وعده‌های رنگی برای رونق گردشگری فریدونکنار/ آیا این بار وعده‌ها به سرانجام می‌رسد

مازندشورا: هر ساله با نزدیکی به فصل‌های مسافرخیز مسؤولان فریدونکنار با در اختیار گرفتن تمامی امکانات به دنبال رسیدن جذب گردشگر هستند اما سوالی که در این زمینه مطرح می‌شود این است که اگر ساحل فریدونکنار را در مسیر جذب توریست نادیده بگیریم، کدام فضای موجود در این شهرستان می‌تواند موضوعی جذاب برای مسافران و گردشگران باشد؟

مازندشورا: در این شهرستان، اظهار کرد: زمینی در مقابل باغ پرندگان فریدونکنار با کاربری فضای سبز وجود دارد که باید یک محیط مرتبط با آن ایجاد شود.

وی با بیان اینکه پارک کودکان و نوجوانان در فریدونکنار ساخته می‌شود، تصریح کرد: 6 هزار مترمربع برای پارک کودکان و نوجوانان فریدونکنار در این فضای سبز در نظر گرفته شده است و در آن فضا نخستین کتابخانه تخصصی کودکان و نوجوانان استان مازندران ساخته می‌شود.

شهردار فریدونکنار با اشاره به اینکه طرح اولیه پارک کودکان و نوجوانان در هفته جاری به شهرداری ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: کار اجرایی این طرح اگر نیاز به بازنگری نداشته باشد در سال 97 صورت می‌شود.

بخشی با بیان اینکه تلاش می‌شود در دهه فجر امسال پارک کودکان فریدونکنار کلنگ‌زنی شود، گفت: به دنبال آن هستیم تا پارک تخصصی کودکان و نوجوانان در روز ملی کودک در سال 97 در فریدونکنار افتتاح شود.

شناسایی خط توسعه ساحل در دستور کار شهرداری فریدونکنار

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین بحث‌هایی که پیگیری می‌شود توسعه ساحل است، تصریح کرد: هشت کیلومتر ساحل بکر در فریدونکنار وجود دارد.

شهردار فریدونکنار با بیان اینکه باید خط توسعه آب در ساحل فریدونکنار را شناسایی و نسبت به آن برنامه‌ریزی کرد، گفت: پس از شناسایی میزان توسعه ساحل، در صورت امکان با طراحی مناسب سرمایه‌گذار جذب می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه چرا از رودخانه مرکزی شهر فریدونکنار استفاده نمی‌شود، اظهار کرد: در رودخانه مرکز شهر و حدفاصل پل مرکزی تا پل میلاد کارهای حاشیه‌های آن انجام شده است.

70 درصد کارهای زیرساختی پل مرکز شهر تا پل میلاد صورت گرفت

بخشی با بیان اینکه 70 درصد کارهای زیرساختی پل مرکز شهر تا پل میلاد صورت گرفت، گفت: کارهای زیرساختی فراوانی برای جذاب‌شدن رودخانه مرکزی همانند نورافشانی و مسافرپذیری نیاز است.

شهردار فریدونکنار با اشاره به اینکه مذاکرات با شرکت‌های فراوانی برای نورافشانی و فعالیت‌های دیگر صورت گرفته است، اظهار کرد: به دنبال آن هستیم تا مسافر و مردم فریدونکنار بتوانند از کناره‌های رودخانه نهایت استفاده را ببرند.

رودخانه مرکز شهر جذابیتی برای مردم و مسافران ندارد

وی افزود: کنار رودخانه مرکزی شهر صندلی و سنگ‌فرش شده است اما هنوز جذابیت کافی را برای مردم و مسافران ندارند و اگر با هزینه مناسب این اتفاق شکل بگیرد یک فضای بانشاط ایجاد می‌شود.

به گزارش فارس، فریدونکنار یکی از شهرهای ساحلی استان مازندران است که با وجود سابقه حدود 70 ساله شهر شدن، همچنان نتوانسته به نقطه آرمانی برسد و امیدواریم مسؤولان این شهرستان در کنار ساحل، بتوانند فضای شاد و تفریحی مناسب‌تری را برای مردم فراهم کنند.

گزارش: سیداحمد حسینی

وعده‌های رنگی برای رونق گردشگری فریدونکنار/ آیا این بار وعده‌ها به سرانجام می‌رسد