مازندشورا: سید علی جعفرپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : پس از امضا تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و دانشگاه فنی ولگاگراد روسیه و بنا به پیشنهاد این دانشگاه جهت مشارکت در پروژه مشترک با عنوان 'تقویت بین المللی سازی مهندسی کشاورزی در ایران و روسیه' و در زمینه تخصصی مکاترونیک (رشته تخصصی مکانیک و الترونیک ) مقدمات این همکاری توسط دفتر همکاری های علمی بین المللی و با معرفی اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی زراعی انجام شد .
وی با اشاره به اینکه این طرح درمورد ماشینهای کشاورزی است ادامه داد : در گام بعدی با پیگیری های مکرر با بارگذاری مدارک معتبر معرفی دانشگاه از سوی وزارت علوم، اساسنامه دانشگاه،کد اقتصادی، شماره حساب بین المللی دانشگاه در سایت اتحادیه اروپا مورد تایید قرار گرفته و نهایتا پروژه مشترک با مجری گری دانشگاه فنی ایلمنو آلمان و همکاری دانشگاه فنی ولگاگراد روسیه و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با ارزشی معادل هفتصد هزار یورو تصویب شد و اجرایی می شود .
مدیر امور بین الملل دانشکده کشاورزی ساری هدفگذاری مجمع پژوهشی اتحادیه اروپا از مصوب کردن پروژه های مشترک دانشگاهی به منظور واگذاری کارهای تحقیقاتی و اجرایی پروژه های کاربردی توسط دانشگاه های جهان اعلام کرد .
وی اظهار داشت : پروژه های مشترک اتحادیه پژوهشی اروپا می بایست در دوره زمانی 3 تا پنج سال اجرا شود تا پس از تایید نتایج بدست آمده این پروژه از سوی مجمع پژوهشی اتحادیه اروپا به صورت دستاورد بین المللی در کشورهای دنیا اجرا شود .
جعفرپور گرفتن مصوبه مجمع پژوهشی اتحادیه اروپا با توجه به پارامترهایی که مورد نظر این مجمع در نظر می گیرد دشوار دانست و ادامه داد : مصوب شدن پروژه مشترکی که دانشکده کشاورزی ساری نیز در آن عضویت دارد بسیار مهم وحائز اهمیت است .
وی با اشاره به اینکه دانشگاه کشاورزی ساری با سابقه فعالیت حدود چهار دهه ای در مقایسه با بسیاری از دانشگاه های کشور جوان و نوپا به شمار می رود ، افزود : اما این دانشگاه جوان توانست با اخذ مصوبه مجمع پژوهشی اتحادیه اروپا گوی رقابت را از بسیاری دانشگاه قدیمی کشور برباید .
مجمع پژوهشی اتحادیه اروپا (ERC) که زیر مجموعه اتحادیه اروپا بوده و اعضای اصلی آن همان اعضای اتحادیه اروپا می باشند که مرکز آن در شهر بروکسل کشور بلژیک قرار دارد.
مجمع پژوهشی اتحادیه اروپا (ERC) بر اساس نوع پیشنهاد طرح تحقیق (پروپوزال) مطرح شده مبلغ یک و نیم میلیون یورو تا 3 میلیون یورو در اختیار پژوهشگران به منظور پیشبرد پروژه های خود در یک بازه زمانی 5 ساله قرار می دهد .
دانشگاه علوم کشاورزی مازندران با قدمت 43 ساله به عنوان یک دانشگاه تخصصی 135 عضو هیات علمی و بیش از 500 دانشجو دکتری و 700دانشجوی کارشناسی ارشد و حدود 2000دانشجوی کارشناسی دارد .
خبرنگار : فاطمه قنبری قادیکلایی** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
2096/1899
مازندشورا: ساری – ایرنا – مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت : مجمع پژوهشی اتحادیه اروپا پروژه مشترک این دانشگاه و 2 دانشگاه کشورهای روسیه و آلمان را تصویب کرد و در مرحله فاز اجرایی قرار گرفته است .