5  کاندیدای شورای شهر ساری به مناظره نشستند

مازند شورا: مناظره انتخاباتی شورای شهر ساری با حضور مسعود پیری، حامد بریمانی، هادی اصغرپور، حسین برزگر ولیکچالی و حسن ایمانی پرکوهی در تالار پذیرایی عرب برگزار شد.

مازند شورا: مناظره انتخاباتی شورای شهر ساری با حضور مسعود پیری، حامد بریمانی، هادی اصغرپور، حسین برزگر ولیکچالی و حسن ایمانی پرکوهی در تالار پذیرایی عرب برگزار شد. ابتدای مراسم مجری برنامه از شرکت کنندگان خواست رزومه کاری خود را بیان کنند:
 
مسعود پیری در پاسخ، ضمن آرزوی توفیق برای همه ایام شهادت حضرت زینب را تسلیت گفت و ادامه داد: متولد 30/2/1360 ساکن ساری و کارشناس ارشد اقتصاد، مدیریت برنامه ریزی و کارمند دادگستری، دبیر گروه مشاورین، دبیر کارگروه اشتغال روستایی، عضو هیئت رئیسه شطرنج، مدیر سایت تحلیلی نظر نگار و مدیر خدمات و کارپردازی و در حال حاضر در دادگستری مشغول به کار هستم.
 
حامد بریمانی گفت: دکترای عمران، استاد پیام نور، مدیر دانشکده عمران دارای 15 سال سوابق تحصیلی و کاری و 2 سال تیم تخصصی در مدیریت توسعه شهری برنامه ای را فراهم کرده ایم و آن ارائه طرح جامع و تفصیلی ساری است.
 
حسین برزگر ولیک چالی عضو کارگروه فعالیت های فرهنگی اجتماعی، مسئولین روابط عمومی، شورای روابط عمومی، مشاور علمی کاربردی وعضو یک  دوره ی اسلامی روستا.
 
حسن ایمانی پرکوهی متولد 1354 کارشناس هنر موسیقی.
 
مجری برنامه به نیامدن بعضی از افراد در این مناظره اشاره کرد و گفت: کاندیدی که نمی‌تواند خود را جلو نشان دهد می تواند برود تو شورا.
 
خانم روشن: هدف از شرکت در انتخابات چه بود و برای چه آمده اید؟
 
پیری در پاسخ گفت: نقد تند شما را به عزیزانی که نیامدند نمی پسندم، حتما کسانی که خود را در معرض مردم می گذارند این را پیش بینی کرده اند که باید در مورد عملکرد خود صحبت کنند.
 
وی ادامه داد: شهر ساری به عنوان کهن ترین شهر جنوب دریای مازندران و با 2500 سال سابقه مدنیت و با توجه به استعدادهای سرشاری که در این شهر وجود دارد هنوز نتوانسته از این ظرفیتها استفاده کند.
 
کارشناس ارشد مدیریت افزود: در این 14 سال که از عمر شورا می گذرد و در کلان کشور موقعیت شورا نتوانسته جایگاه خود را حفظ کند و من فکر می کنم اگر حاکمیت اندکی بخواهد با تامل پیش برود باید بساط شوراها را برچیند و با توجه چند سالی که به لحاظ قانونی می‌گذرد هنوز به بلوغ لازم نرسیده است و هنوز نتوانسته اند خواستگاه قانونی را تنفیذ کند.
 
پیری اضافه کرد: با توجه به شناخت دقیقی که از ظرفیت و چالش ها عمومی شهر ساری دارم مجموعه ای از برنامه ها برای اداره شهر تنظیم کردم که توفیق نسبی داشته باشیم یا نداشته باشیم این دارای کمک در حوزه مدیریت است و می شود از این برنامه ها استفاده کنند.
 
وی ادامه داد: سرنوشت انسانها به دست خودشان هست لذا اگر ما در این مقام قرار گرفته ایم حق طبیعی ما است که با توجه به ظرفیت هایی که داریم به آنها برسیم و امروز چرا ساری با تمام ظرفیت نتوانسته است در ردیف سایر استان های دیگر قرار بگیرد که ما به عنوان شهر در حال توسعه مقایسته کنند و این پاسخ کلی من به سوال شما بود اگر مصداقی صحبت کنید در خدمت شما هستم.
 
مهدی اصغرپور گفت: من باخانم روشن موافقم کسی که نتوانسته به یک قول عمل کند چگونه می تواند به بقیه قول ها عمل کند و ما جوانها به حرفهای مان عمل می کنیم ما نمی‌گوییم انجام می دهیم ما می گوییم می خواهیم انجام دهیم.
 
حامد بریمانی در ادامه در پاسخ خانم روشن گفت: نسل اول، دوم و سوم در کشور وجود دارد و امروز باید تجربه دیروز با تخصص عجین شود.
 
وی به اختلاف 180 درجه ای کشورمان با دیگر کشورها اشاره کرد و افزود: مبنای توسعه ما با 180 درجه با کشورهای دیگر فرق میکند آنها وقتی می خواهند آدرس بدهند اول از در خانه خود شروع می کنند یعنی می خواهند بگویند وقتی از خودمان شروع کردیم این تبدیل به یک اعتقاد و باور ملی می شود.
 
این مدرس دانشگاه ادامه داد: طرح تفصیلی از کوچک ترین تا بزرگترین مشکلات ما را حل می کند و همه نابسامانی ها به دلیل نبود این طرح است و امروز در حد شعار مانده و این کار علمی و تخصصی است.
 
بریمانی اضافه کرد: اولین کاری که شورا باید انجام دهد تهیه گزارشی از مشکلات، وضعیت شهر و سرانه که در ساری است که باید به صورت مکتوب در بیاید تا بر اساس آنها برنامه ریزی کنیم.
 
حسین برزگر ولیک چالی در پاسخ گفت: خیلی ها نمی دانند شورا و شهرداری کارشان فرق نمی کند شورا مدیریت میکند و رویکرد من نسبت به شورا رویکردی انتقادی است و اثر بخشی یعنی انجام درست کارها و شورا یک کار جمعی است و باید مردم یاد بگیرند در کنار هم باشند.
 
ایمانی: همه ما حس دوست داشتن داریم من خانه خود را دوست دارم ساری خانه من است وخانواده من جزئی از اهالی شهر هستند.
 
خانم روشن: در به روی چه کسی باز می کنید؟
 
پیری گفت: اگر من ادعا می کنم می توانم مدیریت کنم باید یک برنامه تعیین کنم ولی اینکه من شهرم را دوست میدارم در ضمیر نا خودآگاه من وجود دارد دوست داشتن شرط لازم است ولی کافی نیست باید مشخص کنم برای مدیریت چه راهکاری دارم.
 
وی ادامه داد: اگر انتخاب بشوم فلسفه اساسی شنیده شدن صدای مردم و تحقق برایند نخبگان شهر است و همانطور که دوستان گفتند بنا نیست از 4 هزار نفری که در شهر ساری زندگی می کنند در شورا شهر سهیم باشند مردم نوکرانی را برای خود برمی گزینند که کار اداره شهر را به سرانجام برسانند و اگر عضو شورا شوم برای خدمت به مردم تمام سعی ام را خواهم کرد.
 
کارشناس ارشد مدیریت افزود :همانطور که دکتر بریمانی اشاره کردند اساسا برنامه بر مبنای دیتای درستی انتخاب می شود و من فکر میکنم اولین و مهم ترین برنامه که در دستور کار قرار می گیرد ظرفیت شناسی ها است و اگر ما بنا داریم یک مدیریت مناسب که امروز مبنا کار توسعه است را داشته باشیم ابتدا باید ادبیات مرتبط با مدیریت را بشناسیم.
 
وی در ادامه گفت: همانطور که امامان ما گفتند اگر شخصی به جایگاهی طمع کند بدون اینکه توان داشته باشد آن جایگاه را غصب کرده است.
 
بریمانی در ادامه اظهار داشت: بعضی از سوالات رنگ و بوی تبلیغاتی دارد اینکه من برای مردم هستم خیلی دردی را دوا نمی کند ولی من واقعا می خواهم حرف دل را بزنم.
 
این مدرس دانشگاه ادامه داد: در بحث شورای شهر در به روی کسی باز باشد یا بسته سخنی است که مبنای روانشناسی دارد شورای شهر نماینده مدنی مردم است و در گذشته در همه جای دنیا یک ژست بوده است و امروز اداره کشور و پیشرفت در دست این مشارکت مردم است.
 
وی افزود: امروز وقتی درآمد شهرداری ها را خوب بینیم اصلی ترین درآمد شهرداری ها باید به سمت افزایش خدمات شهری باشد و این یک جاده دو طرفه است مردم باید حمایت کنند از شوراء و این نهاد باید در خدمت مردم باشد و خدمت رسانی کنند.
 
بریمانی گفت: امروزه بیشتره پروژه ها بر اساس عرضه اوراق مشارکت است و ما هم برای مشارکت مردم در ساخت شهر یک گردش 180 درجه ای داشته باشیم و مردم را در پروژه های شهر سهیم کنیم وی مشارکت را یک علم روز دنیا دانست و افزود: باید عملکرد شوراء را در اختیار مردم قرار دهیم تا مردم بدانند پول هایشان در چه کارهایی هزینه می شود.
 
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه عملکرد شوراء باید به صورت هفته نامه یا پیامک در اختیار مردم قرار بگیرد ادامه داد: 1 درصد جلسات شوراء باید غیر علنی و 99 درصد علنی و با حضور مردم برگذار شود تا این جاده دو طرفه را مدیریت کرد.
 
پیری با اشاره به اینکه جوان ها منشاء تحول هستند گفت: باید برای جوان ها احترام قائل شویم بحث را عالمانه پیش ببریم.
 
 وی در ادامه بیان کرد: قانون گذار باید حیطه‌ی وظیفه ای را برای شوراء تعیین کند و در آن حیطه برنامه ایجاد کنیم و اساسا نباید بحث را مدیریتی کنیم و آنها منشاء شخصیتی دارند من تقاضام از شما این است که در حوزه شهری و شورا مطرح کنید.
 
کارشناس ارشد مدیریت ادامه داد: همه به شهری که در آن متولد شدند علاقه دارند و همه در ضمیر ناخودآگاه خود قصد خدمت به مردم را دارند اما اینکه چطور می توانیم دوست داشتن را در خدمت مردم بگذاریم مهم است و باید باعث تعالی شهر شویم و مهم این است که مردم از رشد و توسعه شهر رضایت داشته باشند و از شما تقاضا می کنم وارد بحث شورا شویم شوراء تشکیلات اداری نیست بلکه شوراء محل برنامه ریزی برای خدمت به شهر باشد.
 
وی ادامه داد: دیگر بسته قهرمان سازی و قهرمان پردازی کرده ایم و با شعور مردم بازی نکنیم وبیاییم در مورد شورا صحبت کنیم.
 
پیری در پاسخ به سوال اینکه چگونه می خواهید این شورا به بلوغ نرسیده را اداره کنید گفت: مصوبات تخصیصا شورای ساری فقط چند درصد پیوست علمی و مشارکتی دارد وباید ببینیم چقدر از مردم در حوزه فرهنگی و عمران رضایت دارد این ها معیار بلوغ است.
 
کارشناس ارشد مدیریت ادامه داد: اگر می گوییم شورا به بلوغ نرسیده مفهوم این است که پروژه ها به لحاظ علمی درست نیست و نمی تواند مشکل را حل کند بلکه مشکل را بیشتر می کند.
 
وی در پاسخ به اینکه جزء کدام ائتلافی هستید افزود: در هیچ ائتلافی شرکت ندارم و اگر هیئت های حمایتی هستند که از من حمایت می کنند اینها گروههای حمایتی هستند.
 
پیری اضافه کرد: قسم یاد می کنم به عزت و کرامت انسانی که مهم ترین ودیعه خدا به من در جمع عزیزان در شب انتخابات کس دیگری را بالاتر از من ببینند و به او رای دهد.
 
بریمانی گفت: ما نیامده ایم همدیگر را بکوبیم تا رای بگیریم ما آمده ایم مثل چند دوست باشهامت در این جلسه صحبت کنیم تا مردم رفتار ما را زیر نظر داشته باشند و باید جلسه را به سمتی ببریم تا نتیجه خوب داشته باشیم.
 
مدرس دانشگاه ادامه داد: باید ببینیم برنامه ها تا چه اندازه می تواند به دغدغه های مردم پاسخ دهد درآمد اصلی شهرداری در 4 بخش است که اساسی ترین آن تعامل با مدیران ملی و استانی است.

وی افزود: همه  رفتارهای ما مدیریت بحران است و ما مدیریت توسعه نداریم باید بشینیم و تصمیم بگیریم و یک طرح قدرتمند بچینیم تا بتوانیم شهر را از این بحران نجات بدهیم

انتخابات،شوراها ، شورای شهر ،ساری،مناظره