدیران شهری در دستور کار قرار گیرد را به درستی و به دقت تحلیل می کنند و صداقت مسئولان را معیار کیفیت رویکرد مجدد خود به آنان قرار می دهند.
آنچه در چند روز گذشته به مدد ذکاوت و هوشمندی شهردار جوان و محبوب ساری در راستای تنش زدایی و تقویت همدلی و هم افزایی در دستور کار قرار گرفت ،بی تردید اقدامی ارزشمند و در خور تحسین است.
از سوی دیگر مهندس محمد دامادی نیز بعنوان منتخب مرکزنشینان استان بسیار هوشمندانه به ندای شهردار محبوب ساروی ها لبیک گفت وبا اغماض از کدورتهای ناشی از فضای انتخابات، نقطه آغازی را برای همدلی و همراهی کلید زد که تحسین شهروندان و دلسوزان را درپی داشته است.
این نشانه امیدوارکننده ای از درک اولویتهای مهم شهروندان ساروی از سوی شهردار جوان و همچنین نماینده جوان شان در خانه ملت است و بار دیگر ساکنان این کلانشهر شمالی را به این باور نزدیک کرد که آنان در گزینش های خود اشتباه نکرده اند. آنان به خدمتگزارانی صادق رای داده اند.
چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات شورای شهر. پس در چنین شرایطی باید گفت؛«علی برکت الله»