مازندشورا: به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر ساری، سید مسعود مدینه در نشستی با هیأت مدیره شهرک صنعتی شماره یک ساری با اشاره به اینکه در سالهای اخیر اجحاف بزرگی در حق صنعتگران کشور و علی الخصوص مازندران صورت گرفته است، اظهار داشت: عوامل خارجی تأثیرگذار در بخش صنعت وجود دارد که از عهده اختیارات ما در شورا خارج است و نمی توانیم تأثیرگذار باشیم. محیط زیست، تأمین اجتماعی، اداره کار و چندین دستگاه دیگر که نیاز به تصمیمات ملی در آنها وجود دارد.
وی در خصوص تعهداتی که شهرداری ساری نسبت به شهرک صنعت شماره یک در قبال احداث نیروگاه زباله سوز دارد نیز اذعان داشت: یک سری تعهدات ماورایی بعضی از دوستان داده بودند و عملیاتی هم نکردند اما با جلسه ای که سال گذشته در شهرک صنعتی داشتیم، بنده شخصاً بعنوان نائب رئیس شورا در سال آخر دوره چهارم، پیگیری هایی را انجام دادم و الحمدلله نتایجی نیز حاصل شد.
مدینه با اشاره به وضعیت نامناسب اقتصادی کشور در همه زمینه ها و اینکه صنعت از این قاعده مستثنی نیست، تصریح کرد: شهرداری ها هم دست شان در جیب مردم است و درآمدهای پایدار و ناپایدار آنها به وضعیت اقتصادی مردم گره خورده است. بنا به فرموده مقام معظم رهبری به شهرداری تأکید کرده ایم که تمامی اقدامات و پروژه ها پیوست اشتغال داشته باشند. ما فاز اول بوستان ملل را افتتاح کردیم و حداقلی ترین اشتغال زایی را به همراه داشته، اما همانطور که همگان دیده اند به لحاظ گردشگری شاهد تحول بی نظیری بوده ایم و البته خدمات رفاهی فراوانی در آنجا به شهروندان ارائه می شود. در فاز دوم این بوستان، تمام تأکید شورا بر این است که پروژه با پیوست اشتغال باشد و اطمینان می دهم این اتفاق نیز خواهد افتاد.
وی در خصوص مشکلات و موانع پیش روی به سرانجام رساندن پروژه عظیم نیرگاه زباله سوز نیز گفت: ما دراین مسیر با 2 بحران اساسی مواجه شدیم. اول اینکه نرخ ارز فعلی با نرخ زمان امضای قرارداد با طرف چینی رشد چشمگیری داشته و این خود چالشی بزرگ در راه تأمین اعتبارات بوده است.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری اضافه کرد: دومین مشکل ما هم این بوده که 40 درصد از کل اعتبارات این پروژه بر عهده سرمایه گذار بوده و 60 درصد باقی مانده نیز تعهد دولت بوده است و تا به امروز رقمی قریب به 60 میلیارد تومان که باید از منابع دولتی برای اجرای آن تخصیص می یافت، تحقق پیدا نکرده است.
وی به رشد 30 تا 35 درصدی پروژه نیروگاه زباله سوز ساری اشاره و تأکید کرد: حدود 70 درصد تجهیزات کارخانه نیز وارد کشور و شهر ساری شده است اما آنچه که باعث شده تا روند احداث این پروژه به کندی پیش برود، عدم تحقق وعده ها و تعهدات دولت است.
مدینه از توجه و اهتمام ویژه شورای پنجم شهر ساری برای اتمام این پروژه خبر داد و افزود: در همین راستا یکی از اعضای کمیسیون بهداشت را مأمور پیگیری امورات مربوطه نموده ایم که گزارش ماهانه اقدامات صورت گرفته و پیشرفت پروژه به شورا ارسال خواهد شد تا تصمیمات مقتضی اتخاذ گردد.
وی در خصوص دغدغه های هیأت مدیره شهرک صنعتی شماره یک ساری مبنی اینکه راه دسترسی به نیروگاه زباله سوز پس از افتتاح پروژه چه خواهد شد، گفت: در این خصوص هماهنگی های لازم با معاونت فنی و عمرانی و همچنین واحد تملکات شهرداری صورت خواهد گرفت و با هماهنگی فرمانداری و دستگاه های مرتبط دیگر سعی خواهیم نمود تا پایان سال جاری اقدامی اساسی در جهت رفع این مشکل انجام دهیم.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری در پایان گفت: پیاده رو سازی در شهرک صنعتی از تعهدات شهرداری است و از مجموع 86 هزار متر مربع آن، عملیات اجرای سنگ فرش حدود 15 هزار متر مربع در حال اجراست و سعی خواهیم کرد مابقی آن را نیز با تأمین اعتبار لازم به انجام برسانیم.
مازندشورا: رئیس شورای اسلامی شهر ساری از اجحاف بزرگی که در حق صنعتگران صورت گرفته است، انتقاد کرد.