مازند شورا: علی رجبی بعدازظهر امروز در همایش دوستداران طبیعت در سالن امیرالمومنین ارشاد نکا با تاکید بر پلاککوبی درختان در سطح شهرستان گفت: باید با شناسنامه دار کردن درختان برای آنان ارزش قائل شویم.
وی افزود: براساس آمار اعلام شده بیش از 137 هکتار از منابع طبیعی مازندران در جنگل در اختیار معدن و دفن زباله است که باید کنترل شود.
وی ادامه داد: حفظ محیط زیست و نگهداری آن باید ابتدا از درون خودمان و فرهنگسازی از خانه و خانواده شروع و در جامعه بسط و گسترش یابد
سید عزتالله حسینی معاون اداره کل منابع طبیعی مازندران منطقه ساری نیز اظهار داشت: دانش بومی مردم و اطلاعات آنان در زمینه محیط زیست و منابع طبیعی از بسیاری کارشناسان بیشتر است.
وی افزود: باید درباره منابع طبیعی در بطن جامعه و فرهنگ بومی منطقه ورود کنیم تا بهدرستی به اهداف بلند خود دست یابیم.
حسینی گفت: ارزش اکوسیستمی منابع طبیعی و جایگاه حفظ تنوع ژنتیکی از اهمیت بالایی برخوردار است.
معاون اداره کل منابع طبیعی مازندران منطقه ساری، ارزش اکوسیستمی منابع طبیعی را شامل کنترل گرد و غبار، تولید اکسیژن، ایجاد فضای درمانی و... عنوان کرد و یادآور شد: باید با حفظ اکوسیستم، منابع مختلف حیات خود را حفظ کنیم.
وی اضافه کرد: پیچیدگی منابع طبیعی بسیار بالاست و به همین دلیل باید با استفاده از دانش بومی برای حفظ و صیانت آن تلاش کنیم.
حسینی با بیان اینکه سالانه بیش از 800 گونه جانوری و گیاهی در حال انقراض است خاطرنشان کرد: این مسئله به صورت تصاعدی بالا میرود و باید چاره اندیشی شود.
وی گفت: ایجاد کارگاه مشورتی از جمله مسائلی است که باید در جامعه مورد توجه قرار گرفته و حفظ منابع طبیعی فرهنگ سازی شود.
رئیس اداره منابع طبیعی نکا نیز گفت: با افزایش جمعیت، نیاز انسان به جنگل و منابع طبیعی افزایش یافته و در این رابطه طمع و تخریب جنگل نیز افزایش یافته است.
علیرضا محمدنژاد یادآور شد: صیانت از جنگل نیازمند برنامهریزی مناسب است و در این راستا باید مسئولان و مردم همگام با هم حرکت کنند.
به گزارش فارس، در این مراسم از شوراها، دهیاران، مراقبان طبیعت، کارکنان و بازنشستگان موفق در منابع طبیعی تجلیل شد.