هزینه بی‌سرانجام 7 میلیاردی برای گلخانه و بیمارستانی که لنگ اعتبار است

اختصاصی مازندشورا: در حالی به پروژه بی‌سرانجام پایانه گل و گیاه اسیچین عباس آباد 3 میلیارد تومان کمک بلاعوض شده است که بیمارستان 160 تختخوابی فوق تخصصی شهرستان تنکابن اکنون به علت نداشتن اعتبار لازم نیمه کاره مانده است و هنوز تکمیل نشده است.

اختصاصی مازندشورا: طرح پایانه گل و گیاه شمال کشور از سال 1384 با رویکرد حمایت از تولید کنندگان گل و گیاه مازندران آغاز شد اما اکنون پس از گذشت 11 سال نماینده مردم تنکابن در مجلس شورای اسلامی می‌گوید مجری این طرح به خاطر انحراف در هزینه کرد تسهیلات دریافتی باید از سوی مسئولان دستگاههای نظارتی خلع ید شود.

طرح پایانه گل و گیاه شمال کشور که قرار بود در منطقه اسبچین عباس آباد با رویکرد حمایت از تولید کنندگان گل و گیاه مازندران آغاز شود اکنون مجری آن نتوانسته به تعهداتش عمل کند و بیشتر تسهیلات دریافتی را در بخش‌های دیگری هزینه کرد و پروژه‌ای که قرار بود طبق وعده مسئولان وقت در آئین کلنگ زنی داده بودند در مدت حدود 2 سال به بهره برداری برسد، اکنون نیمه کاره رها شده است وبا هزینه‌های میلیاردی که انجام شده، اکنون ابتر و بدون سرنوشت مشخصی است.

جالب آنجاست که طبق بررسی‌های به عمل آمده مجری این طرح و سرمایه گذار آن حدود 670 میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده‌اند که حدود 30 میلیارد ریال آن بلاعوض بوده است!

در حالی به این پروژه 3 میلیارد تومان کمک بلاعوض شده است که بیمارستان 160 تختخوابی فوق تخصصی شهرستان تنکابن اکنون به علت نداشتن اعتبار لازم نیمه کاره مانده است و هنوز تکمیل نشده است.

شمس‌اله شریعت نژاد دو روز گذشته پیرامون طرح پایانه گل و گیاه عباس آباد گفت: در بازدیدی که بتازگی داشتم مشخص شد که کار ساخت پایانه از حدود چهار سال پیش رها شده و مجری به جای تلاش برای ساخت هرچه سریع تر، به مسائل حاشیه ای پرداخته است. از سوی دیگر شنیده شده که بخشی از سهام پایانه را به افراد غیر فروخته است و دستگاه‌های نظارتی نباید اجازه می‌دادند چنین اتفاقی بیفتد و هم اکنون باید پاسخگوی چنین وضعیتی باشند.

هرچند که ایجاد پایانه گل و گیاه کشور برای استانی که فقط در قسمت غربی آن حدود 5 میلیون اصله گل‌های گلدانی تولید می‌شود بسیار حائز اهمیت است و برای حرکت به سمت پرورش و فروش مدرن نیاز به پروژه‌های اینچنینی است، اما نحوه اجرای آن هم بسیار مهم است که باید نظارت‌های لازم صورت گیرد تا هزینه‌های اینچنین از بین نروند. به خصوص وقتی پروژه‌های مهم دیگری همچون بیمارستان 160 تختخوابی فوق تخصصی شهرستان تنکابن که کار ساخت آن از سال 91 شروع شده است و قرار بود با هشت تخت جراحی قلب، چهار تخت آی سی یو قلب باز، شش تخت سی سی یو و هشت تخت آنژیوگرافی در سال 95 به بهره برداری برسد که به خاطر کمبود اعتبارات با مشکل مواجه شد. با توجه به اینکه مرکز جراحی قلب باز از امتیازهای ویژه این بیمارستان به شمار می‌رود، نیاز است توجه ویژه‌ای به آن بشود و مشکلات موجود مانند رفع موانع استانی   پرداخت مطالبات معوق پیمانکار، تامین راه دسترسی و آب و برق هرچه سریع‌تر برطرف شود.


پایانه گل و گیاه اسیچین عباس آباد شریعت نژاد بیمارستان بیمارستان تنکابن کمبود اعتبار بیمارستان تخصصی بیمارستان فوق تخصصی