اختصاصی مازندشورا: در ادامه گفتگوهای مازندشورا با فعالان احزاب و جریانات سیاسی شهرهای مختلف مازندران، جهت آگاهی از آخرین وضعیت انتخابات شوراهای اسلامی در شهرستان بابلسر، گفتگویی با یاسر یوسفزاده (عضو شورای هماهنگی اصلاحطلبان بابلسر و سخنگوی مجمع اصلاحطلبان جوان مازندران) انجام دادهایم که مشروح آن از نظرتان میگذرد:
50 نامزد احتمالی در انتخابات شورای بابلسر
یاسر یوسفزاده، با بیان اینکه طبق شواهد و تحرکات موجود، فضای انتخابات شوراهای اسلامی در بابلسر بسیار پر ترافیک خواهد بود، گفت: در این راستا میشود از لایههای آشکار و پنهان جامعه میل شدید به تغییر بهویژه در مدیریت شهری و محلی را مشاهده کرد و به احتمال فراوان همزمانی آن با انتخابات ریاست جمهوری هم مزید بر علت خواهد بود که انتخاباتی با مشارکت و همراهی بالای عموم مردم را شاهد باشیم.
وی، افزود: با اندکی رصد و دقت در فضای موجود میتوان پی برد که این انتخابات عرصه حضور حداکثری تمامی چهرههای شاخص سیاسی و اجتماعی شهر بابلسر خواهد بود.
عضو شورای هماهنگی اصلاحطلبان بابلسر، تصریح کرد: تا به امروز اسامی گوناگون در قالب لیستهای مختلف و متعددی عموما در فضای مجازی منتشر شده که اسامی چهرهها و نامهای شاخص به چیزی حدود 40 تا 50 نام میرسد که قطعا تا تاریخ ثبتنام به این اسامی و تعداد افزوده خواهد شد و نهایتا رقابت بسیار پیچیده و تنگاتنگی را شاهد خواهیم بود.
میل به تغییر در بافت و ساختار قدرت دیده میشود
یوسفزاده، ادامه داد: حضور حزبی و تشکیلاتی جریانها و گرایشات سیاسی در یک فضای نسبتا بازتر و همزمانی با انتخابات ملی و مهم ریاستجمهوری و اثر متقابل این دو انتخاب برهم، موجب میشود میل به تغییر در بافت و ساختار قدرت بهدلایلی در شهر بابلسر از سوی افکار عمومی دنبال شود و رایدهندگان در انتخابات شورای شهر آینده تقریبا میدانند که قرار است به چه کسانی رای ندهند و طبعا گزینههای جایگزین تلاش خواهند کرد از این خلا و تا حدی نارضایتی موجود استفاده کنند و سبد رای خود را سنگینتر کنند.
وی، اضافه کرد: بدون شک هرچه چهارچوب انتخابات کوچکتر و محلیتر شود نقش آرای محلی و قومی- قبیلهای پررنگتر و اثرگذارتر میشود. البته در بابلسر تقسیمبندی و مرزبندی خیلی واضح و مشخصی مابین محلات یا قومیتها به لحاظ سنتی و تاریخی وجود ندارد و این پدیده میتواند بهنوعی یک نقطه قوت در حاکم شدن شایستهسالاری هرچه بیشتر و تبلور آن در انتخاب پیش روی شورای اسلامی شهر بابلسر شود.
برنامه اصلاحطلبان بابلسر
عضو شورای هماهنگی اصلاحطلبان بابلسر، با اشاره به برنامههای تشکیلاتی اصلاحطلبان، بیان کرد: بالطبع ما و جریان فکری ما هم مثل تمام جریانات سیاسیِ فعال و پویا، انتخابات حساس و اثرگذار ریاست جمهوری و شورای شهر سال آینده را با جدیت و حساسیت خاصی دنبال میکنیم و بهصورت مستمر در حال رایزنی و مشورت و سنجش فضا هستیم تا انشاا... به یاری خدا و همفکری و کمک خردجمعی بتوانیم با شاخصهایی چون علم و دانش مناسب، تجربه و پختگی، انرژی و انگیزه، سلامت و پاکدستی، و ترکیبی متوازن و متناسب از «جوانی و تجربه» بهترین، شایستهترین و نهایتا رایآورترین لیست ممکن را تدوین کنیم.
یوسفزاده، افزود: سازو کار و چهارچوب عملکرد ما بر اساس هماهنگی با فعالیت شورای منتخب اصلاحطلبان و احزاب فعال اصلاحطلب شهرستانها، استان و کشور خواهد بود.
مهمترین معضلات بابلسر
وی، مهمترین معضلات شهرستان را «مدیریت غیر بومی و عموما پروازی وغیر پاسخگو- ضعف مفرط زیرساختهای شهری و گردشگری (با توجه به حجم عظیم و گاها عجیب حضور توریستها در شهر)- مشکلات فرهنگی-اجتماعی و رخوت نسبی موجود (با استناد به دارا بودن بالاترین یا یکی از بالاترین آمارهای طلاق و اعتیاد در استان مازندران)- نبود یک نقشه مشخص و مدون فرهنگی و استراتژی و حتی تاکتیکهای مشخص برای آینده فرهنگ و ساختار فرهنگی و اجتماعی شهر و شهرستان- و عدم وجود ارتباط مستمر و تاثیرگذار بین دانشگاه مازندران با پتانسیلهای عظیم علمی و آموزشی و مدیریت شهری و ارکان اداره شهر» عنوان کرد.
عضو شورای هماهنگی اصلاحطلبان بابلسر، تصریح کرد: شورای شهر بابلسر، مدیریت شهری و نهادهای اقماری آن -بیپرده و بیتعارف- بهدلایل معلوم تا همین اواخر یکی از غیرپاسخگوترین شوراها و نهادهای موجود بودند که خوشبختانه طی چند ماه اخیر قدری تغییر مسیر و موقعیت دادند، هرچند کمی دیر اما بازهم جای تقدیر دارد.
هیچ قدرتی جلودار روزمرگی مدیریت شهری بابلسر نیست
یوسفزاده، روزمرگی را یکی از مشکلات گریبانگیر این شورا و شوراهای گذشته شهر بابلسر دانست و گفت: این موضوع همچنان هم با شدت و حدت ادامه دارد و متاسفانه گویا هیچ قدرتی فعلا جلودار این روند نیست.
وی، ادامه داد: شورای اسلامی شهر بابلسر بهعنوان یک نهاد اجتماعی و فرهنگی، تحقیقا تبدیل به سیاسیترین نهاد شهر شده و این استنباط متاسفانه در عموم شهروندان وجود دارد که شورا علیرغم ماهیت وجودیاش قرار است بار سنگین امور سیاسی شهر رو بهتنهایی بهدوش بکشد.
عضو شورای هماهنگی اصلاحطلبان بابلسر، با بیان اینکه شهرداری بابلسر فقط و فقط تبدیل به یک نهاد عمرانی تکبعدی شده که انگار وظایف مهم و بسیار تاثیرگذار فرهنگی و اجتماعیاش را کاملا به دست فراموشی سپرده است، گفت: یک مدیر تکنوکرات غیر بومی و کاملا غیر پاسخگو حدود ده سال هست به صندلی مدیریت این نهاد تکیه زده و اتفاقا منتخب شورا هم هست که تمام هویت خود را در این فعالیتهای عمرانی میبیند و خلاصه کرده است! (مزاح) و بعد از این مدت، حضور وی را تبدیل به جزیره قدرتی در سطح شهر و منطقه کرده و الان تقریبا میشود وی را بهعنوان عضو دهم و ثابت شورای شهر بابلسر بهحساب آورد.