مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، تسهیلات بسته حمایتی رونق تولید از برنامههای دولت برای حمایت از واحدهای اقتصادی تولید است که در راستای رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال پرداخت میشود.
سال گذشته مازندران از محل پرداختیهای بستههای حمایتی رونق تولید در بحث خود اشتغالی و مشاغل خانگی در کشور رتبه نخست را بهدست آورده و به گفته مسؤولان برای 16 هزار و 240 نفر شغل ایجاد شدهاست.
امروز پنجمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان با حضور استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی و روسای بانکهای عامل در استانداری مازندران برگزار شد.
حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار مازندران در ابتدای جلسه با اشاره به اهمیت کارگروه اشتغال گفت: طبق دستور استاندار جلسه کارگروه اشتغال به صورت هفتگی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه امسال میزان 55 میلیارد تومان تسهیلات برای بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی به استان ابلاغ شدهاست افزود: 41 میلیارد مربوط به کمیته امداد و 14 میلیارد تومان مربوط به بهزیستی است.
وی اضافه کرد: یکهزار و 511 نفر به بانک عامل معرفی شدهاند که 186 نفر توانستند تسهیلات دریافت کنند.
در ادامه علی اصغر امیریکیا قائم مقام کمیته امداد امام خمینی مازندران جمع کل اعتبار بانکها را 410 میلیارد ریال و توزیع شهرستانی آن را 286 میلیارد و 600 میلیون ریال عنوان کرد و یادآور شد: یکهزار و 173 پرونده در اختیار بانکها قرار گرفته که ارزش ریالی آن 152 میلیارد و 980 میلیون ریال خواهد شد که 53 درصد از این مبلغ ارسال شده است.
وی بیان کرد: باید برای دریافت وام اشتغال 181 مورد که مبلغ 23 میلیارد و 510 میلیون ریال است وصولی داشته باشیم، سال گذشته بخش عمده ای از اعتبار جذب شد که امیدواریم امسال هم بتوانیم این مبلغ را دریافت کنیم.
مقام کمیته امداد امام خمینی مازندران با اشاره به بعضی بانکها که صد در صد اعتبار را توزیع کردند، افزود: برخی بانکها هم اعتبارات را توزیع نکردند.
سعید آرام مدیرکل بهزیستی استان مازندران با بیان اینکه سهم ما از تبصره 26 قانون بودجه 141 میلیارد ریال بوده است، بیان کرد: 109 میلیارد ریال که 76 درصد است تخصیص پیدا کرده است.
آرام افزود: 568 طرح را به بانکها معرفی کردیم 69 میلیارد ریال که شامل 90 طرح است اعتبار جذب کردهاند.
وی با بیان اینکه عمده تخصیص اعتبارات اواخر شهریور ماه و اوایل است، خاطرنشان کرد: قطعا تا پایان سال اعتبارات جذب میشود، همچنین برخی بانکها هم هیچ اعتباری را تخصیص ندادهاند.
در ادامه گزارش عملکرد اعتبارات تبصره 26 قانون بودجه توسط مدیر امور شعب بانک ملی و دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان درباره افزایش توان تسهیلاتدهی بانکهای عامل در سال 95 با توجه به تصمیمات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان ارائه شد.
همچنین از دستگاههای مرتبط خواسته شد تا در سامانهای که برای رصد و ثبت اشتغال جدید است که مشخصات هر اشتغال جدیدی که ایجاد شده است را در سامانه ثبت کنند تا در آمارگیری مورد استفاده قرار گیرد.
استاندار مازندران با تشکر از بانکهایی که تسهیلات بسته حمایتی رونق تولید را پرداخت کردهاند، گفت: عملکرد بانکها در پرداخت تسهیلات بررسی شود در ارتباط با بانکهایی که تسهیلات پرداخت نمیکنند، پیگیری شود.
ربیع فلاح گفت: باید تلاش شود اعتبار 4 هزار و 700 میلیارد ریال که سهم استان مازندران است، جذب شود.
وی تصریح کرد: از بانکها این انتظار را هم داریم که در نظارت لازم را در پرداخت تسهیلات به شرکتهایی که قول افزایش تولید و اشتغال دادهاند داشته باشند تا این تسهیلات بجا استفاده شود.
به گزارش فارس، در جلسه امروز با تاکید بر پیگیری دبیر خانه و برگزاری منظم جلسات به دستور استاندار مازندران مقرر شد که جلسه کارگروه اشتغال استان به دلیل اهمیت موضوع و پیگیری دقیقتر و تحقق اهداف اشتغال استان هر هفته یکشنبهها برگزار شود و در پایان اسفند ماه جمعبندی شده و گزارش عملکرد تحقق اشتغال استان ارائه شود.
انتهای پیام /86029/ر40/