پرداخت پنج درصد درآمد شهرداری های مازندران به آموزش و پرورش تصویب شد

مازند شورا: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران گفت: بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش به ریاست استاندار ، شهرداری های مازندران موظف به پرداخت پنج درصد از درآمد های خود از محل عوارض به آموزش و پرورش شدند.

مازند شورا: 'حسن خیریانپور ' عصر روز چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش مازندران افزود : ایجاد یک رویه برای پرداخت، تصمیم این شورای است و شهرداران موظف به اجرای آن هستند.

وی با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش باید ارزیابی درستی از نحوه عملکرد شهرداری ها نسبت به اجرای قانون و مصوبه داشته باشد ، ادامه داد: هر شهرداری که به این مقوله بی توجهی و سهل انگاری کند، ابتدا تذکر دریافت می کند و سپس با برخورد جدی استانداری مواجه خواهد شد.

مازندران با سه میلیون و 150 هزار نفر جمیعت ،57شهر بزرگ و کوچک دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران به اهمیت نقش آموزش و پرورش در تعلیم و تربیت اشاره کرد و بیان داشت: هر چه آموزش و پرورش به عنوان زیر ساخت مهم تربیت نیروی انسانی قوی تر باشد ، توسعه و رشد استان در تمامی حوزه ها چندین برایر خواهد بود.

وی به تحول نظام اداری به عنوان نقشه راه اصلاح نظام اداری اشاره کرد و افزود: دولت الکترونیک و هوشمند سازی اداری از برنامه های تحول نظام اداری کشور است.

خیریانپور با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در الکترونیکی شدن نظام اداری باید بیشتر از دیگر دستگاه های اجرایی تلاش و برنامه ریزی داشته باشد، ادامه داد: در حال حاضر بستر توسعه دولت الکترونیک در مازندران شکل گرفته است.

وی بر لزوم تسهیل فرایند فعالیت های آموزش و پرورش با هدف تعلیم تربیت صحیح و استاندارد تاکید کرد و گفت: ستاد تدوین برنامه ششم توسعه کشور و استان شکل گرفته است و کارگروه آن نیز ایجاد شده است که آموزش و پرورش در آن نقش محوری دارد.

معاون استاندار مازندران با بیان اینکه اثر گذاری آموزش و پرورش در تدوین برنامه ششم توسعه چشم گیر است، اظهار داشت : توازن منطقه ای و توسعه استانی با هدف رفع نابرابری ها و جبران کساتی ها از مهم ترین مولفه ها در تدوین برنامه ششم کشور است.

وی افزود : شناخت صحیح و درست از وضعیت موجود در تمامی حوزه های مازندران بویژه آموزش و پرورش می تواند فرصتی مناسب برای جبران عقب ماندگی و و رفع کمبود و نیازها در تدوین برنامه ششم باشد.

'علی قاسمی 'مدیر کل آموزش و پرورش مازندران نیز در این جلسه با بیان اینکه واحد درآمد آموزش و پرورش در استان شکل گرفته است، گفت: 28مدرسه که در مسیر گردشگری قرار دارند شناسایی شدند که باید با تجهیز شدن در اختیار فرهنگیان قرار بگیرند.

وی بر لزوم هوشمند سازی مدارس مازندران تاکید کرد و افزود : بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش مازندران یک میلیارد تومان استانداری و یک میلیارد تومان مجمع خیرین مدرسه ساز برای هوشمند سازی مدارس استان اعتبار تخصیص دادندکه در حال عملیاتی شدن است.

' میر شفیعی ' معاون دوره ابتدایی و پیش دبستانی آموزش و پرورش مازندران نیز در این جلسه از اجرایی شدن طرح یکپارچه سازی مدیریت مراکز پیش دبستانی استان خبر داد و گفت : در حال حاضر 59 درصد نوآموزان در قالب پیش دبستانی تحت پوشش آموزش وپرورش هستند و بقیه زیر پوشش بهزیستی، ارشاد و کانون پرورش فکری قرار دارند.

وی با بیان اینکه محتوای آموزشی در مراکز پیش دبستانی متفاوت است و این یک آسیب جدی در تعلیم و تربیت محوسب می شود، اظهار داشت: یکپارچه سازی مدیریت مراکز پیش دبستانی بر اساس محتوای آموزشی آموزش و پرورش ضروری است.

او افزود : توجه به کودکان که به علت کار کردن و نان آوری در خانواده بازمانده از تحصیل می شوند، ضروری است.

میرشفیعی گفت: در حال حاضر 598 نوآموز که با مشکلات جدی مالی مواجه هستند تحت پوشش آموزش رایگان پیش دبستانی قرار دارند./ایرنا

پنج درصد درآمد شهرداری های مازندران آموزش و پرورش