مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از قائمشهر، حسین عمویی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان، با بیان اینکه بخش مرکزی براساس سرشماری سال 1390، نزدیک به 100 هزار نفر جمعیت داشته است، اظهار کرد: در این مدت به دلیل مهاجرت از روستا به شهر و یا جمعیت معکوس تغییرات جمعیتی داشتهایم که بعد از پایان سرشماری سال 95 مشخص میشود.
وی افزود: در بخش مرکزی، 99 دهیاری و نزدیک به 114 روستا وجود دارد که جمعیت آن در حدود 92 هزار نفر است.
بخشدار مرکزی قائمشهر تصریح کرد: در این مدت، بعضی از روستاها دارای دهیاری شدند و هشت مجوز برای ایجاد دهیاری جدید صادر شده است.
وی علت برگشت معکوس جمعیت شهر به روستا را توانمندی دهیاریها برشمرد و گفت: در حوزه دهیاریها، خدماترسانی و کارهای عمرانی خوبی انجام شده است و با وجود کافی نبودن اعتبارات، دهیارها با استفاده از مشارکتهای مردمی توانستند کارهای مؤثری انجام دهند و بهعنوان مثال، تنها بخشی هستیم که بنیاد مسکن از اعتبارات استانی 50 درصد به ما اختصاص میدهد.
عمویی ادامه داد: احداث 17 خانه بهداشت، بازسازی و تعمیرات، ساخت مرکز بهداشتی درمانی، اجرای طرح هادی و خدمات در بخشهای آبرسانی، برقرسانیگاز رسانی و ... از جمله خدمات این بخش بوده است.
وی با بیان اینکه در 32 روستا با اعتبار 6 میلیارد تومان طرح هادی انجام شده است، تصریح کرد: در 6 روستا، طرح هادی تهیه و در بازنگری مدیریت شد تا افزایش سرانهها در کاربریها زیاد نشود و از زمینهای موجود در روستاها به نحو احسنت استفاده شود.
بخشدار مرکزی قائمشهر اظهار کرد: با وجود اینکه در بعضی از شهرستانهای مازندران هنوز طرح هادی اجرایی نشده است، 19 روستا در قائمشهر نقشهبرداری شدند و برای بازنگری طرح هادی، 717 فقره تسهیلات بازسازی به متقاضیان داده شد.
این مسؤول با اشاره به اینکه یکهزار و 900 مورد سند روستایی در شهرستان صادر شده است، افزود: با کمک شوراها و دهیاریها، 36 مدرسه بلااستفاده شناسایی و از این تعداد 26 مدرسه احیاء و سبب شد تا نزدیک به 2 هزار نفر از دانشآموزان از شهر به روستاها برگردند.
عمویی خاطرنشان کرد: هماهنگی و همدلی خوبی بین دهیاران با اعضای شوراهای روستا برقرار است و فضای روستا، فضای وحدت و دوستی است و تمام مجموعه در تلاش هستند تا طرحهای خوبی با محور اقتصاد مقاومتی در بخش مرکزی اجرا و محقق شود.
وی در ادامه به ساختوسازهای غیرمجاز اشاره کرد و آن را بلای جان مردم برشمرد و ادامه داد: این قضیه که مربوط به دیروز و امروز نیست، سبب شده است تا مردم منطقه در فصولی از سال با مشکل قطعی آب و برق مواجه شوند و همه تلاش ما این است تا با افراد متخلف برخورد کرده و ساختوسازهای غیرمجاز را تخریب کنیم.
بخشدار مرکزی قائمشهر در پایان به طوفان اخیر و اعتبارات مصوب اشاره کرد و گفت: برای خانههایی که در این طوفان دچار خسارت شدند، 80 متر مربع پروانه رایگان صادر و 149 تریلی ایرانیت در روستاها توزیع شد.
عمویی از صدور پروانه رایگان به منازل تخریبی بر اثر طوفان در این بخش خبر داد.
انتهایپیام/86017/ت40