کاندیداهای احتمالی شورای اسلامی شهر چالوس (11/1/92)

مازند شورا: شور انتخاباتی و نشست‌های خانگی و شایعات حضور و عدم حضور افراد مختلف در چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی گردشگر پذیرترین شهر مازندران نیز در میان احاد مردم در گردش است. اما چالوس با چالش‌های قدیمی همچنان دست و پنجه نرم می‌کند و امید دارد در شورای جدید برخی از مهمترین مشکلات خود را رفع نماید.

مازند شورا: شور انتخاباتی و نشست‌های خانگی و شایعات حضور و عدم حضور افراد مختلف در چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی گردشگر پذیرترین شهر مازندران نیز در میان احاد مردم در گردش است. اما چالوس با چالش‌های قدیمی همچنان دست و پنجه نرم می‌کند و امید دارد در شورای جدید برخی از مهمترین مشکلات خود را رفع نماید. چراکه شهر چالوس یکی از مراکز مهم توریستی استان مازندران و حتی کشور محسوب می‌شود که سالانه میزبان گردشگران داخلی و خارجی است.

و در این میان اتمام پروژه پل جایگزین سرد آبرود، بهبود وضعیت خدمات شهری، فضای سبز و مراکز تفریحی برای شهروندان و بهبود وضعیت آسفالت خیابان‌ها و کوچه‌ها از انتظارات شهروندان چالوسی به شمار می‌رود.

همچنین جاری شدن سیل، در بزرگ‌ترین حوضه ‌آبریز استان مازندران (رودخانه چالوس) تغییر مسیر این رودخانه، كاهش سطح ارتفاع آب، انقراض نسل ماهیان موجود نظیر آزاد، قزل‌آلا، خال قرمز و سفید و هدایت فاضلاب به این رودخانه، از عمده‌ترین پیامدهای زیان‌بار ساماندهی نشدن رودخانه چالوس و برداشت غیرمجاز شن و ماسه از بستر این رودخانه بوده است و غیر اصولی بودن این برداشت‌ها سبب افت بستر و آبگیری نشدن اراضی كشاورزی حاشیه آن شده است. به طوری که برداشت غیرمجاز شن و ماسه، ساختار مهندسی و شكل طبیعی رودخانه را از بین برده است.

لذا ساماندهی و زیباسازی حریم رودخانه‌ها و اجرای طرح‌های مناسب برای پیشگیری از خسارات احتمالی ناشی از حوادث پیش‌بینی نشده و اختصاص اعتبار كلان برای این مهم، دیوارسازی، ساخت سیل‌بند، احداث پل و زیباسازی حریم این رودخانه، نیاز اساسی است. تا باری دیگر تاریخ تلخ خسارات هنگفت ناشی از سیل در این شهر تکرار نگردد.

همچنین بهبود خدمات شهری مخصوصا خدماتی که سبب بهبود و توسعه صنعت گردشگری، زیبایی منظر شهری و تسهیل در آمد و شد مسافران گردد. از خواسته‌های اساسی مردم چالوس از شورای شهر آینده خواهد بود. چراکه یکی از مهمترین مشکلات شهر چالوس ترافیک در آمد و شد آن می‌باشد.

لذا به دلیل خواسته‌های منطقی فوق و تغییرات حاصل شده در ترکیب شورای سوم این شهر که عضوی از شورا در تیر ماه سال 90 برای شرکت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از عضویت در شورای شهر چالوس استعفا داد. و در شهریور همان سال عضوی دیگر از شورا برای تکیه زدن بر جایگاه مدیر کلی بهزیستی استان مازندران عطای نمایندگی در شورا را به لقایش بخشید. شاهد رقابت نفسگیر در حوزه انتخابه چالوس خواهیم بود.

بدین سبب در کنار اعضای فعلی شورای اسلامی شهر چالوس (محمد اسماعیل نعمت زاده، محمدحسن حکیم زاده، غلامحسین خلج، محمدتقی کیالاشکی، قربان سام دلیری، ویدا صیادی نژاد و امیر احمدی) افراد دیگری به شرح زیر خود را برای چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی این شهر آماده می‌کنند.

به ترتیب حروف الفبا

ابراهیم پور - مسیب
اکبرآبادی - عقیل
توپا اسفندیاری - احمد علی
جهاندار - بختیار
جهاندار - شکراله
خباز - رحیم
دانشفر - عبدالباقی
دیلم صالحی - حسن
رییسی - ابراهیم
زال نژاد - فرزاد
ساطوری
شمس - بابک
عبدالهی - سلیمان
فقیه عبدالهی - نریمان
کوچ - سعدی
کیاپاشا - حسن
مرادنوری - حجت
میردار - بهمن
نائیجی - اکبر
یعقوبی - مسعود
و ...

این لیست به روز رسانی خواهد شد

 

انتخابات، کاندیداهای احتمالی، شورای شهر، چهارمین دوره،چالوس