مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از میاندورود، سید شبر موسوی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران از آغاز برداشت سویا در اراضی زراعی این شهرستان خبر داد و گفت: یکهزار و 242 هکتار از اراضی کشاورزی میاندورود به کشت سویا اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود که حدود 3 هزار و 105 تن محصول از این میزان سطح دانه گیاه سویا برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی میاندورود با اشاره به اینکه سویا یکی از مهمترین انواع روغنها بهشمار میآید، اظهار کرد: این روغن حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی است و به همین دلیل از آن نمیتوان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد.
این مسؤول با تأکید بر اینکه میزان پروتئین سویا دو برابر سایر دانههای روغنی است، افزود: درصد روغن این محصول از سایر دانههای روغنی رایج کمتر است و بیش از سایر دانهها به پروتئین حیوانی شباهت دارد.
موسوی با اعلام اینکه تحقیقات مختلف نشان میدهد که دانه سویا با کاهش خطر سرطان سینه و پروستات در ارتباط است، گفت: مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا بوده و حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولیک اسید و ایزوفلاون است.
انتهای پیام/ 86037/خ20