مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، احد جاودانی صبح سه شنبه در نشست شورای پژوهش فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اظهار داشت: احیای شورای پژوهش و تعامل مناسب با نویسندگان و پژوهشگران رویکرد اداره کل برای تقویت فرهنگ پژوهش در استان بوده و تجلیل از ناموران پژوهشگر از شرق تا غرب استان بر این اساس انجام شده است.
وی افزود: تجلیل از پژوهشگر گلوگاهی عسگری بابایی، فقیه و روحانی پژوهشگر دکتر حجتی بابلی، تقدیر از نویسندگان قایمشهر قطب صنعت شمال و نیز تجلیل از پژوهشگران دانشنامه تبرستان و مازندران و نیز نکوداشت مرحوم دکتر ستوده و نیز همایش بیست سالگی فصل نامه اباختر و غیره نمونههای از این رویکرد فرهنگی در مقام عمل بوده است.
وی گفت: امسال هم برگزاری در مراسمی از نویسندگان بزرگ استان هم چون استاد اسدالله عمادی و استاد سیروس مهدوی و شاعر و نویسنده خوب استان کیوس گوران در همایش مشاهیر و نخبگان استان در نور تجلیل شد.
حسین نورانی دبیر شورای پژوهش استان مازندران به برنامههای واحد پژوهش مانند خرید ۱۰ پایان نامه با مرضوع فرهنگ و هنر، برگزاری ۸ کارگاه تخصصی فرهنگی و هنری؛ برگزاری چهار مراسم رونمایی از کتابهای پژوهشی، برگزاری ۷ همایش علمی و فرهنگی؛ چاپ دو شماره فصلنامه فصل فرهنگ با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر آمل و به ثمررساندن چهار طرح پژوهشی اشاره کرد.
بانک فرهنگ و هنر مازندران ایجاد شد
نورانی در ادامه به برنامههای پیش رو واحد پژوهش همچون همایش فرهنگ مدارا با طبیعت در ۲۵ شهریور امسال و برگزاری همایس ملی فاخر در دوم آذر اشاره کرد.
سید حمید رضا میرعظیمی، معاون پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بر ضرورت تمرکز گرایی در حوزه پژوهش و نیز حمایتهای پژوهشگاه از پایان نامهها و طرحها و کتابهای فرهنگی با صبغه پژوهشی تاکید کرد.
وی ضمن تقدیر از دو طرح بانک فرهنگ و هنر مازندران و طرح تحلیل محتوای مطبوعات؛ بیان کرد: نمونه این طرحها و کارهای انجام شده باید در دیگر استانهای کشور الگو شود.