دهمین جلسه علنی شورای شهرساری با حضور اعضای شورا و روسای آموزش پرورش نواحی یک و دو شهرستان ساری، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند ساری و معاونت خدمات شهری شهرداری ساری برگزار شد.
در سعید نجاریان خطاب به رجبی-مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند- گفت: باید از نیروگاه زباله سوز گزارشی ارائه شود تا همه مطلع شوند در چه شرایطی قرار دارد و اعتباراتی که تخصیص یافت، چگونه خرج شد.
وی با بیان اینکه نرخ حمل زباله و پسماند شهری افزایش پیدا نکرده است افزود: شهرداری مبلغ هنگفتی را در این بخش انجام میدهد.
نجاریان از رجبی-مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند- پرسید: پیش بینی شما و همچنین سیاست های شما برای آینده چیست؟ برنامه های شهرداری در این حوزه چیست؟
علیاکبر زلیکانی نیز در ادامه از رجبی پرسید: هدف از پروژه تفکیک از مبدا کم کردن هزینه پسماند است. مردم در خصوص عوارض پسماند شاکی هستند. با کم کردن هزینه عوارض نیز کم میشود.
کوروش یوسفی ساداتی با اشاره به اینکه باید بتوانیم شهرکها و آپارتمانهایی که در مناطق خوب شهر قرار دارند به صورت پایلوت طرح تفکیک زباله را اجرا کنیم.
رجبی مدیرعامل سازمان میریت پسماند با بیان اینکه ازمهرماه تاکنون بحث آموزش را از سازمان خودمان شروع کردیم و اکنون نیز در دانشگاهها و مدارس در موضوع آموزش به فعالیت خوبی پرداختیم.
رشیدی معاون شهردار با اشاره به اینکه اخیرا با حضور استاندار و نگاه ویژه وی به نیروگاه زباله سوز، هر هفته در مکان این نیروگاه جلسه برگزار می شود.
قاسم قاسمی با بیان اینکه حضور رجبی در سازمان مدیریت پسماند اقدامات خوبی در سازمان پسماند صورت گرفت.ادامه داد: ادامهی این فعالیت ها نیازمند حمایت اعضای شورای شهر میباشد.
رئیس شورای شهر ساری گفت: چهاربار دعوتنامه به استاندار فرستاده شد و امیدواریم که بتوانیم نشستی با ایشان داشته باشیم.
زلیکانی گفت: مدیریت شهری نسبت به باقی دستگاهها عملکرد بهتری داشته است
وی در ادامه بیانیه مربوط به حواشی کتب درسی را خواند.
در بخش هایی از این بیانیه آمده است: از نمایندگان ساری میخواهیم به طورجد به پیگیری این موضوع بپردازند که کتب درسی فورا اصلاح شوند. امروز ثابت شد که ساری را فقط ساروی ها باید بسازند و مردم ساری دیگر به برخی جریانات سیاسی غیر ساروی اجازه نمیدهند که فرزندان ساری تخریب شوند.
مسعود مدینه در خصوص حواشی کتب درسی اظهارکرد: اگر این اتفاق برای شهرهای استان آذربایجان میافتاد بدون شک بازخورد بسیار تند تری داشت.
کوروش یوسفی ساداتی نیز در این خصوص گفت: اگر من جای مسئولین آموزش و پرورش شهر و استان بودم استعفا میدادم.
وی ادامه داد: این اتفاق کمتوجهی به مردم مرکز استان بود. شهری که قدمتی ۶هزار ساله دارد.
نائب رئیس شورای شهر با اشاره به اینکه ما نمیخواهیم در حرف ساری را بزرگ کنیم، افزود: در شرایط موجود ساری چند سر و گردن از باقی شهرها بالاتر است.
شمشیربند گفت: باید اقدامات و پیگیری ها به گونهای باشد که بازخورد آن دیده شود و مردم شهر احساس رضایت کنند.
دیانی رئیس آموزش و پرورش ناحیه 1 ساری با بیان اینکه متاسفانه مازندران تنها استانی است که به نام مرکز آن شناخته شده نیست افزود: در سال گذشته چنین اتفاقی رخ نداد. چنین مغایرت هایی از گذشته نیز وجود داشته است.
وی ادامه داد: آقایان یوسفنژاد و دامادی در حال پیگیری هستند و ما منتظر برخوردی با عوامل این موضوع صورت میگیرد.
محمدی رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری گفت: معلمان علوم اجتماعی را فرا خواندیم تا کل کتابها را واکاوی کنند. پیشنهاد میکنم برای تنبیه فرد خاطی با هزینهی خود شخص، کتاب اصلاح شده و تجدید چاپ شود.