اختصاصی مازندشورا: جهت آگاهی از آخرین وضعیت تحرکات انتخاباتی شهر گلوگاه، گفتگویی با محمودجانلو (فعال سیاسی اصلاحطلب گلوگاه، رئیس حزب اتحاد ملت شهرستان، عضو شورای انجمن اسلامی معلمان شهرستان) انجام دادیم که مشروح آن از نظرتان میگذرد:
درگیری و اختلافات؛ سهم اصلاحطلبان شرق مازندران از انتخابات مجلس دهم
گلبابا محمودجانلو، با بیان اینکه انتخابات عرصه رقابت و پیکار سیاسی احزاب و جریانات است، اظهار کرد: در جامعه باز هر جریان سیاسی میکوشد وارد ساختار قدرت شود یا قدرت فعلی خود را حفظ کند و اصلاحطلبان نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
وی، افزود: آنچه مسلم است نیاز است اصلاحطلبان از تجارب قبلی خود بهره گیرند و برای آینده برنامهریزی صحیح داشته باشند.
فعال سیاسی اصلاحطلب گلوگاه، با بیان اینکه سهم اصلاحطلبان شرق مازندران از انتخابات مجلس دهم چیزی جز درگیری و اختلافات نبوده است، تصریح کرد: غالبا در دورههای اخیر جریان رقیب با آنکه از لحاظ آماری کوچکتر از ما هستند با استفاده از همین اختلافات، کرسیهای مختلف را در اختیار میگیرد.
محمودجانلو، ادامه داد: جریان رقیب یکسری اهرمهایی در اختیار دارد و برخی از آنها به تنشها و چالشهای موجود دامن میزنند و اختلافات را موجب میشوند. امیدواریم اصلاحطلبان در این دوره از انتخابات با اتحاد و همدلی و دوری از مسائل قبلی به نتایج خوبی دست یابند.
تمام تلاش ما این است لیستی مستقل ارائه دهیم
وی، با بیان اینکه برای انتخابات شورا نیز برنامه داریم، گفت: با افراد بسیاری رایزنی کردیم. تمام تلاش ما این است لیستی مستقل ارائه دهیم، افراد کاردانی که نگاه اصلاحطلبی داشته باشند مرامنامه اصلاحات را پذیرا باشند. همچنین شانس رایآوری داشته باشند و دیگر ملاکهایی که تعیین میشود.
رئیس حزب اتحاد ملت شهرستان گلوگاه، با بیان اینکه در انتخاب نامزدها تلاش ما این است به احزاب فعال اصلاحطلب گلوگاه، سهمیه بدهیم و مابقی را از افراد کاردان محلات و گروههای شهری انتخاب کنیم، افزود: نیاز است تعیین معیارهای انتخاب و مشی و کنش اصلاحی نامزدها در اولویت قرار گیرد که نتیجه آن یک فرصت است و تکرار اقدامات نسنجیده قبلی یک تهدید است بنابراین نیاز است روی خط و مشی نامزدها کار شود.
محمودجانلو، تصریح کرد: در دوره گذشته اکثریت اصلاحطلبان رد صلاحیت شدند و ما نتوانستیم بیشتر از یک نفر را وارد شورا کنیم. در این دوره به نظر میرسد اقبال نامزدهای اصلاحطلب بیشتر باشد.
مردم خواهان شورایی امینتر و کارآمدتر هستند
وی، با اشاره به مسائل اخیر (عزل شهردار، خانوادگی بودن شورای شهر و...) بیان کرد: مردم خواهان شورایی امینتر و کارآمدتر هستند. چون همسو نبودن شورا و شهرداری موجب ایجاد مشکلات و گرههایی در شهر شد. انتظار میرود در این دوره افرادی کاربلد و دارای کارنامه سیاسی، مستقر و ساکن شهر وارد شورا شوند.
عضو شورای انجمن اسلامی معلمان شهرستان، با بیان اینکه در گلوگاه آرا به صورت قومیوقبیلهای است، گفت: در طول سالهای مختلف، غالبا 8 مسجد محلات (محله کلبادمحله، ملاعباسی، کوبچی، علوی و ...) به جای احزاب و گروههای سیاسی، فعال و تاثیرگذار بودهاند. اگرچه تاثیر آرای قومیوقبیلهای حدود هزار رای است و مابقی آن را رزومه کاری، سابقه سیاسی و فرهنگی، خوشنامی و ... تشکیل میدهد. بنای ما این است در این دوره فضا را به سمت جریانات سیاسی و کارآمد پیش ببریم.
شورا نیازمند مدیران سیاسی و افراد کاردان و تشکیلاتی است
محمودجانلو، با بیان اینکه یکی از مشکلات ادوار مختلف، همسو و همراه نبودن شوراها با دولت بوده است، افزود: در این دوره با توجه به منش اعتدالی دولت به نظر میرسد چنین اتفاقی بیفتد. رفتار اعتدالی دولت حضور فعالتر احزاب و گروهها و افراد مستقل شده است.
وی، با اظهار اینکه نقصهای عملکرد شورا، عدم برگزاری جلسات مستمر، عدم استفاده از نظرات مردم و ... موجب تشدید رقابتها میشود، گفت: شورا نیازمند مدیران سیاسی و افراد کاردان و تشکیلاتی است که پاسخگوی رفتار پسا انتخاباتی و برنامهها و خدمات خود باشند.