شهرداری منطقه یک ساری، منطقه ای به وسعت یک شهر

اختصاصی مازندشورا: سال 89 شهرداری ساری در اقدامی با هدف تسهیل در خدمت رسانی و بالا رفتن کیفیت اجرای مصوبات شورای شهر، ساری را به سه منطقه تقسیم کرد...

اختصاصی مازندشورا: سال 89 شهرداری ساری در اقدامی با هدف تسهیل در خدمت رسانی و بالا رفتن کیفیت اجرای مصوبات شورای شهر، ساری را به سه منطقه تقسیم کرد. امروز ساختمان اصلی شهرداری بیش تر به فعالیت ستادی، رایزنی ها و جلسات رسمی می پردازد. از نظر جغرافیایی طبق تقسیم بندی ها مسیرهای بلوار فرح آباد در منطقه 600 دستگاه، میدان حضرت ولی عصر(عج)، بلوار شهید بهشتی، خیابان مدرس، انقلاب، و تا انتهای بلوار ارتش، آن دسته از مناطقی که در قسمت شرقی مکان های نامبرده واقع می شوند منطقه یک و دیگر مناطق واقع در غرب این اماکن، منطقه دو محسوب می شود.

بصیرت یک سالی است که مسئولیت شهرداری منطقه ی 1 ساری را به عهده گرفته است.  بیشتر پروژه های عمرانی و ساخت و سازهای شهر در منطقه ی 1 متمرکز شده است و از این رو شهرداری می تواند درآمد خوبی را اخذ کند. بخش زیادی از درآمدهای شهرداری منطقه1 در همین منطقه برای رفاه حال شهروندان هزینه می شود. به طور مثال در چهار ماهه نخست 40 هزار مترمربع از خیابان ها و کوچه های این منطقه آسفالت شده است. همچنین برای هدایت آب های سطحی نیز حدود 750 متر کانال طراحی و اجرا شده است. در کنار این موارد 10 هزار مترمربع پیاده رو احداث شده تا بر کیفیت منظره شهری افزوده شود. اما شهرداری منطقه تنها به مساله ی جذب درآمد حاصل از ساخت و ساز بسنده نکرده و با 2 هزار مورد سرکشی و بازرسی از تخلفات ساختمان های در حال ساخت، پرکار و پیگیر نشان داده است. از این بین حدود 500 کارگاه به علت نقض قوانین تعطیل و برای رفع تخلفات تمهیداتی در نظر گرفته شده است.

پارک ملل، به عنوان قطب گردشگری و تفریحی شهر ساری در این منطقه واقع شده است. این پارک میزبان شهروندان و مسافران بوده و خصوصا در ساعات شب به یکی از پرجمعیت ترین نقاط شهر تبدیل می شود. طرح های ترافیکی با همکاری راهنمایی و رانندگی و همین طور تعریض و احداث معابر باعث شده ترافیک خیابان های اطراف پارک ملل از حالت بحران خارج شود.

مازندشورا در ادامه عملکرد هریک از شهرداران مناطق ساری را با جزئیات بررسی خواهد کرد

شهرداری منطقه یک ساری منطقه ای به وسعت یک شهر بصیرت