امروز سه شنبه 16 آذر 1395 ساعت 21:30:07

آرشیو ارتباط با ما ثبت نام کاندیدا

مازندشورا - مدیریت شهری و شوراهای اسلامی استان مازندران

کد مطلب : 63 -تاریخ انتشار : دوشنبه 21 دی 1394 -ساعت : 13:15

چاپ به اشتراگ گذاشتن

تاکید استاندار مازندران بر ارتقای کیفیت نان در استان

مازند شورا :پیشنهاد میکنم یک روز را به عنوان روز نانوا اختصاص داده شود تا در سطح منطقه ای و ملی از این عزیزان پرتلاش و زحمت کش تقدیر بعمل آوریم .

مازند شورا : به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران ؛ دکتر ربیع فلاح در نشست کارگروه آرد و نان مازندران در محل سالن جلسه استانداری بر ارتقای کیفیت نان تاکید داشت.
استاندار مازندران خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی استان اظهار داشت : مباحث اساسی برای ارتقای کیفی نان با کمک همه دستگاه های مرتبط و در دبیرخانه آرد و نان که سازمان صنعت، معدن و تجارت متولی آن می باشد پیگیری و دنبال شود و گزارش آن را در جلسات کلان در استان مطرح نمائیم .
دکتر فلاح افزود : مردم عزیز ما به اعتبار دانشگاه علوم پزشکی که نظارت بر بهداشت و حوزه ی سلامت نان دارد نان را بر سر سفره های خودشان می برند و دستگاه های نظارتی موظف هستند به طور مستمر از نانوایی ها بازدید کرده و گزارشات مفصل را در اختیار قرار بدهند .
فلاح همچنین از قشر زحمت کش نانوا به نیکی یاد کرد و گفت : پیشنهاد میکنم یک روز را به عنوان روز نانوا اختصاص داده شود تا در سطح منطقه ای و ملی از این عزیزان پرتلاش و زحمت کش تقدیر بعمل آوریم .
وی همچنین بر آموزش خبازان تاکید کرد و گفت : برای خبازان کلاس های آموزشی و تخصصی بیشتر در حوزه های مختلف بهداشت ، سلامت و ... برگزار کرده تا آگاهی بیشتری نسبت به شغلشان پیدا کنند .
دکتر محمد پور به ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات نظارتی حوزه آرد و نان استان در سال 94 پرداخت و بیان داشت : درمجموع ظرفیت سیلوها و انبار های ذخیره سازی گندم استان حدود 419 هزار تن می باشد و تعداد کل واحد های خبازی استان 4273واحد می باشد که به ازاء هر730 نفر یک نانوایی در استان فعالیت دارند که میانگین آن در سطح کشور یک نانوایی به ازای هر 1200 نفر می باشد.
 وی در ادامه بیان داشت : کثرت واحدهای خبازی مدت زمان خرید نان توسط خریداران را دراستان کوتاه کرده و نیز سطح رقابت در بین واحد های خبازی را افزایش داده که این امر به نفع مصرف کننده می باشد لکن خبازان از این امر گله مند بوده زیرا مدعی می باشند کثرت واحد ها موجب کاهش درآمد می گردد.
دکتر محمد پور گفت : تعداد 133 واحد صنفی فروشنده آرد و 19 شرکت تعاونی مبادرت به توزیع آرد بین واحد های خبازی در سطح استان می نمودند که با اجرای طرح یکپارچه سازی حمل این امر در حال حاضر توسط شرکت حمل و نقل خلیج فارس صورت می پذیرد.

 



لینک کوتاه مطلب :


برچسب ها : تاکید استاندار مازند - -

مطالب مرتبط با : تاکید استاندار مازندران بر ارتقای کیفیت نان در استان
نظر شما در مورد : تاکید استاندار مازندران بر ارتقای کیفیت نان در استان

*

*


http://mazandconf.ir/

آخرین اخبارپربازدیدها

نه به کودک آزاری

کانال آپارات مازندشورا