مازندشورا: به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر ساری، سید مسعود مدینه در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان ساری با اشاره به حضورش در جلسه ای که هفته گذشته در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، تشکیل کارگروهی پیرامون موضوع ازدواج و طلاق را مورد توجه قرار داد و افزود: امیدآفرینی در جامعه مهم ترین دغدغه مقام معظم رهبری است و به جرات می گویم مقابله با تمامی مشکلات در کاهش آمار طلاق و اعتیاد از همین موضوع مهم نشات می گیرد.
وی ایجاد معاونت فرهنگی در شهرداری ساری را از جمله مهم ترین اقدامات مدیریت شهری در حوزه حساس فرهنگی عنوان کرد و گفت: در آغاز دوره چهارم شورا بودجه این معاونت حدود یک میلیارد تومان بود اما این اعتبار در سال جاری به 23 میلیارد تومان افزایش یافته که نشان دهنده نگاه ویژه ما به امورات فرهنگی است.
وی تاسیس سراهای تداوم را یکی دیگر از اقدامات مهم شورای شهر و شهرداری ساری در این زمینه برشمرد و اذعان داشت: تعداد 8 سرا در نقاط مختلف شهر ساری در حال انجام آموزش های شهروندی هستند که خروجی های قابل توجهی نیز داشته است.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه مدیریت شهری در همه عرصه های فرهنگی از جمله برگزاری جشنواره ها، مراسمات آیینی، مذهبی و ملی پیشرو بوده است، خاطرنشان کرد: با رویکردی که اعضای دوره پنجم دارند قطعا این روند سالهای آینده نیز ادامه خواهد داشت تا شورای شهر و شهرداری با تمام توان در مقوله حساس و مهم فرهنگی نقش آفرین باشند.
وی با ابراز تاسف از آمارهای نگران کننده از میزان طلاق و اعتیاد در شهر ساری از دستگاه های متولی امور فرهنگی خواست تا با اهتمام بیشتر و جدی تر نسبت به انجام وظایف محوله اقدام کنند.
گفتنی است، در این جلسه اسماعیل حسن زاده معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ساری نیز در سخنانی بر ضرورت تلاش ها و برنامه ریزی های مدون تر دستگاه های فرهنگی شهرستان از جمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، بهزیستی و... تأکید کرد.
مازندشورا: رئیس شورای اسلامی شهر ساری گفت: افزایش آمار طلاق و اعتیاد اهتمام بیشتر دستگاه های متولی امور فرهنگی را می طلبد.