آسمان خراش یا باغ عمودی؟

مازند شورا: گروه طراحی این پروژه را "باغ های معلق" می نامند.

این برج توسط گروه معماری Vincent Callebaut با وسعتی به اندازه 42.355مترمربع طراحی شده است. بنا، در حقیقت، برج باغ، باغچه از سبزیجات، فضایی برای پرورش گیاهان معطر و دارویی و درنهایت سیستم جذب کود و آب باران است؛ که کارکردهای دیگری را نیز شامل می شود.
 طراح از دو دست که در هم حلقه شده اند و ساختار مارپیچ DNA  الهام گرفته است. این دوبرج توسط یک هسته مرکزی سازمان یافته اند.

گروه طراحی این پروژه را " باغ های معلق" می نامند. جالب این جاست که! این برج ها، گیاهان تزیینی و خوراکی را پرورش می دهند که قادر هستند( به جز پروتئین)، غذای لازم برای 40 خانه را فراهم کنند. علاوه بر این، وجود سیستم جمع آوری آب باران، در کاهش فشار تأمین آب شهری مؤثر است که وجود این سیستم استقلال مجموعه را نیز بیشتر می کند.

به ازای هر 540 مترمربع آپارتمان، یک دیوار سبز نیز وجود دارد که ماکسیمم هوای مساعد را فراهم کرده و زیبایی بصری نیز به همراه دارد. منشور نوری مدوری، نور طبیعی را به طور مستقیم وارد تراز زیر زمین می سازد.

وجود شیشه های کم گسیل مانع از دریافت بیش از حد گرمای خورشید و اتلاف حرارت می شود. از دیگر ویژگی های این طراحی، استفاده از تکنولوژی نانو و دیگر فن آوری های مدرن است. شاید این برج به نوبه خود سبزترین آسمانخراش دنیا باشد که حدوداًَ تا سال 2016 به اتمام خواهد رسید.

 

منبع: سایت خبری معماری نیوز - ترجمه: نگار بدری

طراحی شهری،باغ عمودی، محیط زیست