مازند شورا: دبیر کارگروه تخصصی سرمایه‌گذاری و مشارکت کلانشهرهای کشور گفت: طبق آخرین بررسی‌های انجام گرفته در شهرهای کشور، همواره بین درآمدهای شهرداری‌ها از محل عوارض محلی و نیازهای شهرها 10 برابر فاصله وجود دارد.

مازند شورا: دبیر کارگروه تخصصی سرمایه‌گذاری و مشارکت کلانشهرهای کشور گفت: طبق آخرین بررسی‌های انجام گرفته در شهرهای کشور، همواره بین درآمدهای شهرداری‌ها از محل عوارض محلی و نیازهای شهرها 10 برابر فاصله وجود دارد.

داوود ندیم ادامه داد: طبق آخرین بررسی‌های انجام گرفته در شهرهای کشور، همواره بین درآمدهای شهرداری‌ها از محل عوارض محلی و نیازهای شهرها 10 برابر فاصله وجود دارد که این فاصله هر ساله به روی هم انباشته شده و شکاف عظیمی را مابین درآمدهای شهرداری و نیازهای شهرها به وجود می‌آورد که به آن عدم توسعه‌ یافتگی شهرها می‌گویند.

مدیر امور سرمایه‌گذاری و مشارکت شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: برای جبران این خلاء، برای نخستین‌بار در کشور، شهرداری تبریز اقدام به تهیه، تدوین، تصویب و اجرایی کردن شیوه‌نامه سرمایه‌گذاری کرده و از شهریورماه 1385 با ایجاد اداره سرمایه‌گذاری مشارکتی عملاً سیستم نوینی را در زمینه تأمین منابع مالی پروژه‌های شهری رقم زد.

ندیم تصریح کرد: اداره سرمایه‌گذاری و مشارکت شهرداری تبریز در طول فعالیت خود همواره درصدد فعالان سرمایه‌گذاری کشور بوده، به طوری که در پنج سال گذشته رتبه اول کشوری را در انعقاد قراردادهای مشارکتی یا بخش خصوصی کسب کرده است.

 وی عنوان کرد: از ابتدای فعالیت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری تبریز تاکنون جمعاً تعداد 162 قرارداد به ارزش 60 تریلیون ریال منعقد شده است که این میزان اشتغال‌زایی مستقیم آنها به تعداد 22 هزار و 838 نفر خواهد بود.

مدیر امور سرمایه‌گذاری و مشارکت شهرداری تبریز افزود: از این تعداد تاکنون به تعداد 48 پروژه به ارزش 6 هزار و 200 میلیارد ریال با اشتغالزایی مستقیم 3 هزار و 241 نفر مورد احداث و بهره‌برداری قرار گرفته و بقیه نیز در مراحل مختلف پیشرفت فیزیکی هستند.

ندیم گفت: خوشبختانه تمام قراردادهای منعقد شده به مرحله اجرا درآمده‌ است و تعدادی از آنها در حال احداث بوده و تعدادی نیز به مرحله بهره‌برداری رسیده‌ است.

وی ابراز داشت: اتمام و بهره‌برداری کامل از این پروژه‌ها موجب تغییر چهره تبریز شده و زیبایی‌های این شهر را چندین برابر کرده است و این پروژه‌ها، گذشته از اینکه موجب کاهش بیکاری در سطح استان خواهد شد، بلکه در توسعه و پیشرفت شهر و نیز ارتقای وضع مالی و معیشتی مردم نیز تأثیرگذار خواهد بود.

شهرداری، درآمد ، اقتصاد شهری