اختصاصی مازندشورا: در ماههای گذشته اتفاق ناگواری در بیمارستان رازی قائمشهر روی داد و موجب مرگ یک بیمار شد. آسانسور مخصوص حمل بیمارستان به علت نقص فنی دچار حادثه شد و یک بیمار جان خود را از دست داد. این حادثه موجب ایجاد موجی از اعتراضات علیه رئیس این بیمارستان شد.
اما این پایان ماجرا نبود چرا که چندی پیش خبر تخلیه فاضلاب بیمارستان رازی در جوی شهری قائمشهر نیز سر و صدای بسیاری به پا کرد. از قرار معلوم بوی تعفن فاضلاب بیمارستان رازی که وارد جوی شهر میشد شهروندان را اذیت میکرد و البته ماموران شهرداری وارد عمل شدند و جلوی ورود فاضلاب ساختمانی به جوی شهری را گرفتند.
البته بحث اصلی بر سر عدم وجود امکانات و مدیریت ناصحیح این بیمارستان است که مشکلات عدیدهای را برای مردم شهر قائمشهر بوجود آورده است. بیمارستان رازی بهعنوان تنها بیمارستان دولتی شهرستان قائمشهر با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر عنوان تنها مرکز درمانی بیماریهای عفونی مازندران را نیز یدک می کشد اما از امکانات لازم بیبهره است.
به خصوص فضای فیزیکی آن و ساختمان فرسوده که به هیچ عنوان پاسخگوی بیماران و پزشکان نیست. ساختمانی که در سال 1313 افتتاح شد و در سال 1350 بازسازی شد و بدون هیچگونه تغییر در ساختار فیزیکی و تشکیلاتی به بیمارستان 200 تختخوابی مبدل شد.
در سال 1387 بیمارستانی جایگزین در زمینی به مساحت 25 هزار متر مربع در جوار ساختمان قدیمی این بیمارستان در دست ساخت قرار گرفت اما تا امروز همچنان نیمهکاره مانده است.
جالب آنجاست که سید حسن قاضیزادههاشمی در دیداری که در مرداد 94 از این بیمارستان داشت، گفت: این پروژه از مصوبات سفر نخست دولت گذشته است و بعید میدانم با روند کنونی این بیمارستان تا 15 سال آینده تکمیل شود!!
گفتنی است در ابتدای آبان امسال تغییر مدیریتی در این بیمارستان صورت گرفت و دکتر مظفر شعبانی به جای دکتر قاسمپوری سرپرستی این مركز آموزشي درماني را برعهده گرفت. هرچند که به نظر میآید مشکل اصلی بیمارستان رازی بیتوجهی مسئولان و نداشتن امکانات است و باید فکری به حال آن کرد و صرفا تغییر مدیریتی چیزی را درست نمیکند.
در همین راستا آیت الله معلمی نماینده مازندران در مجلس خبرگان پیرامون تودیع و معارفه رئیس بیمارستان رازی قائمشهر گفت: رئیس سابق این بیمارستان در مدتی که مسؤولیت این بیمارستان را بر عهده داشت بسیار دلسوز و کارآمد عمل کرد و نمیتوان از وی توقع معجزه داشت. حادثهای که اخیراً برای یکی از بیماران رخ داد مشکل مدیریتی نبود و سبب آزرده شدن رئیس بیمارستان شد و اصرار داشت که این پست را رها کند.
نماینده مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیمارستان رازی تنها بیمارستان دولتی در این شهر است که با داشتن سابقه 70 ساله کهنه و تجهیزات آن فرسوده شده است، تصریح کرد: احداث ساختمان جدید هم از چهار سال پیش راکد مانده که علت آن را نمیدانم.
هرچند که معاون وزیر راه و شهرسازی در آذر ماه سال 94 از از تکمیل و بهرهبرداری این بیمارستان تا پایان سال 95 خبر داد، باید دید در این ماههای باقیمانده آیا این وعده عملی میشود و یا طبق پیشبینی وزیر بهداشت باید 15 سال منتظر ماند!